Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(gabija4 @ 2013 11 18, 21:45)
Dar norėjau paklausti trečiokių - gal kas nors dirba be pratybų. Aš dirbu be jų, ruošiu užduotis pati, gal galiu pasidalinti, jei  atsirastų dirbančių be pratybų  smile.gif

Kiek vaikų turi klasėje ir ar be visų pratybų dirbi? Testų irgi nenaudoji?
Ninkutei irgi tas pats klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 18, 22:14)
Sveikutės mergaitės, nežinau ar vietoje, čia į jus kreipiuosi, bet žiūrėjau paštus, tai mūsų tarpe yra viena mokytojka, smile.gif  kuri prašosi slaptažodžio. Jos daug knygučių yra atsiųsta.  smile.gif  Man atrodo prie jos laiškų nėra parašyta jos niko. Atsiprašau, jei tai ne mano reikalas  biggrin.gif

Sveikos,
tikiuos čia ne apie mane blush2.gif
Nėra man lengva bendrauti blush2.gif blush2.gif kai nematau žmogaus akių, bet aš stengiuosi ir kantriai laukiu, kada šventė ateis ir į mano kiemą (kada gausiu raktelį) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 18, 21:45)
Bandysiu pasiaiškinti, kaip čia viskas vyksta. biggrin.gif  Dar norėjau paklausti trečiokių - gal kas nors dirba be pratybų. Aš dirbu be jų, ruošiu užduotis pati, gal galiu pasidalinti, jei  atsirastų dirbančių be pratybų  smile.gif

Aš dirbu be pasaulio pažinimo pratybų, patys jas daromės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 18, 22:48)
O mano nuorodas gavai?

ačiū, gavau ir dar pati kai ką atradau, jas naudosiu, kai bus kūrybinis procesas. Aš dabar mokysiuos pasinaudoti jūsų kai kuriais paruoštukais, kurie man dar kol kas misija neįveikiama verysad.gif Oi, kaip reikia kokio nors seminaro g.gif
Atsakyti
Reikia issistudijuoti visas jusu aptartas protingasias programas, nes turesiu klaseje dideli televizoriu, tai gal kuri programa bus panasi kaip protingoji lenta...? ax.gif blush2.gif greiciau suprasti viska doh.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=ninkute,2013 11 19, 00:31]
Aš dirbu be pratybų ir nesiruošiame jų pirkti, nes mano vaikų raštingumas tai oi koks liūdnas, todėl per pratybas bėgti nematau tikslo. Labai daug rašome į sąsiuvinius, pradedant nuo paprastų sakinukų apie rudenį, gamtą, taip pat miniatiūras ir t.t. Atšviečiu ir iš padalomosios medžiagos, kartais jei matau, kad tikslinga užgriebiu kokį puslapį pratybų ir atšviečiu.

Aš taip pat galvoju padirbėti be pratybų, nes su raštu padėtis liūdna, dar antrųjų dalių nepirkau. Kažin ar pasikeitė pratybų kokybė g.gif

Papildyta:
[quote=domassss,2013 11 19, 00:17]
Viskas bus gerai, čia tik pradžioje taip atrodo....

Labukas, ačiū visoms už palaikymą, bet išmokti teks pačiai mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,
kažkada apie tai jau buvo kalbėta, bet ta mano sklerozė doh.gif gal galit primint, kaip vadinasi nervus raminančios tabletės (yra ten kažkokios mokytojų tarpe populiarios). Jau reiks pirkt, nes jaučiu, kad be jų neištempsiu...
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 18, 22:23)
Merginos, kurios naudojat classdojo monstriukus. Susiduriau su problema. Raso viena mama kad prisijunge, paziurejo. Viskas gerai. Nori paziureti dar - neteisingas slaptazodis g.gif Kame reikalas? Gal kam is jusu irgi taip buvo?

Buvo ir su vaikais taip pat. smile.gif Tuomet reikia mokytojui paspausti "Student logins', atsiranda sąrašas mokinių, kuris rodo, kiek mokinių prisijungė. Šalia mokinio yra užrašas "forgot password", paspaudus jį duoda naują, laikiną slaptažodį, kuri vėliau tėvai ar vaikai turės pasikeisti. Lyd šiol darbuojuosi puikiai, net su neklaužadom pavyksta susidarti. Iš frazės "Man nerūpi" atsirado "O man sumažėjo minusų!" smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš dirbu be lietuvių k., pasaulio p. pratybų bei muzikos. Testus naudoju, bet manau, kad kitais metais nepirksiu ir pasaulio p. testų. Knygoje pilna užduočių. Vaikai daug rašo, nurašo. Ir aš kartais atsišvieiču tinkamą man pratybų puslapiuką.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 11 19, 14:25)
laba,
kažkada apie tai jau buvo kalbėta, bet ta mano sklerozė  doh.gif  gal galit primint, kaip vadinasi nervus raminančios tabletės (yra ten kažkokios mokytojų tarpe populiarios). Jau reiks pirkt, nes jaučiu, kad be jų neištempsiu...

4u.gif valeridixas
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 19, 00:48)
O mano nuorodas gavai?

Jei nuorodos, kiek supratau , susijusios su smartu tai gal galima būtų ir man jas gauti rolleyes.gif Jei kažko nesupratau - atsiprašau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2013 11 19, 13:38)
Buvo ir su vaikais taip pat. smile.gif Tuomet reikia mokytojui paspausti "Student logins', atsiranda sąrašas mokinių, kuris rodo, kiek mokinių prisijungė. Šalia mokinio yra užrašas "forgot password", paspaudus jį duoda naują, laikiną slaptažodį, kuri vėliau tėvai ar vaikai turės pasikeisti. Lyd šiol darbuojuosi puikiai, net su neklaužadom pavyksta susidarti. Iš frazės "Man nerūpi" atsirado "O man sumažėjo minusų!" smile.gif

Gal žinai ir tokį dalyką - šnd vienas mano mokinys prisijungė ir parodė ką mato. Man keista paliko (nes jis to klausė), kad visi pagyrimai, kuriuos gavo prėjusią savaitę ir dar anksčiau, nebesimato (kažkur dingo). Kaip čia taip?
Atsakyti