Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 19, 17:22)
biggrin.gif šiandien į paštą iš classdojo atėjo siūlymas sulietuvint. Visai gerai. Daug patogiau.
siunčiu į a.ž.

labukas, labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 20, 00:08)
4u.gif darai toookį milžinišką  darbą 4u.gif

gabija4, tikrai, tokį grand darbą darai,kad net prašyti nedrįstu, bet .........būtų labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 19, 15:22)
biggrin.gif šiandien į paštą iš classdojo atėjo siūlymas sulietuvint. Visai gerai. Daug patogiau.
siunčiu į a.ž.

Man laiškas neatėjo.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 20, 14:10)
Man laiškas neatėjo.

Man laiškas atėjo į reklamų skyrelį, bet nieko naujo ten neradau - kalbą jau buvau pasikeitusi per nustatymus
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 11 19, 22:16)
Sveikos,
Ar ilgai ruošiatės? ir ar padėjo tas įkeltos užduotys, kur kažkuri buvo įkėlus , neatsimenu kuri?
atrenkam mes pačios mokytojos. Tėvams šioj srity neduodam pasireikšti.

Ruošėmės apie mėnesį. Taip, tos užduotys padėjo. Panašios ir buvo su pakeitimais. Viena buvo kitokia. Sportinės užduoties fiksavo laiką. Prisistatymai buvo įvairiausi. Net norėjosi kai kuriuos nusifilmuot, nes visada gerai turėt idėjų. Bet negalėjau... smile.gif
Atsakyti
Žinot, aš galvoju, kad classdojo labai didelė apkrova po reklamų čia ir facebook'e (ten IKT mokytojai labai reklamavo), tai šiandien sužinojau, kad ir tėvams kai kuriems problema pakartotinai prisijungti g.gif . Gal nors į elektroninį paštą siųs ataskaitą, kaip žadėta ax.gif . Kita vertus, mokykloje vaikai mato savo monstriukus, juos skaičiuoja, tai svarbiausia, kad mokytoja būtų nuolatos prijungta lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 11 20, 13:10)
gabija4, tikrai, tokį grand darbą darai,kad net prašyti nedrįstu, bet .........būtų labai gerai mirksiukas.gif

Sveikutės, tokį darbą darau . smile.gif Ruošiu skaidres arba užduotis į lapus. Karpau užduotis iš pratybų ar kokių nors kitokių užduočių sąsiuvinukų. Svarbiausia, kad man tai patinka biggrin.gif , o ir pasidaro labai greitai. O dalintis tikrai nesunku. Visada įmesiu į paštą tai, ką pasiruošiu. smile.gif Ir šiai dienai ruošiau gilei. Gilės tai ir vadovėlį turiu tik vieną, todėl skenuoju ir darau skaidres. Aišku, jos primityvios, bet kai reikia vaikams pasižiūrėti vadovėlio puslapį , visada jį turiu.
Atsakyti
Mergaitės, gal galite pametėti kokį šūkį-prisistatymą saugaus eismo šventei? Reikia klasei prisistatyti, o galvoj avilys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 19, 17:35)
Aš ką tik po Sveikuolių konkurso. Keliausim toliau- pirma vieta 4u.gif

thumbup.gif Pirmas blynas ir neprisvilęs. Su tuo ir sveikinu. Sėkmės tolimesniame etape 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2013 11 19, 18:51)
gal kuri pildė paraišką dėl elektroninio skaitytuvo ir laimėjo? ar vyksite 27 d. į seminarą?

Pildžiau, bet nebuvau atrinkta. tongue.gif Gavau UPC laiškutį su paaiškinimu, kad jie neleidžia laimėti kelių projektų tam pačiam pedagogui tais pačiais mokslo metais. Suteikiama galimybė ir pirmą kartą norintiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 20, 18:54)
Mergaitės, gal galite pametėti kokį šūkį-prisistatymą saugaus eismo šventei? Reikia klasei prisistatyti, o galvoj avilys  blush2.gif

Pažiūrėk šitą puslapį http://vilnius.polic...ema-nugaletojai. Čia vaikų eilėraščiai saugaus eismo tema. Gal ką surasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 20, 19:35)
Pažiūrėk šitą puslapį http://vilnius.polic...ema-nugaletojai. Čia vaikų eilėraščiai saugaus eismo tema. Gal ką surasi  biggrin.gif

Ačiū labai labai 4u.gif
Atsakyti