Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzaitės su prancūziukais (ir be jų), 14 tema

QUOTE(distancija @ 2014 04 25, 15:08)
Labas prancuzaites! smile.gif

Canelle, kaip suprantu jau sveikinti reikia MADAM! smile.gif papasakok, merijoj susituoket o Lt baznycioj ar kaip? smile.gif Sekmes paskutinem pasiruosimo savaitem, ir nestresuok del smulkmenu, svarbiausia judvieju gera nuotaika ir sypsenos! visa kita pasimirs! smile.gif

As laikausi gerai, ruosiames leliuko atejimui, nors dar liko 2 menesiai... Ekoskopas ir tyrimai sako kad leliukas sveikas ir judrus, mano sveikata taip pat gera. Siuo metu siaubingai noriu arbuzu! biggrin.gif bet radau tik vienoj vaisiu parduotuvytej, o i ja eit tik del arbuzo uzknisa irgi biggrin.gif  tai va tokios mano bedos biggrin.gif

Labas! seniai girdeta! labai grazios nuotraukos jusu FB, speju, kad bus berniukas? biggrin.gif kiekvienam savos bedos svarbiausios, svarbu, kad tik tokios wink.gif As kai paziuriu i savo maziu sunena, tai ir man taaaip norisi wub.gif
Taip, mes susituoket merijoj- taip paprasciau dokus tvarkyt buvo, bet ziedais nesikeitem, keisimes jau tik baznycioj Lietuvoj. Kaip tik siuo metu ir esu Vilniuje- tvarkau visokius reikalus, kuriu daugyyyyyybe biggrin.gif Bet deliojas pliusiukai, uz tai dziugu ir daug ramiau. Tai man ir fotografas sake, kad reikia susitaikyti, kad ne viskas eisis 100% pagal plana ir megautis akimirkom, visa diena...Tu netobulu smulkmenu po to jau ir nebeatsimena jaunieji...
Atsakyti
Sveikos, damos
QUOTE(distancija @ 2014 04 25, 15:08)
Pireja, kaip laikaisi? Gal nori kada kavos (kad ir be nuotaikos bet pvz as kavos o tu alaus, kaip tau ideja?) smile.gif

Mielai! Man rodos, as geg. 5d. (pirmadieni) turesiu laisvadieni. Ar tau tiktu? Jei taip, tai artimiausia pirmadieni as tau patvirtinciau (reikia i darbine agenda aki uzmesti).

Cannelle, linkiu linksmu pasiruosimu ir lengvo poziurio i visas iskylancias problemas 4u.gif
Noreciau ir as buti Vilniuje, jau keleta metu nebuvau.

Pas mus viskas gerai. Vyro reikalai pradejo judeti, tik si syki nesigirsiu, kol dar nepatvirtinta. Pries kelias dienas konstatavau, kad per kelis menesius per visas problemas pamete kokia desetka kilogramu. Tai labai tikiuosi, kad dabar viskas bus tik geryn.
As pati visa ziema prasirgaliojau, tai neseniai pasidariau pilna kraujo tyrima. Tai vit.D rado tik 30% reikalingos normos. Is cia, matyt, ir buvo visos ligos.

Si menesi blaskiausi po visa Francija, klientus ivariais reikalais lankydama. Labai sunku buvo fiziskai, bet daug idomiu dalyku pamaciau, atradau, ragavau. Bet visgi geriausia namie wub.gif Tai dziaugiuosi, kad geguzes menuo FR nedarbingas, tai tikiuosi, kad manes niekas niekur bent jau menesi nesius.

Dabar turiu vienam profesiniam egzaminui pasiruosti, kuri laikysiu geg.7d. Ir tiesa pasakius, man jau dabar vidurius suka vien nuo minties. Valdzia darbe pasikeite (senaja atleido), tai zutbut reikia issilaikyti, kad nebuciau sekanti atelista po senosios valdzios.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2014 04 26, 12:27)
Sveikos, damos

Cannelle, linkiu linksmu pasiruosimu ir lengvo poziurio i visas iskylancias problemas  4u.gif
Noreciau ir as buti Vilniuje, jau keleta metu nebuvau.

Pas mus viskas gerai. Vyro reikalai pradejo judeti, tik si syki nesigirsiu, kol dar nepatvirtinta. Pries kelias dienas konstatavau, kad per kelis menesius per visas problemas pamete kokia desetka kilogramu. Tai labai tikiuosi, kad dabar viskas bus tik geryn.
As pati visa ziema prasirgaliojau, tai neseniai pasidariau pilna kraujo tyrima. Tai vit.D rado tik 30% reikalingos normos. Is cia, matyt, ir buvo visos ligos.

Si menesi blaskiausi po visa Francija, klientus ivariais reikalais lankydama. Labai sunku buvo fiziskai, bet daug idomiu dalyku pamaciau, atradau, ragavau. Bet visgi geriausia namie  wub.gif Tai dziaugiuosi, kad geguzes menuo FR nedarbingas, tai tikiuosi, kad manes niekas niekur bent jau menesi nesius.

Dabar turiu vienam profesiniam egzaminui pasiruosti, kuri laikysiu geg.7d. Ir tiesa pasakius, man jau dabar vidurius suka vien nuo minties. Valdzia darbe pasikeite (senaja atleido), tai zutbut reikia issilaikyti, kad nebuciau sekanti atelista po senosios valdzios.

Vilnius tiesiog nuostabus pavasari- dabar viskas zydi, dar ir silta- dauguma puikios nuotaikos (neskaitant viesojo transporto, kaip visad biggrin.gif). Ypatingu pokyciu nepastebejau, tik kad pilna statybu- jau tu prekybos centru tai pridyge ant kiekvieno kampo doh.gif dar dauguma vairuoja tragiskai- as kaip nepatyrus vairuotoja, tai bijociau trintis po miesta g.gif
nu klausyk, labai dziugu del vyro, tikiuos, kad viskas jums klosis gerai, ir linkiu tau sekmes egzamine! o kaip tu keliauji pas klientus- automobiliu ar traukiniu? Nes jei auto, tai turetu labai vargint...
As tai megstu keliaut, bet su mb, nes pasiilgstu biggrin.gif Tiesa, ar ketinat kazkur keliaut siemet atostogu?
Atsakyti
QUOTE(Canelle @ 2014 04 26, 14:54)
o kaip tu keliauji pas klientus- automobiliu ar traukiniu? Nes jei auto, tai turetu labai vargint...
As tai megstu keliaut, bet su mb, nes pasiilgstu biggrin.gif Tiesa, ar ketinat kazkur keliaut siemet atostogu?

Visaip. Jei i kokias Alpes, tai masina, jei i Paris - tai traukiniu, jei Toulouse - dazniausiai lektuvu. Bet vargina labai, tiek traukinys, tiek vairavimas. Dar sveciu viena savaitgali turejau, tai viena savaitgali ruosiausi ju sutikimui, tada savaitei isvaziavau, grizau savaitgaliui ir radau svecius. Tai su sveciais irgi ne visuomet poilsis. Uztat velykom likau viena, vyras isvaziavo su vaikais pas anyta. Nes man jau galvoj nebegerai buvo, labai reikejo pabuti vienai.
Dabar jau gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2014 04 26, 17:37)
Visaip. Jei i kokias Alpes, tai masina, jei i Paris - tai traukiniu, jei Toulouse - dazniausiai lektuvu. Bet vargina labai, tiek traukinys, tiek vairavimas. Dar sveciu viena savaitgali turejau, tai viena savaitgali ruosiausi ju sutikimui, tada savaitei isvaziavau, grizau savaitgaliui ir radau svecius. Tai su sveciais irgi ne visuomet poilsis. Uztat velykom likau viena, vyras isvaziavo su vaikais pas anyta. Nes man jau galvoj nebegerai buvo, labai reikejo pabuti vienai.
Dabar jau gerai  rolleyes.gif

Oho, tai tikiu, kad taip pavargt galima biggrin.gif As gal busiu nepopuliari, bet nelabai megstu sveciu, na, tu ilgiau apsistojanciu, nes as tada stresuoju desimt kartu daugiau- kuo cia pamaitint, kuom uzimt, palaikyt tvarka ir t.t. Mane tai isbalansuoja unsure.gif
Kaip ir pati, po 3-4d jau pradedu noret namo, kur sava tvarka, iprociai ir pan (nesiskaito gyvenant viesbuty, kur darai kaip nori ir dar pusrycius i kambari atnesa biggrin.gif)
Del vitamino D, tai as jo rudeni turejau labai nedaug (kas gan keista, nes buvau po sauletu atostogu), tai dabar neatsimenu, bet irgi iki zemutines normos ribos truko gan daug... Nuovargis absoliutus, grizdavau is darbo ir guldavau miegot, net po 12h miego jausdavaus pavargus, bet viskas pasitaise, kai israse tuos lasiukus- sugeriau kursa ir jau po pirmos 'dozes' kazkur po 4-5d gyvenimas pasikeite biggrin.gif Tarp kitko reiktu gal vel pasitikrint ar pakilo ir dar feritinas buvo zemas g.gif
Atsakyti
Mes kai giminaiciu vietoje nebuname, tai pas mus daznai pasisveciavimai=keliu dienu viesnages. Mane irgi tai vargina bei isbalansuoja.

Distancija, geg.5d. as nedirbsiu. Tai jei nori ir gali, tinkames 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Canelle @ 2014 04 25, 18:49)
Labas! seniai girdeta! labai grazios nuotraukos jusu FB, speju, kad bus berniukas? biggrin.gif kiekvienam savos bedos svarbiausios, svarbu, kad tik tokios wink.gif As kai paziuriu i savo maziu sunena, tai ir man taaaip norisi  wub.gif
Taip, mes susituoket merijoj- taip paprasciau dokus tvarkyt buvo, bet ziedais nesikeitem, keisimes jau tik baznycioj Lietuvoj. Kaip tik siuo metu ir esu Vilniuje- tvarkau visokius reikalus, kuriu daugyyyyyybe biggrin.gif Bet deliojas pliusiukai, uz tai dziugu ir daug ramiau. Tai man ir fotografas sake, kad reikia susitaikyti, kad ne viskas eisis 100% pagal plana ir megautis akimirkom, visa diena...Tu netobulu smulkmenu po to jau ir nebeatsimena jaunieji...

Aciu! smile.gif Aha, bus berniukas! smile.gif vyras jau internete dviratukus ziurineja trial'o (nes paciam cia viso gyvenimo sportas smile.gif )
Turbut ir jus kibsit i darbus po sventes? tongue.gif As asmeniskai dziaugiuos vis tik kad ilgai nelaukem, darosi jau nuoboddu dviese su diedu namuose, norisi kad kas parekautu ir nervus patampytu biggrin.gif matyt per ramiai gyvenam biggrin.gif

Sekmes pasiruosime! wink.gif viskas bus laaabai puikiai, esu tuo tikra! smile.gif IR DAR KARTA SVEIKINU! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

QUOTE(Pireja @ 2014 04 28, 12:05)
Mes kai giminaiciu vietoje nebuname, tai pas mus daznai pasisveciavimai=keliu dienu viesnages. Mane irgi tai vargina bei isbalansuoja.

Distancija, geg.5d. as nedirbsiu. Tai jei nori ir gali, tinkames  4u.gif

5 geguzes mano vyriskis atostogauja, tiksliau nuo 1 iki 11 dienos. Tai mes isnaudojam jo atostogas statybose... BET jei netycia butume Lyone ir tu dar nieko nebutum suplanavus tai as mielai susitikciau! As turiu tavo nr jei nepasikeitei, tai kai zinosiu kur mus vejas nunese as tau parasysiu sms ok? smile.gif

O dar, geguzes 1 d bus Merché de l'artisanat et des produits du terroir. Bus lietuva! Cia SOLAIZE (Lyon sud) salle polyvalente 9 -18h rue du Mourin. As galvoju nepraleisti, gal bus kokiu varskes sureliu ar dar kokiu geriu! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas panos

Pirmiausiai sveikinimai Distancijai, labai grazi nestuke.gif
Zinok ir mano diedas vis sakydavo per ramu mums dviese, bet dabar ilgisi tos ramybes doh.gif , kad ir siandien viena uzdariau pirmam aukste kita antyram nes jau neimanoma, vienos mustynes ir riksmai schmoll.gif ziurek vienas jau nusiverte, kitas vos nespaspringo, rekia "uzmusiu", po sekundes buciuojasi..... doh.gif doh.gif doh.gif

Gyvenam linksmai nors ziuariai norisi atostogu tik dviese , grizm is savaites prie juros, bet dar labiau pavarge , aciu dievui tie nesibaigiantys geguzes "ponts" ateina.
Atsakyti
Sveikos

Nu jo, gal ir neblogai, kad pas mane du "vienturciai" doh.gif Nors pestyniu isvengiame. Bet mazhas musu bais valdingas, tai kai jis broliui aishkina, mes visi juokiames. Jis galvoja, kad taip turi buti ir kad aishkinti yra normalu, tai nuo to tik dar valdingesnis pasidaro. Uztat baisiai nepatenkintas buna, kad auklei pavadovaut negali. Darzelyje jokios tvarkos, tai jam ten baisiai patinka ir kaskart vis sako "C'est bien la crèche".
Tai nezinau, kaip jis eis i mokykla kartu su kitais 30 trimeciu. Ir aukle sako, kad jam nelabai jau paaiskinsi, nei ka piesti, nei ka dainuoti. Ant puodo irgi atsisedo tik tuomet, kai pats nusprende. Mes su vyru ir vilti jau buvome prarade, kad viena diena atsisakys pampersu. Tai gerai, kad kelniu "papildomu" neprisipirkau, nes absoluciai nereikejo.

Sia vasara negausiu 3sav. atostogu, tai imsiu savaite birzeli, ir 2sav. rugseji. Tai birzeliui jau ieskausiu kokios studio artimiausiame pliaze, vaziuosiu su mazuoju.

Distancija, as dar geg.12d. turesiu laisvadieni. Telef. tas pats.
Atsakyti
Neris, aciu! wink.gif
Pireja, oki, 12 d man tinka!:) o 5 d vis tik busim statybose nes paskambino terrasier kad atvaziuos, tai kad nenugrybautu ir padarytu taip kaip reikia, geriau patiems dalyvauti ir pirstu vis rodyti. Jau elektrikas savo klaidas vaziuos trecia karta taisyti... Nes negalejom but kai elektra vedziojo, tai kokiu tik nesamoniu nebuvo pridare... doh.gif

Paduke jusu abieju berniukai! biggrin.gif
Atsakyti
O aš ilindau į Distancijos FB bet nemačiau nuotraukų sad.gif paslėpei?

aš irgi manau papildysiu kompaniją Distancijai wink.gif dar visai šviežia, buvau pas ginekologą , sako kol kas dar neerzinkim, o gegužės 13d einu, bus 10 savaičių.....

Galvojau jau važiuosiu liepą pas savo brangųjį, bet nusprendžiau likti iki rugsėjo, dar pasiimsiu kiek priklauso atostogų ir išeisiu anksčiau. tai gausiu pinigėlių , ir metus laiko dar pasiimsiu atsotogas. Su dukra buvau 3metus pasiėmus, bet Belgijoj niekas manęs nesupras smile.gif kad tiek ilgai namuos būsiu, tai užteks ir metų. wink.gif Jacky atvažiuos ir liepą ir rugpjūtį po dvi savaites pabūti su manim, tik nujaučiu kaip bus sunku be jo.....kitais momentais
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(distancija @ 2014 04 30, 09:02)
Pireja, oki, 12 d man tinka!:)

Tai tu paziurek, kaip tu jausies, kokios meteo prognozes, ir parasyk arba cia, arba SMS. Lyg neblogus orus zada nuo kitos savaites, tai jei turi jegu ir noro, galime islisti kur papietauti ar saip kokioj terasoj pasedeti. Galime ir pas mane, jei tau patogiau namuose. Prie manes yra kazkoks labai neblogas libanietiskas restoranas, jei noretusi papietauti. Galiu balandelius suraityti, jei norisi. Galime Bellecour ar kitoj vietoj, kur tau patogiau. Iki manes reikia pavaziuoti metro D, pasitikciau stoteleje.
Paziuresiu, ar pirmadieniais fameuse creperie est ouverte.
Vienzo, kaip mano vyras sakydavo: dabar tu karaliene- tu ir sprendi.

Pelargonija, susilaikau nuo sveikinimu, nes gyvenime buna visaip. Bet kokiu atveju, linkiu kad tiek santykiai, tiek nestuke.gif eitu be problemu, palengvintai ir taip, kaip tu nori.

Sioje temoje vienos nestukes nebuna, visos - poromis smile.gif
Atsakyti