QUOTE(daivajazz @ 2013 11 14, 19:25)
Smart lentos tam nereikia. Veikia tik su kompiuteriu ir projektorius reikalingas, kad plačiau matytųsi.
Bandau parašyti visus žingsnius, nemanau, kad esu išskirtinė
Prisijungi - Ataskaitos - Kairiame šone susirandi mokinį, kuriam nori rašyti komentarą - paspaudi - atsiranda jo taškų skritulinė diagrama - po ja yra data, kada duoti taškai ir toks užrašas
+1 for Aktyviai dirba pamokoje in Dailiukai
Po paskutiniu tos dienos vertinimu yra langelis: LEAVE YOUR COMMENTS FOR PARENTS HERE ...
Kai parašai komentarą, po tuo langeliu dešinėje pusėje atsiranda užrašas pilkame fone ADD COMMNET.
Jį paspaudi ir viskas. Kaip sakiau, kaip tai mato tėvai išsiaiškinsiu kitą savaitę.
Bandau parašyti visus žingsnius, nemanau, kad esu išskirtinė
Prisijungi - Ataskaitos - Kairiame šone susirandi mokinį, kuriam nori rašyti komentarą - paspaudi - atsiranda jo taškų skritulinė diagrama - po ja yra data, kada duoti taškai ir toks užrašas
+1 for Aktyviai dirba pamokoje in Dailiukai
Po paskutiniu tos dienos vertinimu yra langelis: LEAVE YOUR COMMENTS FOR PARENTS HERE ...
Kai parašai komentarą, po tuo langeliu dešinėje pusėje atsiranda užrašas pilkame fone ADD COMMNET.
Jį paspaudi ir viskas. Kaip sakiau, kaip tai mato tėvai išsiaiškinsiu kitą savaitę.
Viską gerai dariau, taip ir yra, tik aš supratau, kad po kiekvienu vertinimu galima rašyti komentarą. Pasirodo tik po visų tos dienos vertinimų. Ačiū