QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 14, 17:01)
Dėl ClassDojo mano nuomonė teigiama. Kadangi bandžiau visokius popierinius variantus, tai buvo beveik analogiška, tik tiek, kad pliusai ir minusai arba taškai už blogą elgesį. Tačiau nesimatė konkrečiai už ką gavo tą tašką, pliusą, minusą ir t.t. Čia gi tėvai ir vaikai mato net tik galutinį rezultatą, bet ir aišku, koks tas vaikas buvo per dieną. Man tai nesunku. Pastoviai laikau įjungtą programą, o vaikui paspasti ženkliuką laiko neužima. Tuo labiau, kad yra galimybė vienu paspaudimu uždėti visiems arba keliems vaikams. Man ir vaikams patinka, tėvai palaimino per susirinkimą, tik, aišku, tai nebus veiksminga po kurio laiko, kaip ir visos kitos priemonės.
Aš dėl
ClassDojo norėjau pasiteirauti.
O ar nėra taip, kad vaikai tyčia elgiasi negerai, kad tik kuo įvairesnių monstriukų gautų? Seniau turėjau lipdukus su įvairiais paveikslėliais, tai jie net raudonų norėdavo su neigiamais įvertinimais, nes norėdavo paveiksliukų su velniukais ir pan. Aišku - ne visi, bet buvo tokių, kurie skaičiuodavo, kas gaus kuo daugiau neigiamų vertinimų ir tada reikėjo baigt su tais neigiamais lipdukais. Stengdavausi išvis nieko neduoti.