Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

QUOTE(Gisana @ 2014 03 17, 10:38)
Sigmos E75 smile.gif

P.A.R.I.S, kaip supratau ten kursuose dažeisi? smile.gif labai gražios šešėlių spalvos, gražiai pabrėžia akių spalvą, gal numeriukus prisimeni? antakius biškutį reiktų patvarkyti  blush2.gif kodėl nefotkinai dienos šviesoj, o su blykste? smile.gif

Prietarai, labai gražiai atliktas makiažas ir sutvarkyti plaukai  wub.gif
.code., panašu, kad naudoti kreminiai šešėliai arba paprasti šešėliai ir koks blizgesys ar lakas ant viršaus smile.gif

Gisana namo grizau 22 h, tai kaip sakant tiesiai i lova cool.gif
Del seseliu - kampe rudas piestukas, tada jis sklaidytas, palei blasktienas pietukas rudas storai ir retusuotas i virsu, Deta rudos sokoladines spalvos MUFE, tada violetines MUFE ir bordo truputeli, bet ten jau kazkokia kita firma. numeriuku tikrai nezinau
Atsakyti
Mano savaitgalinis smile.gif pirmoje foto su blykste, antroje - prie dirbtinės šviesos smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gisana, gražus darbelis 4u.gif žiūriu pirmoj makiažo foto, ar nesinorėtų kontūravimu kiek "patrumpinti" veido, gal bronzinti kiek aukščiau ar intensyviau g.gif bet gal tik foto kampas tokį įspūdį sudaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 17, 12:22)
Gisana, gražus darbelis 4u.gif žiūriu pirmoj makiažo foto, ar nesinorėtų kontūravimu kiek "patrumpinti" veido, gal bronzinti kiek aukščiau ar intensyviau g.gif bet gal tik foto kampas tokį įspūdį sudaro ax.gif

Dėkui 4u.gif bronzavau kaktos viršų ir nemažai taip, aišku foto viskas ne taip ryškiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 03 17, 11:25)
Dėkui  4u.gif  bronzavau kaktos viršų ir nemažai taip, aišku foto viskas ne taip ryškiai atrodo smile.gif

aha, truputį suvalgė blykstė 4u.gif šiaip švarus, išdirbtas darbelis, kaip ir visi kiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2014 03 16, 23:02)
user posted image

kadangi cia daugiau gyvybes gal kas zinote kokie seseliai ar pigmentai duoda toki efekta?  smile.gif

sakyciau gal kokie kreminiai seseliai ir Makeup forever star pudra
https://www.google.l...e...433&bih=867
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 17 kovo 2014 - 11:47
Gisana, laabai grazu 4u.gif
Atsakyti
Gisana - man labai gražu smile.gif labai patiko skaistalų spalva - kokie čia? MAC? smile.gif
kontūravimas bent per mano kompiuterį matosi aiškiai, tikrai netrūksta jo čia mano akiai smile.gif
Atsakyti
Gisana, na tikrai puikiai padirbejote thumbup.gif Labai labai grazu wub.gif Ir modelis labai simpatiska smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif naudoti skaistalai Tom Ford - Love Lust smile.gif
Atsakyti
Gisana, be priekaištų. Labai labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 03 18, 10:31)
Gisana, be priekaištų. Labai labai gražu  mirksiukas.gif

Ačiū už pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti