Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

Sveikutes. 1-2 klaseje man geriau dirbti su "Šaltinelio" pratybomis ir matematikos "Mokausi ir tikrinuosi" testais, bet nuo kitu metu manau bus neverta imti, nes vos spejam atlikti visas uzduotis pratybose, geriau jau mokytumes rasyti diktantus ir kurti pasakojimus. Nors vaikams pastebejau, kad labiausiai patinka darbas pratybose...ypac "Giles".
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2013 11 19, 18:51)
sveikos,
gal kuri pildė paraišką dėl elektroninio skaitytuvo ir laimėjo? ar vyksite 27 d. į seminarą?

As pildziau , bet dar nieko negavau g.gif
Atsakyti

Sveikutes. Gražu skaityt, kaip jūs čia sukatės. Skaitau apie pratybas ir jau pratinuosi prie minties, kad kitais metais 4 kl. dirbsiu be jų lietuvių k. tai tikrai. Vaikai beraščiai- daro daugybę klaidų, raštas daugumos oho koks nekoks. Tik baiminuosi, ar spėsiu 24 užduotis suruošti? Nes beveik 3 skirtingų gebėjimų grupės vienoje klasėje, o kur dar spec. poreikių?.... doh.gif doh.gif
tiesa, noriu paklausti, ar gavote į mokyklas pranešimus apie bandomuosius testus ketvirtokams. mes patekom ir iki gruodžio 13 d. svečių sulauksim......
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 11 18, 20:58)
4u.gif Nu nepakartojamą lobį įkelei. Jei tik turi tik kelk Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūū

Papildžiau biggrin.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 11 19, 17:35)
Sveikutės 4u.gif
Aš ką tik po Sveikuolių konkurso. Keliausim toliau- pirma vieta 4u.gif

Sveikinimai! thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

Jetau, kokie jūsų tempai. Mano ir mokslai šiandien sustojo.... kol tiek puslapių perskaičiau, kiti jau tolyn pabėgo... doh.gif

Zuzanėlei didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif

Iruciukai, man ClassDojo labai pasiteisina. Bent kol kas. Vaikai labai stengiasi gaut kuo daugiau "žalių" įvertinimų. Pamokos pačiam gale įjungiu SMARTą ir patys pasispaudžia savo monstriuką, o aš tik visai grupei įvertinimą duodu 'stropiai dirbo", "buvo aktyvus", "Kalba per pamoką"..... Greičiau vertinasi, nei kažkur ant popieriaus žymėtis.

Daivajazz, AČIŪ, kad pamokei, kaip rašyt komentarą dienai. Tą darbą lengva padaryt ir po pamokų.

Snaudale, man tai nerenka bet kokių įvertinimų. Nori žalios diagramos. Ir tėvams patiko.

Ronja1, dėkui, kad nurodei. Man jau šiandien viena žiopliukė verkdama skambino, kad pamiršo vartotojo vardą ir nebegali pasijungt. Reiks ryt sutvarkyt.

Vildinga, neatidėjo jums audito? Rodos, rašei, kad kitą savaitę planuotas?... ax.gif

Gal norit dar vienam piešinių konkurse dalyvaut?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 19 lapkričio 2013 - 21:21
Sveikutės, dirbu be pratybu. Užduotis imu iš įvairių pratybų ir užduočių sąsiuvinių. Tas užduotis karpau, mažinu, dedu į vordą ir atspausdinu. Kai kurias užduotis dedu į skaidres, vaikai nurašo, todėl ir klausiu. Galiu dalintis savo padarytomis užduotimis, jei tik kuriai reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 20, 00:55)
Sveikutės, dirbu be pratybu. Užduotis imu iš įvairių pratybų ir užduočių sąsiuvinių. Tas užduotis karpau, mažinu, dedu į vordą ir atspausdinu. Kai kurias užduotis dedu į skaidres, vaikai nurašo, todėl ir klausiu. Galiu dalintis savo padarytomis užduotimis, jei tik kuriai reikia. smile.gif

4u.gif darai toookį milžinišką darbą 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi nepirkau pratybų Šaltiniui. Ketvirtoj klasėj nematau prasmės. Gramatines užduotis darau su SMARTu.
Atsakyti
Sveikos,
aš su trečiokais dirbam tik per matematikos ir pasaulio pažinimo pamokas su pratybom. Lietuvių kalbos neturiu ir nepasigendu. Užtenka, doh.gif jau tiek metų privargau jas betaisydama be reikalo. Naudos jokios nedavė.

QUOTE(zuzanele @ 2013 11 19, 18:35)
Sveikutės 4u.gif
Aš ką tik po Sveikuolių konkurso. Keliausim toliau- pirma vieta 4u.gif

šaunuoliai. Mūsų dar tik laukia šis konkursas. Ar ilgai ruošiatės? ir ar padėjo tas įkeltos užduotys, kur kažkuri buvo įkėlus , neatsimenu kuri?

QUOTE(b.s @ 2013 11 19, 20:02)
Kaip jūs sprendžiate tokią situaciją- klasėje yra daugiau norinčių dalyvauti (kvadrato, estafečių... ) varžybose, negu gali būti komandoje, pvz. 5 mergaitės, 5 berniukai. Kokiu būdu juos atrenkate, nes norinčių daugiau?
mano klasėje yra taip, kad kai kurie tėvai labai gerai galvoja apie savo vaiką (sporto srityje) ir būna įsitikinę, kad jų vaikas nepakeičiamas. O aš linkusi į komandą įtraukti tikrai pajėgesnius ir stipresnius vaikus. Būna visokių tėvų paburbėjimų.... doh.gif

atrenkam mes pačios mokytojos. Tėvams šioj srity neduodam pasireikšti.

Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 19, 22:55)
Galiu dalintis savo padarytomis užduotimis, jei tik kuriai reikia. smile.gif

Mums pradinukėms visada visko reikia, jei tik negaila, siųskit.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . O aš vakar classdojo pamėginau sugeneruoti naują slaptažodį vienam vaikui, tai neleido prisijungti jam. Ir neaišku, ar kažką jis ten primarmalinęs, ar čia programa stringa g.gif . Bet tik tas vienas ir skundžiasi, kad kažkas negerai, kitiems viskas pavyksta ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 20, 09:10)
Sveikutės  4u.gif . O aš vakar classdojo pamėginau sugeneruoti naują slaptažodį vienam vaikui, tai neleido prisijungti jam. Ir neaišku, ar kažką jis ten primarmalinęs, ar čia programa stringa  g.gif . Bet tik tas vienas ir skundžiasi, kad kažkas negerai, kitiems viskas pavyksta  ax.gif .

o galima istrinti klase? Nes as randu tik kaip ja perkelti i archyva..
Atsakyti