Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(Ronja1 @ 2013 11 19, 14:38)
Buvo ir su vaikais taip pat. smile.gif Tuomet reikia mokytojui paspausti "Student logins', atsiranda sąrašas mokinių, kuris rodo, kiek mokinių prisijungė. Šalia mokinio yra užrašas "forgot password", paspaudus jį duoda naują, laikiną slaptažodį, kuri vėliau tėvai ar vaikai turės pasikeisti. Lyd šiol darbuojuosi puikiai, net su neklaužadom pavyksta susidarti. Iš frazės "Man nerūpi" atsirado "O man sumažėjo minusų!" smile.gif

biggrin.gif šiandien į paštą iš classdojo atėjo siūlymas sulietuvint. Visai gerai. Daug patogiau.

QUOTE(viga @ 2013 11 19, 15:50)
Jei nuorodos, kiek supratau , susijusios su smartu tai gal galima būtų ir man jas gauti rolleyes.gif Jei kažko nesupratau - atsiprašau. mirksiukas.gif

siunčiu į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 19, 16:40)
Sveikos,
Aš dirbu be lietuvių k., pasaulio p. pratybų bei muzikos. Testus naudoju, bet manau, kad kitais metais nepirksiu ir pasaulio p. testų. Knygoje pilna užduočių. Vaikai daug rašo, nurašo. Ir aš kartais atsišvieiču tinkamą man pratybų puslapiuką.

Brestu ir aš darbui be pratybų, bet šiemet jau šaukštai po pietų-viską nupirkau. Gal kas iš ketvirtokių galėtų patarti ir paskatinti, kurių numerių pratybų galima būtų nepirkti? Ar pakankamai darbo rašymui ketvirtokų Pupoje?
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 18, 22:45)
Bandysiu pasiaiškinti, kaip čia viskas vyksta. biggrin.gif  Dar norėjau paklausti trečiokių - gal kas nors dirba be pratybų. Aš dirbu be jų, ruošiu užduotis pati, gal galiu pasidalinti, jei  atsirastų dirbančių be pratybų  smile.gif

Sveikos darbstuolytes. As stengiuosi dirbti be pratybu. Turiu tik keleta. Visu nepirkau. Nes pagal dabartinius reikalavimus su pratybomis toli nenuvaziuosi ypac lietuviu kalboje,o pasaulio pazinime su tokiu kiekiu uzduocciu pratybu sasiuvinyje reikia tik jame ir tupeti. O vaikai juk nori pakalbeti, pasipasakoti. O kai ju 24 pradeda , tai ner kaip ir uzciaupti situ ciulbuoneliu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš ką tik po Sveikuolių konkurso. Keliausim toliau- pirma vieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 19, 17:35)
Sveikutės 4u.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 19, 17:35)
Sveikutės 4u.gif

Šaunuoliai!!! Sveikinimai!!! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Bet tokia išsekus jaučiuosi, sėdžiu kaip lapas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 19, 16:35)
Sveikutės 4u.gif

Sėkmės toliau. Išduok paslaptį, kaip pasiekiate tokių rezultatų?
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 11 19, 18:25)
  O kai ju 24 pradeda , tai ner kaip ir uzciaupti situ ciulbuoneliu thumbup.gif

lotuliukas.gif Mano 24 čiulbuonėliai pačirkšti labai mėgsta, bet įtraukti juos į diskusiją doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 19, 17:01)
Sėkmės toliau. Išduok paslaptį, kaip pasiekiate tokių rezultatų?

Manau, tai daug kas priklauso nuo mokinių. Bent aš matau vaikų labai didelį norą dalyvauti konkursuose. Tai mane džiugina. Ir, aišku, vaikus pasirinkau tuos, kurie atsakingi, žingeidūs, labai stengiasi, sportiški. O visa tai- puikus rezultatas.
Žinau kur dar reikia padirbėti, jei teks man juos ruošti tolimesniam etapui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 19 lapkričio 2013 - 17:29
Dėl pratybų, tai mes turime Riešuto ir Gilės pratybas ir jas vėl pirksime ateityje, o lietuvių tikrai ne, nes yra ką veikti ir be jų. Klasėje 10 mokinių.
Atsakyti
sveikos,
gal kuri pildė paraišką dėl elektroninio skaitytuvo ir laimėjo? ar vyksite 27 d. į seminarą?
Atsakyti