Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(daivajazz @ 2013 11 11, 23:45)
Peliukai puikiai veikia ir be lentos mirksiukas.gif užtenka kompiuterio ir projektoriaus. Tai tikrai nesudėtinga. O kuo mažiau vaikų, tuo geriau.

Aš vos spėju su jumis biggrin.gif Turiu klasėje ekraną, kompiuterį, projektorių ir dar už 2% pinigų. Noriu tų pelių! Išstudijavau sukurtas pamokas svetainėje peliukai.lt. , bet ten jau visi atsakymai pažymėti. Klausimas. Ko reikia, kad pats galėtumei kurti tokias pamokas? Ir kaip su pelėmis pasinaudoti jau sukurtomis pamokomis? kokie pliusai ir minusai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 13, 12:10)
Labas, knygos siunčiamos pagal dalykus į paštus:
pradinukiukalba@gmail.com
pradinukiumatematika@gmail.com
pradinukiupasaulis@gmail.com
pradinukiudaile@gmail.com
pradinukiukita@gmail.com
tikriausiai nepdariau klaidų

ištaisau klaidą(pradinukiudaile@gmail.com - tokio nėra)
pradinukiutechnologijos@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2013 11 13, 16:13)
Aš vos spėju su jumis biggrin.gif Turiu klasėje ekraną,  kompiuterį, projektorių ir dar už 2% pinigų. Noriu tų pelių! Išstudijavau sukurtas pamokas svetainėje peliukai.lt. , bet ten jau visi atsakymai pažymėti. Klausimas. Ko reikia, kad pats galėtumei kurti tokias pamokas? Ir kaip su pelėmis pasinaudoti jau sukurtomis pamokomis? kokie pliusai ir minusai? doh.gif

Įsidiegti pačią programą biggrin.gif Ji nurodyta pačioje peliukai.lt pradžioje. Tada galėsite ir kurti pati.
Atsakyti
sveikos. Gal kartais ką nors turite apie angelus?vaidinimą ar eilėraščių. Darbelio nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2013 11 13, 16:13)
Aš vos spėju su jumis biggrin.gif Turiu klasėje ekraną,  kompiuterį, projektorių ir dar už 2% pinigų. Noriu tų pelių! Išstudijavau sukurtas pamokas svetainėje peliukai.lt. , bet ten jau visi atsakymai pažymėti. Klausimas. Ko reikia, kad pats galėtumei kurti tokias pamokas? Ir kaip su pelėmis pasinaudoti jau sukurtomis pamokomis? kokie pliusai ir minusai? doh.gif

Atsakymus rodo, jei neturi tos programos. Tada matai tik toki varianta. Kai idiegta programa gali naudoti jau sukurtas pamokas kaip testus. Vaikai patys pazymi teisinga atsakyma. Kai visi pazymi programa pati parodo (kiekvienam klausimui) kiek atsake teisingai, kiek suklydo ir kas greiciausiai atsake. Rodo to vaiko paveiksleli.
Atsakyti
Kitą savaitę ateis stebėti mano 3 kl. kūno kultūros pamokos (fizinis aktyvumas). Kas galėtų pasidalinti patirtimi (sale maža darželio pastate).
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(giedrute86 @ 2013 11 12, 21:46)
sveikos,

dar kartelį paklausiu  rolleyes.gif  gal turite Bruno Fererro knygą apie Kalėdas

Būčiau labai dėkinga  smile.gif

Kažkr turiu, o ko tau reik konkrečiai?
Papildyta:
QUOTE(Ronja1 @ 2013 11 13, 14:13)

Tuk tuk tuk blush2.gif dar viena blond motera ateina. Ko reik, kad tas peles prijungtumėm? Programą parsisiųsiu, vaikai atsineš pelių ir kas toliau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 13, 22:47)
Kažkr turiu, o ko tau reik konkrečiai?
Papildyta:

Tuk tuk tuk blush2.gif dar viena blond motera ateina. Ko reik, kad tas peles prijungtumėm? Programą parsisiųsiu, vaikai atsineš pelių ir kas toliau? blush2.gif

Usb šakotuvų, projektoriaus su ekranu ir ne paties seniausio kompiuterio biggrin.gif
Atsakyti
USB šakotuvai būna pirkti kompiuterinėse prekėse?
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2013 11 13, 20:57)
Usb šakotuvų, projektoriaus su ekranu ir ne paties seniausio kompiuterio biggrin.gif

Dėkui.
Kiek turi būti, tiksliau kiek patogiausia, kad vienu metu būtų prijungta pelių?
Ale toks http://www.acmemedia...ub-4-ports.html ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 13 lapkričio 2013 - 21:06
QUOTE(ingredb @ 2013 11 13, 18:11)
sveikos. Gal kartais ką nors turite apie angelus?vaidinimą ar eilėraščių. Darbelio nereikia.

Pažiūrėk pašte. Siunčiu,ką radau pas save. Gal kas tiks ir patiks.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 13, 23:03)
USB šakotuvai būna pirkti kompiuterinėse prekėse?
Papildyta:

Dėkui.
Kiek turi būti, tiksliau kiek patogiausia, kad vienu metu būtų prijungta pelių?
Ale toks http://www.acmemedia...ub-4-ports.html ?

Taip,šakotuvai tie. Pasiskaičiuok kiek reikės šakotuvų, daugiau kaip 4skylučių neužmačiau. Geras kompas veža ir 25 peles. Mano ties 12 kartais bando strigti
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 11 13, 23:14)
Taip,šakotuvai tie. Pasiskaičiuok kiek reikės šakotuvų, daugiau kaip 4skylučių neužmačiau. Geras kompas veža ir 25 peles. Mano ties 12 kartais bando strigti

Šakotuvą paroviau 7 vietų, daugiau neradau.
Atsakyti