Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

QUOTE(lotta23 @ 2014 03 12, 12:18)
Tepta šepetuku.
kokiu? 4u.gif
Atsakyti
lotta 23 super tokia rafinuota dama rolleyes.gif Tiktumete vaidint filmuose, veidas turi tokiu isskirtiniu bruozu bigsmile.gif
Atsakyti
Labai gražiai atrodote lotta. wub.gif Kokį atspalvį naudojate Chanel Vitalumiere Aqua pudros?
Atsakyti
Labai gražu, buvau jūsų makiažų pasiilgusi.
Kokia jūsų oda? įdomu kaip dėl pudros, aš ieškau kažko lengvo vasarai/pavasariui, bet kad porų nekimštų ir neblizgėtų veidas labai, o dar kaip sunku kai esu porcelianinio baltumo..
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 03 12, 14:52)

Pradžioje šiek tiek modeliavau (kontūravau) veidą didesniu MAC šepetuku naudojant bronzantą.
O ant pačių žandų skaistalai mažu siaurėjanciu real techniques šepetuku.
QUOTE(charizmaaa @ 2014 03 12, 15:10)

lotta 23 super tokia rafinuota dama  rolleyes.gif  Tiktumete vaidint filmuose, veidas turi tokiu isskirtiniu bruozu  bigsmile.gif

Dėkui dekui bet tokia tikrai nesijaučiu biggrin.gif
QUOTE(rasabakiene @ 2014 03 12, 15:15)
Labai gražiai atrodote lotta.  wub.gif  Kokį atspalvį naudojate Chanel Vitalumiere Aqua pudros?

Ačių 4u.gif Naudojau beige 10, čia pats šviesiausias.
QUOTE(Prietarai @ 2014 03 12, 15:57)
Labai gražu, buvau jūsų makiažų pasiilgusi.
Kokia jūsų oda? įdomu kaip dėl pudros, aš ieškau kažko lengvo vasarai/pavasariui, bet kad porų nekimštų ir neblizgėtų veidas labai, o dar kaip sunku kai esu porcelianinio baltumo..

Dekui 4u.gif malonu.
Mano oda šiaip yra nekokia, paveldejusi didesnes poras ir esu priskiriama kombinuotai odai. Mano T zona būtinai reikia nupudruot. As naudojau šviesiausia atspalvį beige 10, nesu porceliano pati bet ji tokios konsistencijos lengvos tikrai tiks ir pačiai sviesiausiai. Duoda velvetini-matini padengimą. Porų nekemsa bet jas gražiai išlygina.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2014 03 13, 12:03)

Kaip gražu thumbup.gif Aš to ir ieškau bei klausinėjuos kituose temose. Ką naudojote veidui iš pudrų ir t.t.? 4u.gif
Atsakyti
Paris labai patiko šešėliai (ir padažymas ir spalvos) ir lūpų spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2014 03 13, 18:33)
Kaip gražu thumbup.gif Aš to ir ieškau bei klausinėjuos kituose temose. Ką naudojote veidui iš pudrų ir t.t.? 4u.gif

Viskas make up forever kosmetika, pudryte face and body ax.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2014 03 13, 12:03)

Labai gražus makiažas thumbup.gif
Atsakyti
lotta23, bet kokia jus grazi man be makiazo wub.gif
P.A.R.I.S - labai grazu thumbup.gif kokie numeriukai naudoti lupoms ir skruostams? 4u.gif
Atsakyti
lotta23, kokia Jus grazi wub.gif Labai patiko, kad ikelete ir foto PRIES 4u.gif Grazus makiazas mirksiukas.gif
P.A.R.I.S., viskas butu pasakiskai grazu, jei ne antakiai- norisi ju vos vos ryskesniu, aiskios pradzios ir ne kreivu blush2.gif
Atsakyti