Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzaitės su prancūziukais (ir be jų), 14 tema

Nu. Tai dabar is Lyono i Paris pigiau su lektuvu skristi (AirFrance), nei traukiniu vaziuoti. Cherchez l'erreur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2014 01 09, 23:28)
Nu. Tai dabar is Lyono i Paris pigiau su lektuvu skristi (AirFrance), nei traukiniu vaziuoti. Cherchez l'erreur  cool.gif

Na tikrai jokios logikos. O ka darbdaviai sako? Nepurkstauja, kad brangi kelione?

Ka savaitgaliui suplanavusios?
Ieskau kokio lengvo deserto po rakletes. Gal ka skanaus pasiulytumet?
Atsakyti
Ku ku mergaites! Pasiilgau! 4u.gif

Su naujaisiais visas, daug dideliu svajoniu ir dar didesniu ju issipildymu!

Oooo Soane, smagu tave cionai aptikti bigsmile.gif Sveika parsiradusi smile.gif

Justyte, puikios naujienos is taves, sveikinu 4u.gif

Pireja, gaila, kad tavo vyrui vis nesiseka kazkur normaliai uzsikabinti. Keista kazkaip, negi niekam zmones su patirtim nebeidomus???

Del AirLituanica, tai as irgi is pradziu apsidziaugiau, o paskui pasiskaiciau, kad skrydis su sustojimu Prahoj, dar visokiu nekokiu atsiliepimu radau, tai kol kas manau pasiliksiu su Ryanair/Wizzair, kol jie su savo grafikais ten issiaiskins.

Pas mane be naujienu, tas pats darbas, tas pats namas, tas pats vyras lotuliukas.gif Ir rutina ta pati...

Soane, mastau, o jei koki tiramisu varianta su daug vaisiu ir mazai sausainiu padarytum? Nors is tiesu po raclette tai ir siaip retai kada dar kas telpa smile.gif
Atsakyti
Laba,
kaip gyvuojat?
QUOTE(nounoursyte @ 2014 01 10, 21:55)
Del AirLituanica, tai as irgi is pradziu apsidziaugiau, o paskui pasiskaiciau, kad skrydis su sustojimu Prahoj, dar visokiu nekokiu atsiliepimu radau, tai kol kas manau pasiliksiu su Ryanair/Wizzair, kol jie su savo grafikais ten issiaiskins.

Pas mane be naujienu, tas pats darbas, tas pats namas, tas pats vyras  lotuliukas.gif Ir rutina ta pati...

Soane, mastau, o jei koki tiramisu varianta su daug vaisiu ir mazai sausainiu padarytum? Nors is tiesu po raclette tai ir siaip retai kada dar kas telpa smile.gif

Na va tai busiu per anksti apsidziaugus del Air Lituanicos. Maciau, kad jie tik iki balandzio su sustojimu skris, o paskui lyg ir ne.

Zinok, ir man pirma mintis apie tiramisu buvo, bet patingejau vakare i parduotuve vaziuoti. Tai traukiau uogu is saldiklio ir kepiau tarte aux mirabelles. Su ledais buvo visai skanu.
Atsakyti
Sveikos prancuzaites,

ko taip tylu? unsure.gif
Kreipiuos i parižankas: gal kuri noretumet pasimatyt kita savaite? Atvaziuoju paturistaut, kol maniskis dirbs blush2.gif Taip pat gal pasiulytume, kokius muziejus tikrai verta aplankyt? Kadangi trinsiuos apie 4 dienas, tai masciau, kad butinai reiktu i Luvra pagaliau bigsmile.gif
Atsakyti
LABAS pasiilgtos prancuzaites! wink.gif

Paskaiciau jus greitai, kiek geru naujienu! Linkiu kad visom visom 2014 atnestu smagiu ziniu, pasisekima, tiek finansini, tiek dvasine laime, ir kad tikslai kuriu siekiat taptu realybe siais metais! 4u.gif wub.gif

Smagu del Pelargonijos ir Justytes! wink.gif 4u.gif saunuoles!
O toms kurios nepasidalino kokiom tai naujienom juk irgi gerai, svarbu nieko blogo nevyksta, o rutina yra rutina, be jos neimanoma wink.gif

Pas mus irgi yra naujienu, na jos jau senesnes nei 2014-likti, bet kol kas dziaugemes labai tyliai, taciau atejo laikas kai norisi pasidalint su kitais wub.gif
Mes irgi perkam, kaip ir Justyte, tik namuka. Tiksliau statomes. Jau viska pasirasem, paskola gauta, jau yra sienos ir stogas! tikimes isikraustyt sia vasara, veliausiai rugpjuti. O kita naujiena, tai kad as nestuke.gif wub.gif Dar nezinom lyties, bet del vardu tai jau koookia problema, jauciu nesusitarsim iki pat galo! biggrin.gif Skleidziu virusa, kam reikia gaudykit! blush2.gif biggrin.gif

Nounoursyte , jei ateisi, prasau patarimo! man sloga ir kosulys, kosuli bandau issigydyt su sirupu tiknanciu nestuke.gif , dar karstas medus su pienu (man regis labiau padeda nei surupai..), o sloga tokia nejuokinga, manau pereinanti i sinusita. lasiukai neatkemsa nosies, regis nosis pati neprisikaupus buna, bet kazkur giliai uzsikise, tai dedu pakaitintos druskos kompresus, regis valosi po biski, bet gal yra koks vaistas kuris man dabar tiktu, koks rimtesnis? Pas gydytoja buvau, bet ji man tik lasiuku israse kurie nicnieko nepadeda..
Atsakyti
Ooo distancija, kokios zinios bigsmile.gif Sveikinu labai labai labai wub.gif

O tu zinok nieko rimtesnio uzsikimsusisi nosiai tau negalima... As bandyciau su druskos purskalu plauti istisai, tik ne paprastu, o hipertoniniu. Zinai, taip kaip vaikuciams nosis plaunam - palenki galva ir purski i viena snerve, kol akyse aptemsta ir is kitos vanduo begti pradeda lotuliukas.gif O jei rimtai, tai toks plovimas bent jau man paciai vienas geriausiu nosiai atkimsti thumbup.gif Jokie lasai taip nepades schmoll.gif O ka tau israse? Koki Rhinotrophyl, itariu g.gif Tik kad is jo absoliuciai jokios naudos. Man kartais atrodo, kad vien del vaizdo ji priraso, kai nezino, ka daugiau duoti. Bandyk dar homeopatija kartu derinti - Allium Cepa compose granulytes. Po 5 granules 3 kartus per diena. Laikykis 4u.gif Ziema siemet bjauri kaip reta, kazin ka atiduociau uz -15'C kaip Lietuvoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2014 01 21, 14:40)
Ooo distancija, kokios zinios bigsmile.gif Sveikinu labai labai labai wub.gif

O tu zinok nieko rimtesnio uzsikimsusisi nosiai tau negalima... As bandyciau su druskos purskalu plauti istisai, tik ne paprastu, o hipertoniniu. Zinai, taip kaip vaikuciams nosis plaunam - palenki galva ir purski i viena snerve, kol akyse aptemsta ir is kitos vanduo begti pradeda lotuliukas.gif O jei rimtai, tai toks plovimas bent jau man paciai vienas geriausiu nosiai atkimsti thumbup.gif Jokie lasai taip nepades schmoll.gif O ka tau israse? Koki Rhinotrophyl, itariu g.gif Tik kad is jo absoliuciai jokios naudos. Man kartais atrodo, kad vien del vaizdo ji priraso, kai nezino, ka daugiau duoti. Bandyk dar homeopatija kartu derinti - Allium Cepa compose granulytes. Po 5 granules 3 kartus per diena. Laikykis 4u.gif Ziema siemet bjauri kaip reta, kazin ka atiduociau uz -15'C kaip Lietuvoj rolleyes.gif

aciu! wub.gif
O kaip tas druskos purskalas vadinasi prancuziskai? ax.gif eisiu pirkt ir plausiu ta nosi, nes bijau sinusito unsure.gif Man israse Pivalone purskala nosiai ir Tussidane 1,5 mg/ml sirupa kosuliui.
As irgi noreciau kad biski pasaltu, nes tie virusai tokioj temperaturoj tai klesti, o butu bent -5 tai visus juos zarazas issaldytu! biggrin.gif

O aip jums nounoursyte su vaistines isigyjimu? ar dar dairotes ar kitokiu planu turit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2014 01 21, 13:00)
aciu!  wub.gif 
O kaip tas druskos purskalas vadinasi prancuziskai?  ax.gif  eisiu pirkt ir plausiu ta nosi, nes bijau sinusito  unsure.gif  Man israse Pivalone purskala nosiai ir Tussidane 1,5 mg/ml sirupa kosuliui.
As irgi noreciau kad biski pasaltu, nes tie virusai tokioj temperaturoj tai klesti, o butu bent -5 tai visus juos zarazas issaldytu!  biggrin.gif

O aip jums nounoursyte su vaistines isigyjimu? ar dar dairotes ar kitokiu planu turit?  rolleyes.gif

Daug ju yra, tiesiog paprasyk spray nasale a l'eau de mer hypertonique, koki tures, toki ir duos smile.gif O Pivalone po plovimo irgi gali isipurksti, lengvas priesuzdegiminis, blogiau tikrai nebus. O tu temperaturos neturi?

O mes vis dar ieskom, praejusiais metais jau 2 parduodamas vaistines apziurejom, tik vienoj vietos mums abiems nepakako, o kitoj nama kartu su vaistine iskisti norejo doh.gif Vyras sake, noretu, kad sitie metai butu paskutiniai, kai kazkam dirba, tai tikiuosi, ka pajudes kazkas i prieki i metu gala rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2014 01 21, 13:11)

Paskaiciau jus greitai, kiek geru naujienu! Linkiu kad visom visom 2014 atnestu smagiu ziniu, pasisekima, tiek finansini, tiek dvasine laime, ir kad tikslai kuriu siekiat taptu realybe siais metais!  4u.gif  wub.gif

Smagu del Pelargonijos ir Justytes! wink.gif  4u.gif  saunuoles!
O toms kurios nepasidalino kokiom tai naujienom juk irgi gerai, svarbu nieko blogo  nevyksta, o rutina yra rutina, be jos neimanoma wink.gif

Pas mus irgi yra naujienu, na jos jau senesnes nei 2014-likti, bet kol kas dziaugemes labai tyliai, taciau atejo laikas kai norisi pasidalint su kitais  wub.gif 
Mes irgi perkam, kaip ir Justyte, tik namuka. Tiksliau statomes. Jau viska pasirasem, paskola gauta, jau yra sienos ir stogas!  tikimes isikraustyt sia vasara, veliausiai rugpjuti. O kita naujiena, tai kad as  nestuke.gif  wub.gif  Dar nezinom lyties, bet del vardu tai jau koookia problema, jauciu nesusitarsim iki pat galo!  biggrin.gif Skleidziu virusa, kam reikia gaudykit!  blush2.gif  biggrin.gif

SVEIKINIMAI!!!!!!! Su naujo namo statyba ir su kudikelio laukimu wub.gif wub.gif wub.gif
Kelintas jau menuo tau? Kaip siaip savijauta?
Del namuko irgi labai idomu bigsmile.gif kur statotes, koki, kiek kvadratu? biggrin.gif Maniskis vis dar svaigsta del ossature bois, bet mes vis dar laukiam kol zemes kainos nukris (uosvis isskaite kazkur, kad NT kainos Alsace 2013m krito 7%), bet kazkaip nesitiki g.gif
Mes ruosiames vestuvems- jau turiu suknele, mb kostiuma, vieta, laika, fotografa, kvietimai ruosiami... Pamazu judam i prieki...
Siandien buvau pole emploi, tai, tikiuosi, ten nebegrizt- konsultante gan nemaloni, uzluzo ju visa sistema, tai tik popierius sutikrino, pasiklausinejo, ko ieskau...

Atsakyti
Nounoursyte, aciu! 4u.gif jau nusipirkau, eisiu terliotis truputi veliau.
as nzn kaip ten su vaistinem, bet o negalit tiesiog susirasti patalpu ir padaryt ten vaistine? ar butina pirkti jau esancia vaistine? aisku as nieko apie tai neismanau, tai gal tau mano klausimas visai kvailas pasirodys biggrin.gif

Canelle, aciu! wub.gif 4u.gif
Man jau 17 sav, bet keistai skaiciuoja, vienas gydytojas sako viena gimdymo data, kitas savaite veliau, tai ir nesuprasi biggrin.gif unsure.gif Siaip jauciuosi labai gerai, pradzioj praktiskai ne nepykino, tik vakarais truputi, bet su wc neteko draugauti nei karto biggrin.gif Tik budavau ziauriai ziauriai pavargus visa laika, nuo pat ryto iki vakaro biggrin.gif dabar jau liuks, nieko nesijaucia, tik kad pilvas augt pradejo tai kelnes jau verzia rolleyes.gif Tiesa svorio nepriaugu nei kiek, net numeciau, vadinas vaikelis is manes viska siurbia, tai dabar stengiuos daugiau valgyt, bet nelabai man apetitas kyla.. bet vos ne per prievarta doh.gif o pas mane to "rezervo" kaip ir nelabai buvo tai negerai, nes paskui man kaulus ir dantis suvarys.. rolleyes.gif

Namukas bus nedidelis, 100 kv.m. bet pagalvojom kad kas paskuita "pili"tvarkytu, o ir kainos kandziojasi paskui jau. Zodziu mes kukliai bet su protu biggrin.gif Namukas bus L raides formos, su garazu, vieno auksto. 3 kamb, svetaine su virtuve sujungta, "sandeliukas", wc, vonia atskirai. Nieko labai mandro, bet bus nauja, svaru ir viskas pagal musu norus ax.gif Kiek apziurinejom jau pastatytu ir truputi "pagyvenusiu" namuku, tai vis kazkas buvo kas kliuna, arba kaina uzkelta, bet dar remonto reiketu, tai nusprendem statytis! Gryztam i mb vaikystes miesteli, Haute Loire, tai dziugu, bus kas leliuka pasaugos kad ir kartais keliom valandom thumbup.gif Namukas bus ant kalno su vaizdu i sleni ir kazkokia pilaite kitoj pusej kalno, grazu labai, ypac kai saule leidziasi.. Penktadieni vaziuosim pas rangovus rinktis visokiu plyteliu ir panasiai, sutart del kitu detaliu wub.gif Laukiu nesulaukiu pamatyt rezultata!

Smagu del vestuviu planavimo wub.gif Noreciau labai pamatyt tavo suknele! Kaip faina tokie rupesciai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2014 01 21, 13:11)

Smagu del Pelargonijos ir Justytes! wink.gif  4u.gif  saunuoles!

Pas mus irgi yra naujienu, na jos jau senesnes nei 2014-likti, bet kol kas dziaugemes labai tyliai, taciau atejo laikas kai norisi pasidalint su kitais  wub.gif 
Mes irgi perkam, kaip ir Justyte, tik namuka. Tiksliau statomes. Jau viska pasirasem, paskola gauta, jau yra sienos ir stogas!  tikimes isikraustyt sia vasara, veliausiai rugpjuti. O kita naujiena, tai kad as  nestuke.gif   wub.gif  Dar nezinom lyties, bet del vardu tai jau koookia problema, jauciu nesusitarsim iki pat galo!  biggrin.gif Skleidziu virusa, kam reikia gaudykit!  blush2.gif  biggrin.gif

QUOTE(distancija @ 2014 01 21, 18:29)

Gryztam i mb vaikystes miesteli, Haute Loire, tai dziugu, bus kas leliuka pasaugos kad ir kartais keliom valandom  thumbup.gif Namukas bus ant kalno su vaizdu i sleni ir kazkokia pilaite kitoj pusej kalno, grazu labai, ypac kai saule leidziasi.. Penktadieni vaziuosim pas rangovus rinktis visokiu plyteliu ir panasiai, sutart del kitu detaliu wub.gif  Laukiu nesulaukiu pamatyt rezultata!

ačiū
Kokios naujienos wub.gif Labai sveikinu 4u.gif
mes irgi planuojam , kol dar galiu ir metai leidžia ax.gif
Tai Lyone nebegyvensit? kur Haute Loire? kokiam miestely?

mane irgi virusai apipuolė, gruodį dvi savaites biuletenį turėjau dėl gerklės, kaip sakau'; profesinė liga, nes daug kalbu, dar kur prapūtė
nuo vakar sloga baisulinė....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 22 sausio 2014 - 11:17