Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

Gal kuriai iš jūsų mokykla yra išpirkusi mokinukai.lt mokestį?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 11 20, 22:33)
tik nesijausk vieniša, ninkute... ir aš Smart lentą tik iš tolo mačius keletą kartų...  4u.gif

Ačiū, paguodei, būsime draugės šioje srityje. Mes ir elektroninio dienyno neturime, sėkmingai knygeles pildome.
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2013 11 20, 21:24)
mes siandien buvom zilinsko galerijoje. Idomu buvo skulpturos is silikono.

Ar ši galerija Kaune?
Mes šiandien taip pat turistavome. Aplankėme Kauno zoo ir apsivalgėme sausainių, valių ir saldžiųjų kukurūzų su baltuoju ir ruduoju šokoladu "Asvigos" fabrike. Kad daugiau tokių kelionių thumbup.gif Įspūdžiai patys geriausi wub.gif
Atsakyti
Ninkute, nepergyvenk, kaip viename seminare girdėjau - visos šitos naujos technologijos, ne panacėja. Svarbu vaikai - jei vaikai žingeidūs, motyvuoti, tai ir be technologijų rezultatų gali pasiekti oho ho. Ne visada ir jos padeda. Reikia, kad vaikai degtų noru mokytis ... biggrin.gif
Atsakyti
ar esate buvę Molėtųobservatorijoje? ne per maži mūsų mokiniai?
eisim per pasaulio paž. apie planetas, visai smagu būtų vainikuot temą kokia edukacine išvyka.
Atsakyti
Esam buvę Molėtuose. Vaikams labai patinka. Tik nesumaišykit kur norit važiuoti ar į kosmologijos muziejų ar į observatoriją. Man labiau patinka observatorija. Čia tikrai vaikams patinka. Tai tas gražusis pastatas, o vieną kartą buvom patekę į etnokosmologijos muziejų, tai ten visai neįdomu man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 20, 21:54)
Gal gali parodyti savo skaitymo dienoraščio lapus?

Nusiųsiu į paštą.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 20, 22:21)
Esam buvę Molėtuose. Vaikams labai patinka. Tik nesumaišykit kur norit važiuoti ar į kosmologijos muziejų ar į observatoriją. Man labiau patinka observatorija. Čia tikrai vaikams patinka. Tai tas gražusis pastatas, o vieną kartą buvom patekę į etnokosmologijos muziejų, tai ten visai neįdomu man  biggrin.gif

o ten bet kokiu metų laiku galima važiuot?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 20, 22:37)
Gal kuriai iš jūsų mokykla yra išpirkusi mokinukai.lt mokestį?

gaila, mūsų ką tik pasibaigė.... verysad.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti