Mergele, skaitau, kad užsiėmei darbu ir klasėje "įveisi" pelių komandą.
jei tau pavyks, tada tu būsi mano konsultantė
pamėginsiu ir aš šį procesą. JAU SUSIDOMĖJAU
Mano ofisas 2013 metų ir netinka. reikės į kitą kompą parsisiųst ir bandyt programą
QUOTE(b.s @ 2013 11 13, 11:10)
Labas, knygos siunčiamos pagal dalykus į paštus:
pradinukiukalba@gmail.com
pradinukiumatematika@gmail.com
pradinukiupasaulis@gmail.com
pradinukiudaile@gmail.com
pradinukiukita@gmail.com
tikriausiai nepdariau klaidų
pradinukiukalba@gmail.com
pradinukiumatematika@gmail.com
pradinukiupasaulis@gmail.com
pradinukiudaile@gmail.com
pradinukiukita@gmail.com
tikriausiai nepdariau klaidų
Ačiū
Bet dar yra kažkur talpinamos skenuotos knygos, kur reikia 5 atsiųsti, kad gautum slaptažodį
Labutis
Vajetau, kokia prabanga . Pas mane Windows XP, ofisas 2003 ir nieko nekeičia, nors pas administraciją 2010 ofisas sudėtas . Kompiuteristas sėdi savo kambarėlyje ir kavutę su bandelėmis ryja. Ko paprašysi, to negausi . Tai kur čia man su tom pelėm, kompiuteris senokas, kokių 6-7 metų... Kaži, patemptų ?
QUOTE(arden @ 2013 11 13, 23:12)
Mano ofisas 2013 metų ir netinka. reikės į kitą kompą parsisiųst ir bandyt programą
Vajetau, kokia prabanga . Pas mane Windows XP, ofisas 2003 ir nieko nekeičia, nors pas administraciją 2010 ofisas sudėtas . Kompiuteristas sėdi savo kambarėlyje ir kavutę su bandelėmis ryja. Ko paprašysi, to negausi . Tai kur čia man su tom pelėm, kompiuteris senokas, kokių 6-7 metų... Kaži, patemptų ?
QUOTE(Dainelej @ 2013 11 14, 00:07)
Ačiū
Bet dar yra kažkur talpinamos skenuotos knygos, kur reikia 5 atsiųsti, kad gautum slaptažodį
Labas rytas, tai čia ir talpinama visa literatūra - knygos ir t.t.
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 14, 07:43)
Labutis
Gal ir patemps, bet sunkiai. Nes ir mano panašus. Pelytes įsistaliavau, bet labai ilgai užtrunka, kol užkrauna skaidres. Be to pas mane kompiuteryje įstaliuota ir smart programa. Pasirodo jos tarpusavyje pjaunasi. Tai kompiuteristas parodė, kur reikia varnelę uždėti, jeigu naudoji smart programą ir po to, kai vėl nori pelyčių, reikia varnelę uždėti kitoje vietoje. Žodžiu, laikas atsinaujinti.
Sveikutės, susidomėjau ir aš jūsų pelėmis. Šiandieną išbandžiau klasėje. Viskas veikė kuo puikiausiai. Šakotuvą pajungiau paprastą iš pildyk salono 4 vietų. Šiaip tai domėjausi ,sakė gali būti 7 vietų šakotuvai ir galima naudoti prailgintojus pelėms. Veikimas labai paprastas. Vaikams labai patiko. Dabar tereikia patobulinti naudojimą, nes su laidais, tai gali būt problemų. Gal prašysiu, kad vaikai atsineštų bevieles iš namų. Ir naudotis. Jau bandžiau ir pati kurti pamokoms skaidres. Nėra sudėtinga, tik aišku pagamintos spalvotos, gražios. Man taip nesigauna, bet dirbti galima.
Sveikutės, gal kuri turit rankų darbo pagamintą kalėdinį žaisliuką ir norite jį parduoti? Labai reikia...
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 14, 06:43)
Labutis
aha, prabangiai čia aš vežiojuos savo asmeninį laptopą. man taip daugiau patogiau. viską pavelka, viskas mano tik va bėda pasirdo, kad per naujas ofisas mano, tai ką daryt neįsivaiduoju bandyt šitą programą gal klasėj stacionare diegt?
Sveikutės
Vedžiau savo pamoką. Viskas praėjo sklandžiai. Dabar jau galiu kažkiek atsipūsti
Vedžiau savo pamoką. Viskas praėjo sklandžiai. Dabar jau galiu kažkiek atsipūsti
Labas, mergaitės. Kreipiuosi į tas, kurios naudoja vertinimui ClassDojo programą. Na, tuos linksmus paveikslėlius. Ar pasiteisina toks vertinimas, ar vaikus motyvuoja? O gal tai tik dar vienas papildomas darbas mokytojui, kurio vaikams nereikia. Pasidalinkite savo patirtimi. Ar verta pradėti? Nesinori apsikrauti papildomu darbu tik šiaip. Nežinau, kaip paskatinti savo vaikus, nelabai veikia nei drausminimo priemonės, nei pagyros. Kas supranta, ko ateina į mokyklą (o tokių tik vienetai) tai nė skatinti nereikia, mokosi, draugauja, laikosi taisyklių. O kas į mokyklą ateina tik dėl to, kad reikia, tai niekuo ir nenubausi. Patarkite dėl ClassDojo. Ačiū.
Ačiū už angelus, kuriuos radau pašte. Labai viskas tiko. Jo teks ir man pabandyti su pelėm, tik reik pažiūrėti kur tą varnelę uždėti, nes smart lentą turiu.
Buvau aš ir pristatyme ClassDojo. Nežinau, bet manau papildomas darbas.O gal aš čia nespėju? Jei skiriu laiko daugiau darbui, tai šeima mano nuskriausta ir kartais gaila savo vaikų. Tad nutariau neapsikrauti.
Buvau aš ir pristatyme ClassDojo. Nežinau, bet manau papildomas darbas.O gal aš čia nespėju? Jei skiriu laiko daugiau darbui, tai šeima mano nuskriausta ir kartais gaila savo vaikų. Tad nutariau neapsikrauti.