Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

Labas visoms, paskaičiau jūsų žinutes, pažiūrėjau atsiųstas naujoves, man doh.gif nežinaunuo kurio galo pradėti reiktų. Tikriausiai nuo išmanios lentos klasėje. Jei kažką pradėt mokytis ir neturėt, kur įtvirtint....
QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 03, 17:15)
Lutute, man iš tavo atsiųstų įrankių labai patiko Edraw Mind Map. Juo galima labai pagražint savo pranešimus

Gal būtų galima pamatyt pirminio ir naujo varianto pvz.? Kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 11 03, 18:36)
Kažin ar čia dokumentas.  g.gif  Greičiau rekomendacijos.  mirksiukas.gif
Bet pas mus kaip ti šiemet buvo higienos centro vestas seminaras (tas, kur privalomas kas penki metai ir mokytojai privalo turėt pažymėjimus), tai kaip tik apie tokius laikus kalbėjo lektorė.

Higienos normose nė žodžiu neužsimenama apie namų darbus g.gif , o šitos lentelės nesu mačiusi nei higienos normose, nei apskritai g.gif . Anksčiau būdavo rekomendacijos, o dabar nebeliko. Mes net į mokyklos ugdymo planą nieko nerašėme apie pirmokų namų darbus schmoll.gif . Žodžu, bent jau mūsų mokykloje niekas nesikabinėja, laisvai užduodame ir kolkas viskas gerai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 11 03, 15:33)
Sveikos,
diskutuojat apie kūno kultūrą...Dėl žąselės, tai negalima, t.p. pritūpimų pilnų negalima(tokius pusinius galima). O kūlverstis, ypač atgal nerekomenduojamas aukštiems ar nelanstiems vaikams. Jei vaikas moka, tai gali daryti, bet nėra privaloma.

Pritūpimų negalima g.gif , nežinojau biggrin.gif ,mes pritūpinėjam ax.gif , reiks baigt tūpčiot 4u.gif , gal kas žinot, ką galima per kūno kultūrą daryt?? Ar tik ateinam , pakvėpuojam salėje, pasižiūrim į kamuolius ir atgal į klasę lotuliukas.gif ?..man patiktų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivorytė: 03 lapkričio 2013 - 17:58
Aš naudoju visas žvakes, kurių likučius turiu namie. Nuvaškavus visą darbą padenk kreidos dulkėmis. (Mano vaikams tai smagiausias darbas. Ima kreidą, dažosi rankas ir ištrina visą nuvaškuotą lapą). O paskui be problemų pasidengia tušu ar neskiestu guašu (Aš darau guašu. Viskas gaunasi puikiai) mirksiukas.gif
[/quote]

Ačiū labai už patarimą. Aš jau buvau šią techniką nurašiusi, nes ir man niekaip prie vaško tušas nekibo. Dabar manau viskas bus puiku thumbup.gif
[quote=nonele,2013 11 02, 12:34]

Mergaitės, labai prašau, priminkit, kur siunčiamos skenuotos knygos? Neberandu pas save tos žinutės, nors pasikark blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 03, 19:57)
Pritūpimų negalima g.gif , nežinojau biggrin.gif ,mes pritūpinėjam ax.gif , reiks baigt tūpčiot 4u.gif , gal kas žinot, ką galima per kūno kultūrą daryt?? Ar tik ateinam , pakvėpuojam salėje, pasižiūrim į kamuolius ir atgal į klasę lotuliukas.gif ?..man patiktų thumbup.gif

g.gif nzn nzn kaip su tuo kvepavimu... g.gif ar tikrai kvepavimas nesuzalos vaiko? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 11 03, 19:10)
g.gif nzn nzn kaip su tuo kvepavimu... g.gif ar tikrai kvepavimas nesuzalos vaiko? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 03, 18:57)

Nu rimtai... doh.gif Tai ką galima ? kažkaip neramu pasidarė.......Jeigu ateitų koks auditorius į kūno kultūros pamoką, tai neduok dieve, ką reiktų parodyt ....?

Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 03, 18:40)
Gal būtų galima pamatyt pirminio ir naujo varianto pvz.? Kaip atrodo.

ui, ne lotuliukas.gif aš dar tik žaidžiu biggrin.gif niekaip negaliu normaliai power pointo užseivint. daro tik su vandenženkliu. O dabar ir visai paspringo g.gif kai jau pažaisiu iki soties tada atsiųsiu. Žinai, kaip ir kiekvieną naują programą reikia prisijaukint...

dėl kūno kultūros ir man patiktų tik pakvėpuot rolleyes.gif tikrai sugebėčiau... gal pagaliau ir mamos būtų patenkintos tongue.gif

o aurutės raštas apie higienos normas, gal iš gabijos gimnazijos atsisiųstas, nes apačioj kaip ir pasirašyta kažkas panašiai..
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 03, 18:57)

Dieve mano, jau tie šiandieniniai vaikai trapesni už porcelianą - pažymių nerašyk, griežtesnio žodžio nepasakyk, nes psichologiškai sužalosi. Pritupimų nedaryk, antele nevaikščiok, kūlversčiais nesiversk, nes sutrupės, fiziškai bus sužaloti.Kažkas baisaus.
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2013 11 03, 20:09)
Dieve mano, jau tie šiandieniniai vaikai trapesni už porcelianą - pažymių nerašyk, griežtesnio žodžio nepasakyk, nes psichologiškai sužalosi. Pritupimų nedaryk, antele nevaikščiok, kūlversčiais nesiversk, nes sutrupės, fiziškai bus sužaloti.Kažkas baisaus.

Būtent tokie ir užauga... O paskui visi stebisi: kažin, kodėl g.gif ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2013 11 03, 20:09)

Pritariu 100%. Vaikai jautrūs, tėvai dar jautresni dėl vaikų. Nebežinai nė kaip dirbti ir kaip visiems įtikti - vaikams, tėvams, vadovams, tikrintojams. Kas vieniems patinka ir tinka, tai kitiems nepriimtina. Nors nusišauk.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 11 03, 19:56)
Pritariu 100%. Vaikai jautrūs, tėvai dar jautresni dėl vaikų. Nebežinai nė kaip dirbti ir kaip visiems įtikti - vaikams, tėvams, vadovams, tikrintojams. Kas vieniems patinka ir tinka, tai kitiems nepriimtina. Nors nusišauk.

O mokytojas- tai ta būtybė, kuri turi mokėti vieims įtikti, nes kitaip, kaip tą musę barščiuose -iščiulps ir išspjaus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 lapkričio 2013 - 20:30