QUOTE(distancija @ 2014 04 25, 15:08)
Labas prancuzaites!
Canelle, kaip suprantu jau sveikinti reikia MADAM! papasakok, merijoj susituoket o Lt baznycioj ar kaip? Sekmes paskutinem pasiruosimo savaitem, ir nestresuok del smulkmenu, svarbiausia judvieju gera nuotaika ir sypsenos! visa kita pasimirs!
As laikausi gerai, ruosiames leliuko atejimui, nors dar liko 2 menesiai... Ekoskopas ir tyrimai sako kad leliukas sveikas ir judrus, mano sveikata taip pat gera. Siuo metu siaubingai noriu arbuzu! bet radau tik vienoj vaisiu parduotuvytej, o i ja eit tik del arbuzo uzknisa irgi tai va tokios mano bedos
Canelle, kaip suprantu jau sveikinti reikia MADAM! papasakok, merijoj susituoket o Lt baznycioj ar kaip? Sekmes paskutinem pasiruosimo savaitem, ir nestresuok del smulkmenu, svarbiausia judvieju gera nuotaika ir sypsenos! visa kita pasimirs!
As laikausi gerai, ruosiames leliuko atejimui, nors dar liko 2 menesiai... Ekoskopas ir tyrimai sako kad leliukas sveikas ir judrus, mano sveikata taip pat gera. Siuo metu siaubingai noriu arbuzu! bet radau tik vienoj vaisiu parduotuvytej, o i ja eit tik del arbuzo uzknisa irgi tai va tokios mano bedos
Labas! seniai girdeta! labai grazios nuotraukos jusu FB, speju, kad bus berniukas? kiekvienam savos bedos svarbiausios, svarbu, kad tik tokios As kai paziuriu i savo maziu sunena, tai ir man taaaip norisi
Taip, mes susituoket merijoj- taip paprasciau dokus tvarkyt buvo, bet ziedais nesikeitem, keisimes jau tik baznycioj Lietuvoj. Kaip tik siuo metu ir esu Vilniuje- tvarkau visokius reikalus, kuriu daugyyyyyybe Bet deliojas pliusiukai, uz tai dziugu ir daug ramiau. Tai man ir fotografas sake, kad reikia susitaikyti, kad ne viskas eisis 100% pagal plana ir megautis akimirkom, visa diena...Tu netobulu smulkmenu po to jau ir nebeatsimena jaunieji...