QUOTE(Pireja @ 2014 01 27, 21:06)
O tai kiek jam temperaturos yra? Is savo bernu patirties galiu tik pasakyti, kad visokios ausys ir gerkles i antibiotikus labai greitai sureaguoja, bet jei kosuliai/bronchitai/tracheitai ic co., tai i antibiotikus sureaguoja is leto.
Dekui uz sveikinimus mano vyriskiui. Tik realybeje viskas sudetingiau atrodo Prieme 3-is kandidatus, kad pakeistu 4-is darbuotojus, su kuriais nutraukia sutarti. Is tu 3-ju paliks tik viena Vienu zodziu... Kazkokia nesamone darbo rinkoje,
Nounoursyte, kaip tavo vaikai? Gal jau pampersu atsisakete? Maniskis i puoda nedaro, i kelnes irgi. Kencia iki negalejimo, laukia kol uzdesime pampersa, ir jau tada jam palengveja. Tai nezinau, kaip cia ta beda iveiksime.
Dekui uz sveikinimus mano vyriskiui. Tik realybeje viskas sudetingiau atrodo Prieme 3-is kandidatus, kad pakeistu 4-is darbuotojus, su kuriais nutraukia sutarti. Is tu 3-ju paliks tik viena Vienu zodziu... Kazkokia nesamone darbo rinkoje,
Nounoursyte, kaip tavo vaikai? Gal jau pampersu atsisakete? Maniskis i puoda nedaro, i kelnes irgi. Kencia iki negalejimo, laukia kol uzdesime pampersa, ir jau tada jam palengveja. Tai nezinau, kaip cia ta beda iveiksime.
Nu gera teorija tu cia isvedusi Nesu nieko panasaus pastebejusi, bet kadangi mano bernai gydomi priepuoliais ir siaip nebepamenu kada antibiotikus girdziau, tai gal siaip nesuvedziau galu
Mano mazasis irgi i pampi isikabines, nors pas aukle, sake, jau beveik viska ant puodo daro, o va namie ne per kur Laukiu vasaros - paliksiu nuogu uzpakaliu, tai netures kur dingti. O siaip tai jau gal pusmetis kaip soskes nebereikia, tuoj bus menuo kai buteliuka i stikline su siaudeliu iskeitem. Visas vyrukas darosi, paskui broli sekioja ir viska megdzioja. Mums grazu ziureti, o vyresneli uzknisa negyvai
Nu o del tavo vyro visos spygu priraitysim, tai tikrai pasiseks jei is daugelio i top 3 papuole, tai visai realu ir top 1 patapti, tegu eina ir dirba, taip, lyg ta viena issvajotaja vieta jau butu nuroves ir viskas bus gerai