Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(daivajazz @ 2013 11 14, 19:25)
Smart lentos tam nereikia. Veikia tik su kompiuteriu ir projektorius reikalingas, kad plačiau matytųsi.
Bandau parašyti visus žingsnius, nemanau, kad esu išskirtinė ax.gif
Prisijungi - Ataskaitos - Kairiame šone susirandi mokinį, kuriam nori rašyti komentarą - paspaudi - atsiranda jo taškų skritulinė diagrama - po ja yra data, kada duoti taškai ir toks užrašas
+1 for Aktyviai dirba pamokoje in Dailiukai
Po paskutiniu tos dienos vertinimu yra langelis: LEAVE YOUR COMMENTS FOR PARENTS HERE ...
Kai parašai komentarą, po tuo langeliu dešinėje pusėje atsiranda užrašas pilkame fone ADD COMMNET.
Jį paspaudi ir viskas. Kaip sakiau, kaip tai mato tėvai išsiaiškinsiu kitą savaitę.

Viską gerai dariau, taip ir yra, tik aš supratau, kad po kiekvienu vertinimu galima rašyti komentarą. Pasirodo tik po visų tos dienos vertinimų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 14, 21:30)
Viską gerai dariau, taip ir yra, tik aš supratau, kad po kiekvienu vertinimu galima rašyti komentarą. Pasirodo tik po visų tos dienos vertinimų. Ačiū  4u.gif

Įdomu kaip tas ataskaitas mato tėvai g.gif Aš pradžioje įvedžiau savo dukrą, galvojau prisijungsiu ir žinosiu, ką mato vaikai ir tėvai. Neleidžia prisijungti, rodo, kad toks el paštas priklauso mokytojai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 14, 20:37)
Įdomu kaip tas ataskaitas mato tėvai g.gif Aš pradžioje įvedžiau savo dukrą, galvojau prisijungsiu ir žinosiu, ką mato vaikai ir tėvai. Neleidžia prisijungti, rodo, kad toks el paštas priklauso mokytojai. ax.gif

Teks susikurti kitą paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Truputį papildžiau muzikinį paštą, gal rasit ką naudingo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2013 11 14, 20:12)
Labutis  smile.gif

Truputį papildžiau muzikinį paštą, gal rasit ką naudingo  4u.gif

Kaip šaunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif . O kaip jūs sumažinate pašto talpą, kai jis būna beveik pilnas. Peliukas tvarko paštus ir procentai sumažėja. Klausiu, nes mano jau pilnėja ir nzn kaip suspausti ar kitaip sumažinti tą talpą. Atrodo kažką ištrini, bet labai jau nedaug sumažėja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2013 11 14, 16:55)
Ačiū už angelus, kuriuos radau pašte. Labai viskas tiko. Jo teks ir man pabandyti su pelėm, tik reik pažiūrėti kur tą varnelę uždėti, nes smart lentą turiu.

Buvau aš ir pristatyme ClassDojo. Nežinau, bet manau papildomas darbas.O gal aš čia nespėju? Jei skiriu laiko daugiau darbui, tai šeima mano nuskriausta ir kartais gaila savo vaikų. Tad nutariau neapsikrauti.

Ir aš esu tos nuomonės. Reik gyventi sau, o ne darbui. Yra laikas, kai dirbi ir laikas, kurį turi, tiksliau privalai skirti šeimai, kad ir sau savo malonumui. O mes visą gyvenimą paskiriam darbui. 23 metus atidaviau visą save darbui. Dabar stengiuos skirti šeimai. Kitaip sakant stengiuos dirbti valdiškai. Nes, kai atleidžia, tai atleidžia visas vienodai. Nieks nežiūri ar tu ardaisi ar ne. Išeitinę apskaičiuoja taip pat, darbo biržoj 630, kaip apsiūta. O sveikatos irgi neprideda. Gyvenimas per daug trumpas verysad.gif Vaikai ateina ir išeina.
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 13, 21:21)
Šakotuvą paroviau 7 vietų, daugiau neradau.

Kur rovei?
Aš galvoju gal dėti mažiau, nes gali su SMART'u pyktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 14, 21:34)
Ir aš esu tos nuomonės. Reik gyventi sau, o ne darbui. Yra laikas, kai dirbi ir laikas, kurį turi, tiksliau privalai  skirti šeimai, kad ir sau savo malonumui. O mes visą gyvenimą paskiriam darbui. 23 metus atidaviau visą save darbui. Dabar stengiuos skirti šeimai. Kitaip sakant stengiuos dirbti valdiškai. Nes, kai atleidžia, tai atleidžia visas vienodai. Nieks nežiūri ar tu ardaisi ar ne. Išeitinę apskaičiuoja taip pat, darbo biržoj 630, kaip apsiūta. O sveikatos irgi neprideda. Gyvenimas per daug trumpas verysad.gif Vaikai ateina ir išeina.
Papildyta:

Kokie protingi žodžiai. drinks_cheers.gif Tik kaip save to išmokyti?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 14, 21:34)
23 metus atidaviau visą save darbui.

Na, tai man dar 3 metai rezerve biggrin.gif
Gal pasiilgote konkursų?
http://www.lnm.lt/fi...o_nuostatos.pdf
http://pradinukasrokiskis.jimdo.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 14 lapkričio 2013 - 20:40
QUOTE(Iruciukass @ 2013 11 14, 21:36)

Taip, labai protingi, tik kol dirbi, tave taip spaudžia, kad nori nenori vertiesi per galvą doh.gif . Juk ir mokytoją pirmokams renka pagal visokius "atsiliepimus", "rekomendacijas" ir t.t. Kai pas mus konkurencija žiauri, tai apie tai irgi verta pagalvoti... Toks jau nedėkingas mūsų darbas. Savi vaikai per amžius kentėjo mokytojų šeimose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 11 14, 20:36)

Žinok kovoju pati su savim. Kai pamačiau, kaip apleidau savo vaiką, tai ir susimąsčiau, kad reik daryti stop. Kartais įsivažiuoji, bet, kai sveikata duoda ženklą, kad visko per daug, tai ir stop. Va pabaigsiu 2015 Comenius projektą, tada jau visai varysiu valdiškai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 14, 21:45)
Žinok kovoju pati su savim. Kai pamačiau, kaip apleidau savo vaiką, tai ir susimąsčiau, kad reik daryti stop. Kartais įsivažiuoji, bet, kai sveikata duoda ženklą, kad visko per daug, tai ir stop. Va pabaigsiu 2015 Comenius projektą, tada jau visai varysiu valdiškai. unsure.gif

Cha lotuliukas.gif net jau matau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 14, 20:48)
Cha  lotuliukas.gif  net jau matau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Juoksis, smilgut, tas kas juoksis paskutinis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žinok aš stipri ir nugalėsiu save. lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti