Sveikutes. 1-2 klaseje man geriau dirbti su "Šaltinelio" pratybomis ir matematikos "Mokausi ir tikrinuosi" testais, bet nuo kitu metu manau bus neverta imti, nes vos spejam atlikti visas uzduotis pratybose, geriau jau mokytumes rasyti diktantus ir kurti pasakojimus. Nors vaikams pastebejau, kad labiausiai patinka darbas pratybose...ypac "Giles".
QUOTE(laurija @ 2013 11 19, 18:51)
sveikos,
gal kuri pildė paraišką dėl elektroninio skaitytuvo ir laimėjo? ar vyksite 27 d. į seminarą?
gal kuri pildė paraišką dėl elektroninio skaitytuvo ir laimėjo? ar vyksite 27 d. į seminarą?
As pildziau , bet dar nieko negavau
Sveikutes. Gražu skaityt, kaip jūs čia sukatės. Skaitau apie pratybas ir jau pratinuosi prie minties, kad kitais metais 4 kl. dirbsiu be jų lietuvių k. tai tikrai. Vaikai beraščiai- daro daugybę klaidų, raštas daugumos oho koks nekoks. Tik baiminuosi, ar spėsiu 24 užduotis suruošti? Nes beveik 3 skirtingų gebėjimų grupės vienoje klasėje, o kur dar spec. poreikių?....
tiesa, noriu paklausti, ar gavote į mokyklas pranešimus apie bandomuosius testus ketvirtokams. mes patekom ir iki gruodžio 13 d. svečių sulauksim......
QUOTE(janiku @ 2013 11 18, 20:58)
Nu nepakartojamą lobį įkelei. Jei tik turi tik kelk Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūū
Papildžiau
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 19, 17:35)
Sveikinimai!
labas vakaras
Jetau, kokie jūsų tempai. Mano ir mokslai šiandien sustojo.... kol tiek puslapių perskaičiau, kiti jau tolyn pabėgo...
Zuzanėlei didžiausi sveikinimai
Iruciukai, man ClassDojo labai pasiteisina. Bent kol kas. Vaikai labai stengiasi gaut kuo daugiau "žalių" įvertinimų. Pamokos pačiam gale įjungiu SMARTą ir patys pasispaudžia savo monstriuką, o aš tik visai grupei įvertinimą duodu 'stropiai dirbo", "buvo aktyvus", "Kalba per pamoką"..... Greičiau vertinasi, nei kažkur ant popieriaus žymėtis.
Daivajazz, AČIŪ, kad pamokei, kaip rašyt komentarą dienai. Tą darbą lengva padaryt ir po pamokų.
Snaudale, man tai nerenka bet kokių įvertinimų. Nori žalios diagramos. Ir tėvams patiko.
Ronja1, dėkui, kad nurodei. Man jau šiandien viena žiopliukė verkdama skambino, kad pamiršo vartotojo vardą ir nebegali pasijungt. Reiks ryt sutvarkyt.
Vildinga, neatidėjo jums audito? Rodos, rašei, kad kitą savaitę planuotas?...
Gal norit dar vienam piešinių konkurse dalyvaut?
Jetau, kokie jūsų tempai. Mano ir mokslai šiandien sustojo.... kol tiek puslapių perskaičiau, kiti jau tolyn pabėgo...
Zuzanėlei didžiausi sveikinimai
Iruciukai, man ClassDojo labai pasiteisina. Bent kol kas. Vaikai labai stengiasi gaut kuo daugiau "žalių" įvertinimų. Pamokos pačiam gale įjungiu SMARTą ir patys pasispaudžia savo monstriuką, o aš tik visai grupei įvertinimą duodu 'stropiai dirbo", "buvo aktyvus", "Kalba per pamoką"..... Greičiau vertinasi, nei kažkur ant popieriaus žymėtis.
Daivajazz, AČIŪ, kad pamokei, kaip rašyt komentarą dienai. Tą darbą lengva padaryt ir po pamokų.
Snaudale, man tai nerenka bet kokių įvertinimų. Nori žalios diagramos. Ir tėvams patiko.
Ronja1, dėkui, kad nurodei. Man jau šiandien viena žiopliukė verkdama skambino, kad pamiršo vartotojo vardą ir nebegali pasijungt. Reiks ryt sutvarkyt.
Vildinga, neatidėjo jums audito? Rodos, rašei, kad kitą savaitę planuotas?...
Gal norit dar vienam piešinių konkurse dalyvaut?
Sveikutės, dirbu be pratybu. Užduotis imu iš įvairių pratybų ir užduočių sąsiuvinių. Tas užduotis karpau, mažinu, dedu į vordą ir atspausdinu. Kai kurias užduotis dedu į skaidres, vaikai nurašo, todėl ir klausiu. Galiu dalintis savo padarytomis užduotimis, jei tik kuriai reikia.
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 20, 00:55)
Sveikutės, dirbu be pratybu. Užduotis imu iš įvairių pratybų ir užduočių sąsiuvinių. Tas užduotis karpau, mažinu, dedu į vordą ir atspausdinu. Kai kurias užduotis dedu į skaidres, vaikai nurašo, todėl ir klausiu. Galiu dalintis savo padarytomis užduotimis, jei tik kuriai reikia.
darai toookį milžinišką darbą
Aš irgi nepirkau pratybų Šaltiniui. Ketvirtoj klasėj nematau prasmės. Gramatines užduotis darau su SMARTu.
Sveikos,
aš su trečiokais dirbam tik per matematikos ir pasaulio pažinimo pamokas su pratybom. Lietuvių kalbos neturiu ir nepasigendu. Užtenka, jau tiek metų privargau jas betaisydama be reikalo. Naudos jokios nedavė.
šaunuoliai. Mūsų dar tik laukia šis konkursas. Ar ilgai ruošiatės? ir ar padėjo tas įkeltos užduotys, kur kažkuri buvo įkėlus , neatsimenu kuri?
atrenkam mes pačios mokytojos. Tėvams šioj srity neduodam pasireikšti.
aš su trečiokais dirbam tik per matematikos ir pasaulio pažinimo pamokas su pratybom. Lietuvių kalbos neturiu ir nepasigendu. Užtenka, jau tiek metų privargau jas betaisydama be reikalo. Naudos jokios nedavė.
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 19, 18:35)
šaunuoliai. Mūsų dar tik laukia šis konkursas. Ar ilgai ruošiatės? ir ar padėjo tas įkeltos užduotys, kur kažkuri buvo įkėlus , neatsimenu kuri?
QUOTE(b.s @ 2013 11 19, 20:02)
Kaip jūs sprendžiate tokią situaciją- klasėje yra daugiau norinčių dalyvauti (kvadrato, estafečių... ) varžybose, negu gali būti komandoje, pvz. 5 mergaitės, 5 berniukai. Kokiu būdu juos atrenkate, nes norinčių daugiau?
mano klasėje yra taip, kad kai kurie tėvai labai gerai galvoja apie savo vaiką (sporto srityje) ir būna įsitikinę, kad jų vaikas nepakeičiamas. O aš linkusi į komandą įtraukti tikrai pajėgesnius ir stipresnius vaikus. Būna visokių tėvų paburbėjimų....
mano klasėje yra taip, kad kai kurie tėvai labai gerai galvoja apie savo vaiką (sporto srityje) ir būna įsitikinę, kad jų vaikas nepakeičiamas. O aš linkusi į komandą įtraukti tikrai pajėgesnius ir stipresnius vaikus. Būna visokių tėvų paburbėjimų....
atrenkam mes pačios mokytojos. Tėvams šioj srity neduodam pasireikšti.
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 19, 22:55)
Galiu dalintis savo padarytomis užduotimis, jei tik kuriai reikia.
Mums pradinukėms visada visko reikia, jei tik negaila, siųskit.
Sveikutės . O aš vakar classdojo pamėginau sugeneruoti naują slaptažodį vienam vaikui, tai neleido prisijungti jam. Ir neaišku, ar kažką jis ten primarmalinęs, ar čia programa stringa . Bet tik tas vienas ir skundžiasi, kad kažkas negerai, kitiems viskas pavyksta .
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 20, 09:10)
Sveikutės . O aš vakar classdojo pamėginau sugeneruoti naują slaptažodį vienam vaikui, tai neleido prisijungti jam. Ir neaišku, ar kažką jis ten primarmalinęs, ar čia programa stringa . Bet tik tas vienas ir skundžiasi, kad kažkas negerai, kitiems viskas pavyksta .
o galima istrinti klase? Nes as randu tik kaip ja perkelti i archyva..