Va ir aš susigundžiau su tais ClassDojomonstriukais[COLOR=purple].
Ir dar norėjau pasiteirauti:
lietuvišką puslapį atsiverčiu, kampe nustatyta lietuvių kalba, bet kai mokinį prijungiu, jis mato angliškus užrašus (tik mano įrašai lietuviški). Ar yra galimybė juos vaikams į lietuviškus pakeisti?
nu jo, tempai nerealus .. kada ir jus dirbate mes siandien buvom zilinsko galerijoje. Idomu buvo skulpturos is silikono.vieniem buvo baisu, bet kai pasakiau, kad cia kaip pasaku paaulis ir t.t. beveik visiems patiko.. nes ten buvo tokiu beveik mitiniu nenusakomu butybiu.. na einu skaityt ka cia priraset
O man calssdojo "užsikirto". Ir slaptažodį pasikeičiau, vis tiek rašo "klaida". Nesuprantu. Pabandysiu iš naujo. Mergaitės, tos kurios jau pildot, kokius įsivedėt dar papildomus be "nesaugus koridoriuose, kultūringas renginiuose" ?
Mano antrokėliai turi skaitymo dienoraščius, į kuriuos klijuoja mano paruoštą skaitytos knygos aprašymo lapą. Kiekvieną ketvirtadienį vyksta atsiskaitymas, o mėnesio gale- "Įdomiausios knygos reklama". Pusmečio gale- bendru tėvų sutarimu apdovanojami aktyviausi skaitytojai smagiais prizais.
Gal gali parodyti savo skaitymo dienoraščio lapus?
Perskaitau jūsų nuoširdų bendravimą šiuolaikinių tenchnologijų pasaulyje ir baltai pavydžiu, kad turite tokias galimybes. Mums dar labai toli iki smart lentų ar kitų naujovių.
Perskaitau jūsų nuoširdų bendravimą šiuolaikinių tenchnologijų pasaulyje ir baltai pavydžiu, kad turite tokias galimybes. Mums dar labai toli iki smart lentų ar kitų naujovių.