Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(Mergelė @ 2013 11 14, 22:03)
Juoksis, smilgut, tas kas juoksis paskutinis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Žinok aš stipri ir nugalėsiu save. lotuliukas.gif  tongue.gif

Pasistengsiu prisimint šituos žodžius, kad tik nepamirščiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal kas turite CD "Gražiausios Džmbos dainos 3" ? Būtų labai smagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 14, 21:45)
Žinok kovoju pati su savim. Kai pamačiau, kaip apleidau savo vaiką, tai ir susimąsčiau, kad reik daryti stop. Kartais įsivažiuoji, bet, kai sveikata duoda ženklą, kad visko per daug, tai ir stop. Va pabaigsiu 2015 Comenius projektą, tada jau visai varysiu valdiškai. unsure.gif

Kaip pažįstama .... biggrin.gif va, tą darbą pabaigsiu ir viskas.... ilsėsiuos... Ir taip per amžius... amen... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 11 14, 23:29)
Kaip pažįstama .... biggrin.gif va, tą darbą pabaigsiu ir viskas.... ilsėsiuos... Ir taip per amžius... amen...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ŠYPSENĖLE,
AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 14, 17:01)
Dėl ClassDojo mano nuomonė teigiama. Kadangi bandžiau visokius popierinius variantus, tai buvo beveik analogiška, tik tiek, kad pliusai ir minusai arba taškai už blogą elgesį. Tačiau nesimatė konkrečiai už ką gavo tą tašką, pliusą, minusą ir t.t. Čia gi tėvai ir vaikai mato net tik galutinį rezultatą, bet ir aišku, koks tas vaikas buvo per dieną. Man tai nesunku. Pastoviai laikau įjungtą programą, o vaikui paspasti ženkliuką laiko neužima. Tuo labiau, kad yra galimybė vienu paspaudimu uždėti visiems arba keliems vaikams. Man ir vaikams patinka, tėvai palaimino per susirinkimą, tik, aišku, tai nebus veiksminga po kurio laiko, kaip ir visos kitos priemonės.

Aš dėl ClassDojo norėjau pasiteirauti. O ar nėra taip, kad vaikai tyčia elgiasi negerai, kad tik kuo įvairesnių monstriukų gautų? Seniau turėjau lipdukus su įvairiais paveikslėliais, tai jie net raudonų norėdavo su neigiamais įvertinimais, nes norėdavo paveiksliukų su velniukais ir pan. Aišku - ne visi, bet buvo tokių, kurie skaičiuodavo, kas gaus kuo daugiau neigiamų vertinimų ir tada reikėjo baigt su tais neigiamais lipdukais. Stengdavausi išvis nieko neduoti.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 14, 08:30)
Labas rytas, tai čia ir talpinama visa literatūra - knygos ir t.t.

Ačiū už pagalbą 4u.gif
https://www.facebook.com/#!/more.idey - tikra jūra labai gražių idėjų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Snaudale @ 2013 11 14, 23:52)
Aš dėl ClassDojo norėjau pasiteirauti. O ar nėra taip, kad vaikai tyčia elgiasi negerai, kad tik kuo įvairesnių monstriukų gautų? Seniau turėjau lipdukus su įvairiais paveikslėliais, tai jie net raudonų norėdavo su neigiamais įvertinimais, nes norėdavo paveiksliukų su velniukais ir pan. Aišku - ne visi, bet buvo tokių, kurie skaičiuodavo, kas gaus kuo daugiau neigiamų vertinimų ir tada reikėjo baigt su tais neigiamais lipdukais. Stengdavausi išvis nieko neduoti.

Čia monstriukų negauna. Jie patys yra nupiešti ir pavaizduoti kaip monstriukai (lyg jų pačių atvaizdai būtų), o gauna teigiamą arba neigiamą įvertinimą. Tyčia blogai nesielgia, priešingai- stengiasi kitam padėti, klasę patvarkyti, aktyviai pamokoje dalyvauti ir t.t., kad gautų teigiamą įvertinimą ir diagrama būtų žalia mirksiukas.gif
Atsakyti
laba
patenkinta ir as Classdojo, vertinu ne kiekviena diena, o kai reikalas buna ar laiko randu, uztrunka tik pora minuciu (maza mano klase). patenkinti vaikai ir man patinka.
galima prisijungus pasibandyt, niekam prisijungimu nedalint, o tik per kokia klases valandele vis parodyt.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turit normalaus dydžio kelio ženklus kompiuteryje? Labai reikia blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 11 15, 16:40)
laba
patenkinta ir as Classdojo, vertinu ne kiekviena diena, o kai reikalas buna ar laiko randu, uztrunka tik pora minuciu (maza mano klase). patenkinti vaikai ir man patinka.
galima prisijungus pasibandyt, niekam prisijungimu nedalint, o tik per kokia klases valandele vis parodyt.

O kai mėnuo baigiasi? Tiesiog naikinti taškus? O gal jie iš naujo automatiškai skaičiuojasi? Būtų smagu viską pradėt iš naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 11 15, 17:44)
O kai mėnuo baigiasi? Tiesiog naikinti taškus? O gal jie iš naujo automatiškai skaičiuojasi? Būtų smagu viską pradėt iš naujo mirksiukas.gif

Yra galimybė valyti taškus
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 11 15, 16:44)

galima matyti einamos dienos taškus; einamos savaitės; praeitos savaitės; dabar žiūriu savo ir galiu surinti duomenis spalio mėnesio; lapktičio mėn. ir nusisstatyti datos diapazoną (pvz. spalio 15-lapkričio 15 ).
Atsakyti