Sveikos
Distancija! Kokie projektai ir planai! Sveikinimai didziausi. Smagu tokias naujienas skaityti. Man svoris irgi nelabai augo, ypac su antru. Tik man gerai, kad ispuole vasara, as labai vaisiu megejai, o jie kaip zinia cukringi, tai kai tik jie prasidejo, tai tik juos ir valgiau. Taip kelis menesius po 2kg uzsiridenau, pritempiau iki +7, tada viena pameciau ant galo, tai man liepe eiti gimdyti Is tikruju tai dar ir kitu problemyciu buvo, tai kai viska susumavo, tokia isvada ir pateike.
Mano viena kolege, kuri istekejo ta pati savaitgali kaip ir tu, irgi manau, kad laukiasi. Nu as taip itariu Nes jos nera darbe, atseit serga, bet niekas apie jos liga nezino.
Va. O mums atrodo, kad vyras gavo darba Viskas baisiai netiketai, nes atsakymas is pradziu buvo neigiamas, po to teigiamas. Tai jau kai rytoj pades parasa ant kontrakto, galesime atsipusti. Tik gaila, kad darbas ne Lyone, o toleliau, teks i darba traukiniu vazineti (gerai, kad netoli stoties gyvename), bet mes vis tiek labai labai dziaugiames. Vakar laike profesini testa, jo darbas buvo pripazintas geriausiu (vertinama buvo balais uz kiekviena teisinga ats.), bet tie, kurie atrinkinejo, nusprende : 1) kas jis nemoka parduoti savo CV (nezinau, ko jie tiksliai tikejosi) 2) kad yra intravertas, o jiems reikia ekstraverto (jis siaip yra ekstravertas ir net kalba daugiau, nei reketu, mano manymu; kaip radijas ). Tai jau vakar po tokio feedbacko buvo kaip zole pardaves, as pati nuveziau vaika i treniruote, uzsidejau sportbacius ir islekiau laukais galva pravedinti, nes bijojau, kad nuo visu problemu sprogsiu namie. Tai pasirodo, jo CV papuole pas direktoriu, kuris ir turejo validuoti pasirinkta kandidata, ir jis paskambino mano vyrui, nes mat jam patiko jo CV!
Vienzo, as jau seniai itariau, kad laimes dalykas yra darba susirasti. Tai dabar galvoju, gal dar loterijos bilieta nusipirkti, kad taip pasiseke
QUOTE(pelargonijA77 @ 2014 01 22, 11:49)
ačiū
Kokios naujienos Labai sveikinu
mes irgi planuojam , kol dar galiu ir metai leidžia
Tai Lyone nebegyvensit? kur Haute Loire? kokiam miestely?
Kokios naujienos Labai sveikinu
mes irgi planuojam , kol dar galiu ir metai leidžia
Tai Lyone nebegyvensit? kur Haute Loire? kokiam miestely?
Aciu! Kiek tau metu, jei ne paslaptis? o tavo isrinktajam? Jau galutinai apsisprendei kraustytis i Belgija? o ten kuris jos krastas, kur kalba prancuziskai ar teks kalba dar mokytis?
Kraustomes ne taip ir toli Lyono, mb dirbs tam paciam darbe, tai labai nenutolstam.
QUOTE(Pireja @ 2014 01 22, 15:01)
Sveikos
Distancija! Kokie projektai ir planai! Sveikinimai didziausi. Smagu tokias naujienas skaityti. Man svoris irgi nelabai augo, ypac su antru. Tik man gerai, kad ispuole vasara, as labai vaisiu megejai, o jie kaip zinia cukringi, tai kai tik jie prasidejo, tai tik juos ir valgiau. Taip kelis menesius po 2kg uzsiridenau, pritempiau iki +7, tada viena pameciau ant galo, tai man liepe eiti gimdyti Is tikruju tai dar ir kitu problemyciu buvo, tai kai viska susumavo, tokia isvada ir pateike.
Mano viena kolege, kuri istekejo ta pati savaitgali kaip ir tu, irgi manau, kad laukiasi. Nu as taip itariu Nes jos nera darbe, atseit serga, bet niekas apie jos liga nezino.
Va. O mums atrodo, kad vyras gavo darba Viskas baisiai netiketai, nes atsakymas is pradziu buvo neigiamas, po to teigiamas. Tai jau kai rytoj pades parasa ant kontrakto, galesime atsipusti.
Vienzo, as jau seniai itariau, kad laimes dalykas yra darba susirasti. Tai dabar galvoju, gal dar loterijos bilieta nusipirkti, kad taip pasiseke
Va. O mums atrodo, kad vyras gavo darba Viskas baisiai netiketai, nes atsakymas is pradziu buvo neigiamas, po to teigiamas. Tai jau kai rytoj pades parasa ant kontrakto, galesime atsipusti.
Aciu Pireja! As bandeliu, kepiniu visokiu megeja, tai dabar man labiausia visokios bandeles eina i trasa Kai nereikia tai svoris auga, o kai reikia tai ne, ot neteisybe O kaip supratau tu gimdei pries laika? skatino ar cezari dare?
Didziuliai sveikinimai tavo vyrui del darbo! Tikiuos siandien pasirasys kontrakta ir bus baigtos paieskos ilgaaaam ilgam! (CDI?), tikiuos kad nelabai toli jam bus i darba vazinet, bet manau 30-40 min dar labai normaliai.. tikrai, kaip tu sakai gaut darba sekmes dalykas, jei jo cv nebutu patekus direktoriui i rankas, tai butu nuplauke.. va taip ir dauzai galva i siena kodel nesiseka susirast, o is esmes tai dar sekme labai zaidzia..ech, gerai kai gerai baigiasi!
Kaip tavo mazas, ar kalba jau (pamirsau kiek jam jau metuku)? O kalbi su juo lietuviskai ar prancuziskai? AKip didziajam sportai sekasi?
Man liepe 2 sav. pries termina gimdyti, tai jau kaip ir isnesiotas buvo. Gime maziukas, bet pilnai issivystes. Gimdziau su epiduru, tai gimdykloje Marininos knyga skaiciau. Pirma gimdziau naturaliai, gimdymas nebuvo sunkus, bet su knyga gimdyti vis tiek smagiau
Maniskiui jau 2m. kaip ir Nounoursytes antrajam. As ja, Nounoursyte, gi prisikalbinau su manim uzniesteti. Nepamenu del gimdymo datos, bet i dekreta turejome ta pacia diena iseiti
Kalba daug, prancuziskai, dar ne visi zodziai gerai tariasi. Pvz sako Papatine vietoj Clementine, patet vietoj basket. Bet siaip jau zmogus, galima ir pakalbeti, ir padiskutuoti su juo. Labai graziai sako Ajete (arrete) kai brolis bando pasierzinti. Nu o vyresnysis tai krepsinyje paskendes, kartu su Audros sunum. Tai mes vis karts nuo karto susimatome su ja. Va tureciau rytoj kaip tik pasimatyti.
Beje, del vardu, tai berniukui mes turejome bent du, abiem kalbomis normaliai istariamus, o mergaitei - nei vieno. Man labai grazus yra Eleonora, bet vyras turi pussesere tokiu vardu, o ir prie musu ilgos pavardes nebutu tikes. Tai vat mergaitei vardo neturejome, uztat ir gime berniukas
Maniskiui jau 2m. kaip ir Nounoursytes antrajam. As ja, Nounoursyte, gi prisikalbinau su manim uzniesteti. Nepamenu del gimdymo datos, bet i dekreta turejome ta pacia diena iseiti
Kalba daug, prancuziskai, dar ne visi zodziai gerai tariasi. Pvz sako Papatine vietoj Clementine, patet vietoj basket. Bet siaip jau zmogus, galima ir pakalbeti, ir padiskutuoti su juo. Labai graziai sako Ajete (arrete) kai brolis bando pasierzinti. Nu o vyresnysis tai krepsinyje paskendes, kartu su Audros sunum. Tai mes vis karts nuo karto susimatome su ja. Va tureciau rytoj kaip tik pasimatyti.
Beje, del vardu, tai berniukui mes turejome bent du, abiem kalbomis normaliai istariamus, o mergaitei - nei vieno. Man labai grazus yra Eleonora, bet vyras turi pussesere tokiu vardu, o ir prie musu ilgos pavardes nebutu tikes. Tai vat mergaitei vardo neturejome, uztat ir gime berniukas
QUOTE(Pireja @ 2014 01 22, 16:58)
Man liepe 2 sav. pries termina gimdyti, tai jau kaip ir isnesiotas buvo. Gime maziukas, bet pilnai issivystes. Gimdziau su epiduru, tai gimdykloje Marininos knyga skaiciau. Pirma gimdziau naturaliai, gimdymas nebuvo sunkus, bet su knyga gimdyti vis tiek smagiau
Jau dickis, as galvojau kad jam dar koks pusantru.. labai greit laikas bega! Smagu kad jau daug sneka! O lietuviskai moka kazkiek?
O mums sunkiausia su berniuku vardais viena tik varijanta turim, bet ir tas tik del tarimosi, o pats vardas man nelabai limpa.. O mergaitem turim net kelis! tai turbut mums mergaite bus tada O koks buvo kitas variantas, tas kurio nepasirinkot? O Eleonora ir man labai grazus, beja ir reiksmingas vardas ir ji noreciau duot savo dukrytei, bet... pavarde prasideda RA, ir vardas vaigiasi RA, tai butu EleonoRA RA****.. Kazkaip nelabai skamba
QUOTE(distancija @ 2014 01 22, 15:41)
Aciu! Kiek tau metu, jei ne paslaptis? o tavo isrinktajam? Jau galutinai apsisprendei kraustytis i Belgija? o ten kuris jos krastas, kur kalba prancuziskai ar teks kalba dar mokytis?
Kraustomes ne taip ir toli Lyono, mb dirbs tam paciam darbe, tai labai nenutolstam.
Aciu Pireja! As bandeliu, kepiniu visokiu megeja, tai dabar man labiausia visokios bandeles eina i trasa Kai nereikia tai svoris auga, o kai reikia tai ne, ot neteisybe O kaip supratau tu gimdei pries laika? skatino ar cezari dare?
Man balandį bus 37 , maniškiui 42 suėjo spalį
Taip, jau nebegalim viens be kito, ir tai nežinom, ar ištvesrim iki liepos darbe būdamas man per dieną vos ne kas valandą po žinutę parašo, ką nors meilaus...
Dabar mūsų medaus mėnuo
taip Namure kalbama prancūziškai, ten gyvensim, kol kas jis gyvena Corbillon (nezinau ar teisingai) netoli luxemburgo,. tai ta visa apačia ties FR siena kalba prancūziškai.
tik kol priprasiu prie jų tų skaičių -70 ir 90..jie gi kitaip sako, man maišysis
QUOTE(Pireja @ 2014 01 22, 15:58)
Maniškės krikšto vardas Eleonora
QUOTE(distancija @ 2014 01 21, 18:29)
Namukas bus ant kalno su vaizdu i sleni ir kazkokia pilaite kitoj pusej kalno, grazu labai, ypac kai saule leidziasi.. Penktadieni vaziuosim pas rangovus rinktis visokiu plyteliu ir panasiai, sutart del kitu detaliu Laukiu nesulaukiu pamatyt rezultata!
Smagu del vestuviu planavimo Noreciau labai pamatyt tavo suknele! Kaip faina tokie rupesciai!
Smagu del vestuviu planavimo Noreciau labai pamatyt tavo suknele! Kaip faina tokie rupesciai!
wow, jau kaip nupasakojai vaizda, tai vieta namo super Mielos detales- plyteles, dekoras, interjeras
parasysiu i az del sukneles
QUOTE(pelargonijA77 @ 2014 01 22, 10:49)
gaudyk virusus, tuomet Tikiuosi, kad Distancija prades nauja nestukiu rata
QUOTE(Pireja @ 2014 01 22, 14:01)
Nuosirdziausi sveikinimai!!!
QUOTE(distancija @ 2014 01 22, 16:13)
O koks buvo kitas variantas, tas kurio nepasirinkot? O Eleonora ir man labai grazus, beja ir reiksmingas vardas ir ji noreciau duot savo dukrytei, bet... pavarde prasideda RA, ir vardas vaigiasi RA, tai butu EleonoRA RA****.. Kazkaip nelabai skamba
Mums su Eleonora butu buve panasiai, tik ra ne pradzioje, o galuneje. Bet irgi gaunasi EleonoRa... Rault. Tai vaikas 10m. negaletu istarti savo vardo ir pavardes.
Kitas variantas buvo Raphael.
QUOTE(Canelle @ 2014 01 22, 17:11)
Tikiuosi, kad Distancija prades nauja nestukiu rata
Tai jau taip, nebeissisuksite
Pireja, nu kokios geros zinios pas tave! Sveikinimai vyrui!
Sveikinimai, Distancija ir Pirėjai
Praėjo pirmoji darbo savaitė, daug naujų pavardžių visokių aktorių, režisierių išmokau Kolektyvas labai fainas Žodžiu, viskas OK darbe
Praėjo pirmoji darbo savaitė, daug naujų pavardžių visokių aktorių, režisierių išmokau Kolektyvas labai fainas Žodžiu, viskas OK darbe
QUOTE(nounoursyte @ 2014 01 23, 22:38)
Pireja, nu kokios geros zinios pas tave! Sveikinimai vyrui!
Labas vakarelis
Didziausi sveikinimai Distancija ir Pireja kokios naujienos
Nounoursyte reikia tavo pagalbos, jeigu duodi antibiotikus clamoxyl ir tempa nekrenta , kas kiek galima duoti doliprana ir advili maisytai, as jau tuoj iseisiu is proto, vaikui nuo paeito treciadienio tempa, numusam su dolipranu ir adviliu ir vel nuo vakar (t y 1 diena praejo) duodam clamoxyl nu bet nzn lyg ir nera jokiu pokyciu
Gal antibiotikai netinka ar nestiprus as visai nenutuokiu , tik ta zinau galva saibom eina ( tarp kitko buvom 2 kartus pas gydytoja jau
Neris, nukopijuoju tau ka FB tau rasiau, gal cia labiau pamatysi...
Laba, tik dabar pamaciau tavo zinute... Nezinau, ka rado, tai sunku ka nors komentuoti, bet Clamoxyl - antibiotikai, daznai reikia min 3 dienu, kad pasijustu pagerejimas, tai manau, kad dar nepulk i panika, dar geras 2 dienas palaukit. Kartais net buna, kad pradejus gerti antibiotikus bukle staiga pablogeja, tas irgi normalu. Tik neduokit papildomai doliprano! Itariu, ligoninej ir taip duoda max galima doze, nereikia perduozuoti. Geriau siaip pabandykit atvesinti, ar dusa vesesni, ar bent jau vesu kompresa ant galveles. Laikykites! Zinau, kaip smegenys suskysta vaika ligoninej palikus. Buk stipri! Ir daug geru minciu tavo sunaiteliui!
Dar perskaiciau tavo zinute SM... Advili su Dolipranu galima duoti kas 3-4 val pakaitomis (iseina apie 6-8 val tarpas tarp dvieju doziu to pacio vaisto). Dar pamirsau pasakyti, kad tik nepamirskit duoti gerti, kad nedihedratuotu vaikas nuo dideles temperaturos. Pa.
Papildyta:
Beje, Distancija, kaip tavo sveikatele?
Laba, tik dabar pamaciau tavo zinute... Nezinau, ka rado, tai sunku ka nors komentuoti, bet Clamoxyl - antibiotikai, daznai reikia min 3 dienu, kad pasijustu pagerejimas, tai manau, kad dar nepulk i panika, dar geras 2 dienas palaukit. Kartais net buna, kad pradejus gerti antibiotikus bukle staiga pablogeja, tas irgi normalu. Tik neduokit papildomai doliprano! Itariu, ligoninej ir taip duoda max galima doze, nereikia perduozuoti. Geriau siaip pabandykit atvesinti, ar dusa vesesni, ar bent jau vesu kompresa ant galveles. Laikykites! Zinau, kaip smegenys suskysta vaika ligoninej palikus. Buk stipri! Ir daug geru minciu tavo sunaiteliui!
Dar perskaiciau tavo zinute SM... Advili su Dolipranu galima duoti kas 3-4 val pakaitomis (iseina apie 6-8 val tarpas tarp dvieju doziu to pacio vaisto). Dar pamirsau pasakyti, kad tik nepamirskit duoti gerti, kad nedihedratuotu vaikas nuo dideles temperaturos. Pa.
Papildyta:
Beje, Distancija, kaip tavo sveikatele?
QUOTE(neris20 @ 2014 01 26, 23:36)
Nounoursyte[/size] reikia tavo pagalbos, jeigu duodi antibiotikus clamoxyl ir tempa nekrenta , kas kiek galima duoti doliprana ir advili maisytai, as jau tuoj iseisiu is proto, vaikui nuo paeito treciadienio tempa, numusam su dolipranu ir adviliu ir vel nuo vakar (t y 1 diena praejo) duodam clamoxyl nu bet nzn lyg ir nera jokiu pokyciu
Gal antibiotikai netinka ar nestiprus as visai nenutuokiu , tik ta zinau galva saibom eina ( tarp kitko buvom 2 kartus pas gydytoja jau
O tai kiek jam temperaturos yra? Is savo bernu patirties galiu tik pasakyti, kad visokios ausys ir gerkles i antibiotikus labai greitai sureaguoja, bet jei kosuliai/bronchitai/tracheitai ic co., tai i antibiotikus sureaguoja is leto.
Dekui uz sveikinimus mano vyriskiui. Tik realybeje viskas sudetingiau atrodo Prieme 3-is kandidatus, kad pakeistu 4-is darbuotojus, su kuriais nutraukia sutarti. Is tu 3-ju paliks tik viena Vienu zodziu... Kazkokia nesamone darbo rinkoje,
Nounoursyte, kaip tavo vaikai? Gal jau pampersu atsisakete? Maniskis i puoda nedaro, i kelnes irgi. Kencia iki negalejimo, laukia kol uzdesime pampersa, ir jau tada jam palengveja. Tai nezinau, kaip cia ta beda iveiksime.