Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(pusele30 @ 2013 11 11, 23:36)
Sveikutės jūs čia apie tokius sudėtingus dalykus kalbat blush2.gif Man dar laaaaabai toli iki to ... o ir sąlygų tam nėra - džiaugiuosi, kad turiu kelis vaikus ir darbo  blink.gif
Vis dėlto pametusi sarmatą paklausiu tokio paprasto dalyko (apie tai jau gal prieš 2 metus kalbėjom, bet neberandu g.gif ). Kaip išsaugoti "gyvą, veikiančią" nuorodą? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ne viena tu čia tokia, ne viena drinks_cheers.gif , aš irgi skaitau merginų pokalbius akis išpūtus ir į galvą deduosi bigsmile.gif , ką gali žinoti, gal kada šmukšt kokia lenta su ,,peliukais" ir pas mane atsiras lotuliukas.gif
jeigu noriu išsisaugoti nuorodą, tai darau tai nuorodai copy, o paskui ant wordinio lapo-paste ir baigtas kriukis-gyva gyvutėlė gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 12, 00:23)
ne viena tu čia tokia, ne viena drinks_cheers.gif , aš irgi skaitau merginų  pokalbius akis išpūtus ir į galvą deduosi bigsmile.gif , ką gali žinoti, gal kada šmukšt kokia lenta su ,,peliukais" ir pas mane atsiras lotuliukas.gif
jeigu noriu išsisaugoti nuorodą, tai darau tai nuorodai copy, o paskui ant wordinio lapo-paste ir baigtas kriukis-gyva gyvutėlė gaunasi 4u.gif

Peliukai puikiai veikia ir be lentos mirksiukas.gif užtenka kompiuterio ir projektoriaus. Tai tikrai nesudėtinga. O kuo mažiau vaikų, tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 11, 23:45)
Peliukai puikiai veikia ir be lentos mirksiukas.gif užtenka kompiuterio ir projektoriaus. Tai tikrai nesudėtinga. O kuo mažiau vaikų, tuo geriau.

Apšvieskit mane, nes man dar labai toli iki jūsų programų. Kokios reikia kompe programos, kad galima būtų dirbti su pelėmis be lentos?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 12, 01:00)
Apšvieskit mane, nes man dar labai toli iki jūsų programų. Kokios reikia kompe programos, kad galima būtų dirbti su pelėmis be lentos?

Ji diegiama i 2007 arba 2010 windows. Microsoft Mouse Mischief . Nemokama. Galima parsisiusti. Veikia kaip PowerPoint tik su keliom pelem, kaip testas. Vienas klausimas, keli atsakymo variantai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 11 lapkričio 2013 - 23:52
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 11, 22:23)
ne viena tu čia tokia, ne viena drinks_cheers.gif , aš irgi skaitau merginų  pokalbius akis išpūtus ir į galvą deduosi bigsmile.gif , ką gali žinoti, gal kada šmukšt kokia lenta su ,,peliukais" ir pas mane atsiras lotuliukas.gif

Ačiū Vaivoryt, taigi atsiminiau, kai priminei blush2.gif Matyt ... klimaksas artėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 11 11, 10:52)
kompiuteryje paleidziamas tik irasas, taip pat kaip su kompaktu butu, irasyti kompiuteryje nieko negalima. Isklausei, uzsirasei i sasiuvini, ir paskui gali pats pasitikrinti, nes gale yra diktantu teksta..

Ačiū už atsakymą. Jooo - tada man tokie diktantai netinka.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 11 12, 03:21)
Ačiū už atsakymą. Jooo - tada man tokie diktantai netinka.

tai, kad nelabai zinau, kam jie butu labai reikalingi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 12, 01:45)

Esu buvusi kažkur seminare ir mačiau tuos peliukus, ir patiko labai, bet va, projektoriaus nėra, liūdna, kad tokių pačių elementariausių sąlygų neturim.Verčiuosi su kompu kiek galiu ir esu laiminga , kad turiu kompą ir internetą klasėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 11 11, 21:07)
sveikos darbstuolytes,
gal ka turit apie milimetra, centimetra, decimetra4u.gif
ir man paprasto varianto, [color=yellow]nes nelabai ka protingo klasej turiu (iskaitant ir mane...) 
lotuliukas.gif
dar ir apie mada reiketu...  ax.gif  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 12 lapkričio 2013 - 15:25
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 12, 00:45)

Aš protingosios lentos ir neturiu, tik projektorių ir peliukų programą
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 11 12, 16:59)
Aš protingosios lentos ir neturiu, tik projektorių ir peliukų programą

O AS IR PROJEKTORIAUS NETURIU verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
o man pasisekė. anglistė susirgo, tai šią savaitę išmanioji pas mane liko. įdomiai gaunas čia su ta sėkme lotuliukas.gif
Atsakyti