Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(Aurute @ 2013 11 02, 18:47)
tuoj nusiųsiu į paštą.

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arden: 02 lapkričio 2013 - 21:01
Lutute, tavo pašto dėžutė pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2013 11 02, 11:34)
Sveikutės,
Kaip greit keičiasi mūsų namučiai, nebesuspėju. O dabar jau ir dingau iš sąrašo:(( Aš dar esu. Nonele dirbu su 4-okais. Priimkit atgal smile.gif)
Papildyta:
Apie žąselės ėjimą jau seniai pamiršom. Dabar jau ir į kūliaverstį labai atsargiai žiūrim, ko gero ir to atsisakysim. Žaloja vaikus.

Laba,
Tai nesilaikom BP, nes programose aiškiai parašyta, kad vaikai turi mokėti kūlverstį pirmyn ir atgal
http://portalas.emok...pimtis_3_4.aspx
Tai kuo gi po galais vadovautis? g.gif Ar jau šitos netinkamos? Kažkas keitės? Juk tai mūsų pagrindinis dokumentas.
QUOTE(arden @ 2013 11 02, 16:59)
gal gali pasidalint pavyzdžiais  blush2.gif  ypač mintino skaičiavimo ir užduotėles kokias naudoji?

Aš ir norėčiau.
Papildyta:

QUOTE(SiditaV @ 2013 11 01, 20:22)
mama krypavo, vyresne sese krypavo, as krypavau, niekas neplyso  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aš manau dar tiktų ir kitas liaudies posakis "Kam kenkia, tai kenkia ir pienas".
Atsakyti
Iš tiesų kur yra parašyta, kad negalimi šie kūno kultūros
pratimai arba nerekomenduojami?
Atsakyti
Radau higienos normas namų darbams. Nusiunčiau į paštą.

Bet tai irgi tik rekomendacijos. Juk mokytoja niekaip negali nustatyti, kiek kuris vaikas prasėdės prie namų darbų. Vienam tai pačiai užduočiai atlikti reikia 10 min, kitam - 20, o kitas ir valandą prasėdės ir nepadarys.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 11 03, 09:15)

Aurute, jei gali atsiųsk kokią nuorodą kur rasti šį dokumentą, noriu jį matyti visą ir turėti pas save. Dėl namų darbų peržvelgiau ką pašte nusiuntei, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 11 03, 09:15)

Bet tai irgi tik rekomendacijos. Juk mokytoja niekaip negali nustatyti, kiek kuris vaikas prasėdės prie namų darbų. Vienam tai pačiai užduočiai atlikti reikia 10 min, kitam - 20, o kitas ir valandą prasėdės ir nepadarys.

Labutis 4u.gif . Kas čia per dokumentas? Nesu jo mačiusi naujose higienos normose g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 30, 07:47)
Jeigu atsiustum veiklas, tai butum ispirkusi savo menesio nesilankymo nuodeme 4u.gif  bigsmile.gif

Gerai , begu siust ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Jau paste smile.gif ..
Atsakyti
Sveikos,
diskutuojat apie kūno kultūrą...Dėl žąselės, tai negalima, t.p. pritūpimų pilnų negalima(tokius pusinius galima). O kūlverstis, ypač atgal nerekomenduojamas aukštiems ar nelanstiems vaikams. Jei vaikas moka, tai gali daryti, bet nėra privaloma.
Atsakyti
Sveikos,

Gal norite tapti aktyviąja Lietuvos klase? Jei taip- tuomet registruokitės ir dalyvaukite
http://aktyviklase.l...lietuvos-klase/
Atsakyti
Lutute, man iš tavo atsiųstų įrankių labai patiko Edraw Mind Map. Juo galima labai pagražint savo pranešimus
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 03, 10:58)
Aurute, jei gali atsiųsk kokią nuorodą kur rasti šį dokumentą, noriu jį matyti visą ir turėti pas save. Dėl namų darbų peržvelgiau ką pašte nusiuntei, ačiū.

Aš googlindama tai radau. Net neatsimenu, ką įrašiau... blush2.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 03, 12:10)
Kas čia per dokumentas? Nesu jo mačiusi naujose higienos normose  g.gif ...

Kažin ar čia dokumentas. g.gif Greičiau rekomendacijos. mirksiukas.gif
Bet pas mus kaip ti šiemet buvo higienos centro vestas seminaras (tas, kur privalomas kas penki metai ir mokytojai privalo turėt pažymėjimus), tai kaip tik apie tokius laikus kalbėjo lektorė.
Atsakyti