Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

Merginos, kurios naudojat classdojo monstriukus. Susiduriau su problema. Raso viena mama kad prisijunge, paziurejo. Viskas gerai. Nori paziureti dar - neteisingas slaptazodis g.gif Kame reikalas? Gal kam is jusu irgi taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 18, 21:14)
Sveikutės mergaitės, nežinau ar vietoje, čia į jus kreipiuosi, bet žiūrėjau paštus, tai mūsų tarpe yra viena mokytojka, smile.gif  kuri prašosi slaptažodžio. Jos daug knygučių yra atsiųsta.  smile.gif  Man atrodo prie jos laiškų nėra parašyta jos niko. Atsiprašau, jei tai ne mano reikalas  biggrin.gif

Sveika, laiškų jos tikrai daug, bet gaila, kad žmogus nenori su mumis bendrauti. Lyg ir esame sutarusios, kad visų pirma BENDRAUJAME čia.
Atsakyti
Apie šitą programėlę ,,ClassDojo" sužinojau seminare Vilniaus Vyturio mokykloje. Ten mokytoja ja naudojasi jau seniai. Galima būtų pasidomėti ,kas ten atsitinka su tais slaptažodžiais ,nes mano vaikai sakė, kad jiems taip pat būna. g.gif
Atsakyti
Oi jus darbininkes.. kiek speju, tai prisedu, paziuriu, paskaitau ir vis galva susisuka nuo jusu kalbu smile.gif tai peles, tai monstrai.. toks jausmas, kad menulyje dirbu smile.gif) Nei protingos lentos, nei projektoriaus, yra po viena egzemplioriu mokykloje, bet tai, kad neuztenka.. gal kitais metais reiks pakovoti del to g.gif tada ir ar neaiskia kalba galesiu dalintis ax.gif 4u.gif lotuliukas.gif

http://www.vlkk.lt/lit/104604
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 18 lapkričio 2013 - 21:39
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 11 18, 22:34)
Sveika, laiškų jos tikrai daug, bet gaila, kad žmogus nenori su mumis bendrauti. Lyg ir esame sutarusios, kad visų pirma BENDRAUJAME čia.

Supratau. Todėl ir kilo klausimas, nes lyg ir nėra tarp mūsų bendraujančių, nes kaip ir nepasirašo po siunčiamais laiškais. Palauksim, gal pradės draugauti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 18, 23:34)
Apie šitą programėlę ,,ClassDojo" sužinojau seminare Vilniaus Vyturio mokykloje. Ten mokytoja ja naudojasi jau seniai. Galima būtų pasidomėti ,kas ten atsitinka su tais slaptažodžiais ,nes mano vaikai sakė, kad jiems taip pat būna. g.gif

Gal galima kaip nors suzinoti ax.gif Itariu, kad cia tik pradzia problemu.
Atsakyti
Ir taip ne mažai turime vaiduoklių, kurie pasirodo ir pareiškia savo teises tik tada, kai pasikeičia slaptažodis. Galima būtų paskaičiuot, kiek čia mūsų realiai bendrauja, bet vis laiko maža (o gal ir gaila) tokiems darbams. Ir taip laisvalaikio ne marios.
Atsakyti
Bandysiu pasiaiškinti, kaip čia viskas vyksta. biggrin.gif Dar norėjau paklausti trečiokių - gal kas nors dirba be pratybų. Aš dirbu be jų, ruošiu užduotis pati, gal galiu pasidalinti, jei atsirastų dirbančių be pratybų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 11 18, 14:13)
LABUKAS, darbuojatės iš peties, smagu skaityti. Aš bandau ,,susidraugauti" su SMART lenta, turiu pripažinti - sekasi  schmoll.gif . Nežinau kada galėsiu dirbti pamokoje, kad sklandžiai eitųsi doh.gif

Viskas bus gerai, čia tik pradžioje taip atrodo....

smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 18, 22:45)
Bandysiu pasiaiškinti, kaip čia viskas vyksta. biggrin.gif  Dar norėjau paklausti trečiokių - gal kas nors dirba be pratybų. Aš dirbu be jų, ruošiu užduotis pati, gal galiu pasidalinti, jei  atsirastų dirbančių be pratybų  smile.gif

Aš dirbu be pratybų ir nesiruošiame jų pirkti, nes mano vaikų raštingumas tai oi koks liūdnas, todėl per pratybas bėgti nematau tikslo. Labai daug rašome į sąsiuvinius, pradedant nuo paprastų sakinukų apie rudenį, gamtą, taip pat miniatiūras ir t.t. Atšviečiu ir iš padalomosios medžiagos, kartais jei matau, kad tikslinga užgriebiu kokį puslapį pratybų ir atšviečiu.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 11 18, 13:13)
LABUKAS, darbuojatės iš peties, smagu skaityti. Aš bandau ,,susidraugauti" su SMART lenta, turiu pripažinti - sekasi  schmoll.gif . Nežinau kada galėsiu dirbti pamokoje, kad sklandžiai eitųsi doh.gif
Gal jau planuojate Kalėdinius pasirodymus? 000059.gif

Labas, aš lentos neturiu, bet įrašė programą. nežianu, man aukštasis pilotažas arba aš nemokų pažiūrėti kolegių paruoštukų, rengtų smart lentai. Nu aš nemokų gal kažkaip peržiūrėti, kai kas visai neatsidaro - vienu žodžiu tamsu tamsu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 18, 23:39)
Labas, aš lentos neturiu, bet įrašė programą. nežianu, man aukštasis pilotažas arba aš nemokų pažiūrėti kolegių paruoštukų, rengtų smart lentai. Nu aš nemokų gal kažkaip peržiūrėti, kai kas visai neatsidaro - vienu žodžiu tamsu tamsu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O mano nuorodas gavai?
Atsakyti