Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

QUOTE(myglle @ 2014 01 19, 00:54)
Radau viena palete,kuri spalvomis atspindi tai ko ieskau.tik nezinau ar verta demesio,ar pigmentuotos spalvos Dr. Hauschka palete Stone

labai graziai atrodo ta hauskos 4 spalvu palete,bet man truko pigmentacijos,gaila,bet pardaviau,nors zinau kam labai patinka ir visko uztenka joje.spalvos paziuret tikrai grazios,jeigu megstat vos paryskinti akis bus liuks,nes ta net tamsiausia spalva silpnoka.
Atsakyti
Dūminis smile.gif bus ir video vėliau.. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gisana - wow, koks neįprastas akiai Tavo amplua bigsmile.gif šiaip labai gražu, kruopštu, patinka man. Tik va žiūriu ir kažko norisi lūpoms.. kažko gal ryškiau. Žinau auksinę taisyklę, kad jei ryškios akys, tai lūpos šviesios, bet prie tokių ryškių akių tokios lūpos lyg pradingsta.. kažko norėtųsi gal kiek ryškesnio, sodresnio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 01 20, 15:54)
Gisana - wow, koks neįprastas akiai Tavo amplua  bigsmile.gif šiaip labai gražu, kruopštu, patinka man. Tik va žiūriu ir kažko norisi lūpoms.. kažko gal ryškiau. Žinau auksinę taisyklę, kad jei ryškios akys, tai lūpos šviesios, bet prie tokių ryškių akių tokios lūpos lyg pradingsta.. kažko norėtųsi gal kiek ryškesnio, sodresnio  unsure.gif

Bandžiau ryškiau, negražu man buvo smile.gif nebent neturėjau tinkamos spalvos.. ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gisana, to-bu-la wub.gif Kada aš išmoksiu taip pasidažyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gisana, aplodismentai!Bravo!
Labai grazu smile.gif!
Atsakyti
Gisana wou bigsmile.gif Si kart toks ne gisaniskas makiazas,bet grazuuu wub.gif
Atsakyti
gražu smile.gif kas naudota? Valėte, kad graži keltis gautųsi, ar kažkokia technika naudojotės?
Beje, gal atrodo, bet lyg ant kairės akies perdaug link nosies tamsi spalva užtepta, lyg čiut pavalyti norėtųsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 20 sausio 2014 - 18:24
Gisana, kaip grazu wub.gif Grazi oda, akys, makiazas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 01 20, 15:03)

wub.gif Ziauriai gerulis thumbup.gif
Atsakyti
Grazu... Koki lupdazi naudojot?
Atsakyti
Nuostabiai, Gisana thumbup.gif
Atsakyti