Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 11 17, 17:30)
sveikos,
gal kuri trecioke turit parsinese pupos mokytojo knyga ir galetumet nuskenuot 75 ir 76 psl. ?

Pažiūrėk į lietuvių kalbos p.d. ir rasi visą mokytojo knygą. Priėjimą gi turi
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 11 17, 20:22)
Pažiūrėk į lietuvių kalbos p.d. ir rasi visą mokytojo knygą. Priėjimą gi turi

trūko šitų dviejų puslapiu, bet ninkute jau pagelbėjo 4u.gif
Atsakyti
LABUKAS, darbuojatės iš peties, smagu skaityti. Aš bandau ,,susidraugauti" su SMART lenta, turiu pripažinti - sekasi schmoll.gif . Nežinau kada galėsiu dirbti pamokoje, kad sklandžiai eitųsi doh.gif
Gal jau planuojate Kalėdinius pasirodymus? 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 11 18, 13:13)
LABUKAS, darbuojatės iš peties, smagu skaityti. Aš bandau ,,susidraugauti" su SMART lenta, turiu pripažinti - sekasi  schmoll.gif . Nežinau kada galėsiu dirbti pamokoje, kad sklandžiai eitųsi doh.gif

ne tau vienai nesiseka, būk rami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 11 17, 18:52)
Vėl? Na, tu pilnu tempu darbuojiesi doh.gif O kaip pavyko matematikos atvira?

Matematika praėjo tikrai neblogai. Pateiktį įmesiu į paštą.

O apie "autobiografiją" jau nebereikia, nes šią savaitę sėdžiu namuose. Sūnus susirgo, tai jį prižiūrėdama pati truputį atsikvėpsiu nuo darbų.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai bebuvau prisijungus, soriukas... 4u.gif Baigiau visus savo mokslo vargus - grįžtu į būrį. mirksiukas.gif
QUOTE(viga @ 2013 11 18, 14:13)
Gal jau planuojate Kalėdinius pasirodymus? 000059.gif

Buvau seminare apie šventes, gavom kalėdinių dainelių ir fonogramų. Einu įmest paštan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 18 lapkričio 2013 - 18:36
QUOTE(ninkute @ 2013 11 17, 14:47)
Noriu paklausti ar turite atskirą kažkokią kompetencijų ugdymo programą kaip pavyzdžiui sveikatos, karjeros?  Ar ją pildote dienyne? Kaip darote, pasidalinkite mintimis.

Pas mus tos kompetencijų programos atsispindi ilgalaikiuose planuose, prirašėm prie temų kiekviename dalyke pastabų skiltyje. Dienyne pildom bendrose pastabose.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 11 18, 20:38)
Pas mus tos kompetencijų programos atsispindi ilgalaikiuose planuose, prirašėm prie temų kiekviename dalyke pastabų skiltyje. Dienyne pildom bendrose pastabose.

Pas mus parenkama viena prioritetine kompetencija visai mokyklai. Ji atsispindi kulturines veiklos programoje (darbas su klase).
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2013 11 18, 20:35)
Sveikos, seniai bebuvau prisijungus, soriukas...  4u.gif Baigiau visus savo mokslo vargus - grįžtu į būrį.  mirksiukas.gif

Buvau seminare apie šventes, gavom kalėdinių dainelių  ir fonogramų. Einu įmest paštan.

kokius mokslus krimtai? ( jei ne paslaptis)
ačiū už dainas, šventes, drinks_cheers.gif - bėgu žiūrėt.

QUOTE(naminukė @ 2013 11 18, 20:38)

pas mus programų, - be galo be krašto doh.gif : vienos prirašytos ilgalaikuose planuose ir pildom žurnaluose "bendrose pastabose", kitas - integravom į klasės auklėtojo veiklą.

gal kuri trečiokių turit ką nors apie patarles ir priežodžius?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 11 18, 20:45)
kokius mokslus krimtai? ( jei ne paslaptis)
ačiū už dainas, šventes, drinks_cheers.gif  - bėgu žiūrėt.

Bandau įkelt jau valandą - labai didelė apimtis. Bandymą išsiunčiau - jei pavyks jums atsisiut duokit žinią - siusiu daugiau.
Krimtau istoriją, nusprendžiau, kad vis didesnės galimybės bus įsidarbint jei ką... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2013 11 18, 20:51)
Bandau įkelt jau valandą - labai didelė apimtis. Bandymą išsiunčiau - jei pavyks jums atsisiut duokit žinią - siusiu daugiau.
Krimtau istoriją, nusprendžiau, kad vis didesnės galimybės bus įsidarbint jei ką... rolleyes.gif

4u.gif Nu nepakartojamą lobį įkelei. Jei tik turi tik kelk Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūū
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, nežinau ar vietoje, čia į jus kreipiuosi, bet žiūrėjau paštus, tai mūsų tarpe yra viena mokytojka, smile.gif kuri prašosi slaptažodžio. Jos daug knygučių yra atsiųsta. smile.gif Man atrodo prie jos laiškų nėra parašyta jos niko. Atsiprašau, jei tai ne mano reikalas biggrin.gif
Atsakyti