Gal kuriai iš jūsų mokykla yra išpirkusi mokinukai.lt mokestį?
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 11 20, 22:33)
tik nesijausk vieniša, ninkute... ir aš Smart lentą tik iš tolo mačius keletą kartų...
Ačiū, paguodei, būsime draugės šioje srityje. Mes ir elektroninio dienyno neturime, sėkmingai knygeles pildome.
QUOTE(rollick @ 2013 11 20, 21:24)
mes siandien buvom zilinsko galerijoje. Idomu buvo skulpturos is silikono.
Ar ši galerija Kaune?
Mes šiandien taip pat turistavome. Aplankėme Kauno zoo ir apsivalgėme sausainių, valių ir saldžiųjų kukurūzų su baltuoju ir ruduoju šokoladu "Asvigos" fabrike. Kad daugiau tokių kelionių Įspūdžiai patys geriausi
Ninkute, nepergyvenk, kaip viename seminare girdėjau - visos šitos naujos technologijos, ne panacėja. Svarbu vaikai - jei vaikai žingeidūs, motyvuoti, tai ir be technologijų rezultatų gali pasiekti oho ho. Ne visada ir jos padeda. Reikia, kad vaikai degtų noru mokytis ...
ar esate buvę Molėtųobservatorijoje? ne per maži mūsų mokiniai?
eisim per pasaulio paž. apie planetas, visai smagu būtų vainikuot temą kokia edukacine išvyka.
eisim per pasaulio paž. apie planetas, visai smagu būtų vainikuot temą kokia edukacine išvyka.
Esam buvę Molėtuose. Vaikams labai patinka. Tik nesumaišykit kur norit važiuoti ar į kosmologijos muziejų ar į observatoriją. Man labiau patinka observatorija. Čia tikrai vaikams patinka. Tai tas gražusis pastatas, o vieną kartą buvom patekę į etnokosmologijos muziejų, tai ten visai neįdomu man
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 20, 21:54)
Gal gali parodyti savo skaitymo dienoraščio lapus?
Nusiųsiu į paštą.
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 20, 22:21)
Esam buvę Molėtuose. Vaikams labai patinka. Tik nesumaišykit kur norit važiuoti ar į kosmologijos muziejų ar į observatoriją. Man labiau patinka observatorija. Čia tikrai vaikams patinka. Tai tas gražusis pastatas, o vieną kartą buvom patekę į etnokosmologijos muziejų, tai ten visai neįdomu man
o ten bet kokiu metų laiku galima važiuot?
QUOTE(b.s @ 2013 11 20, 22:37)
Gal kuriai iš jūsų mokykla yra išpirkusi mokinukai.lt mokestį?
gaila, mūsų ką tik pasibaigė....