Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti, gal turit kokį eilėraštuką ar kažką panašaus apie sveiką gyvenseną, apie pagalbos telefonus? Labai reikia skubiai wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Norėjau paklaust, gal kas ką girdėjo iš leidyklos "Alma littera" arba 'Šviesos"? Mano klasė grąžino 2-3 dalis pratybų sąsiuvinių knygynui. Dabar jau artėja laikas, kai vėl reiks pirkt pratybų sąsiuvinių antras dalis. Įtariu, kad pirksim vėl tuos pačius, kuriuos prieš mėnesį grąžinom... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 12, 19:10)
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti, gal turit kokį eilėraštuką ar kažką panašaus apie sveiką gyvenseną, apie pagalbos telefonus? Labai reikia skubiai wub.gif

gal kuo pagelbės ax.gif
http://ec.europa.eu/.../en/kids-corner
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 11 12, 20:14)
Sveikutės  4u.gif
Dabar jau artėja laikas, kai vėl reiks pirkt pratybų sąsiuvinių antras dalis. Įtariu, kad pirksim vėl tuos pačius, kuriuos prieš mėnesį grąžinom...  doh.gif  doh.gif

Mes nusipirkome antras dalis tikrai geros kokybės popieriumi, nes knygynas buvo užsakęs kokybiškas.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 11 12, 19:14)
Sveikutės  4u.gif

Norėjau paklaust, gal kas ką girdėjo iš leidyklos "Alma littera" arba 'Šviesos"? Mano klasė grąžino 2-3 dalis pratybų sąsiuvinių knygynui. Dabar jau artėja laikas, kai vėl reiks pirkt pratybų sąsiuvinių antras dalis. Įtariu, kad pirksim vėl tuos pačius, kuriuos prieš mėnesį grąžinom...  doh.gif  doh.gif

Nors aš ir rašiau jiems, sakė užregistravo, jokios žinios negavau g.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 11 12, 19:23)

Ačiū, reikia lietuviškai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 lapkričio 2013 - 19:38
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 12, 19:10)
Sveikos 4u.gif

labas, yra dainelė 112
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
QUOTE(b.s @ 2013 11 12, 20:11)
labas, yra dainelė 112

O gal ją turi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 12, 20:39)
Ačiū 4u.gif

O gal ją turi? rolleyes.gif

turiu, siunčiu į muzikinį paštą
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 11 12, 20:14)
Sveikutės  4u.gif

Norėjau paklaust, gal kas ką girdėjo iš leidyklos "Alma littera" arba 'Šviesos"? Mano klasė grąžino 2-3 dalis pratybų sąsiuvinių knygynui. Dabar jau artėja laikas, kai vėl reiks pirkt pratybų sąsiuvinių antras dalis. Įtariu, kad pirksim vėl tuos pačius, kuriuos prieš mėnesį grąžinom...  doh.gif  doh.gif

Mums apkeitė. Siuntinukas atvažiavo prieš savaitę.
Atsakyti
sveikos,

dar kartelį paklausiu rolleyes.gif gal turite Bruno Fererro knygą apie Kalėdas

Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Labas,

mergaitės, pasakykit, kur siųsti nuskenuotas knygas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2013 11 12, 23:46)
Labas,

mergaitės, pasakykit, kur siųsti nuskenuotas knygas?  ax.gif

Labas, knygos siunčiamos pagal dalykus į paštus: