Sveikutės jūs čia apie tokius sudėtingus dalykus kalbat Man dar laaaaabai toli iki to ... o ir sąlygų tam nėra - džiaugiuosi, kad turiu kelis vaikus ir darbo
Vis dėlto pametusi sarmatą paklausiu tokio paprasto dalyko (apie tai jau gal prieš 2 metus kalbėjom, bet neberandu ). Kaip išsaugoti "gyvą, veikiančią" nuorodą?
QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 10, 23:28)
įkėlus bet kurį paveiksliuką į smart, jį sužadinus, kad kampe atsirastų juodas trikampėlis, atsidaro visi UŽRAŠAI: klonuoti, kopijuoti, iškirpti ir yra toks (nebežinau, kaip lietuviškai, nes updatiau smartą ir dingo lt užrašai) SET IMAGE TRANSPARENCY. jUO VISKĄ IŠNAIKINSI, KĄ NORI.
SĖKMĖS
SĖKMĖS
Kaip gerai, kad tave tokią protingą čia turim . O aš, plevėsa, kiekvieną paveiksliuką keldavaus į PSD, nuimdavau foną ir tada tik į SMARTą. Nu dabar būsiu dar protingesnė. Seminare to nemokė.
QUOTE(arden @ 2013 11 11, 17:24)
gal turit kokias pateiktis ar filmuką apie rūkalus, gėralus ir uostalus?
Ech,... prisiminiau vieną linksmą filmuką. Jis ne vaikams skirtas, bet man labai jau juokingas buvo... Ždanovas apie alkoholį
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 11, 18:00)
Gal greičiau individualaus darbo
Man irgi tai praverstų...
Merginos, protinguolės, pasakykit ar tos pelės tik su ta programa dirba, ar galima kaip su paprasta pele darbuotis?
Neturiu tų pelių, nes nežinau ar išmaitinčiau... gal pamažu pribręsiu tam reikalui.
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 11, 19:13)
Oho, tai kiek jų reikia ! O tai vienus su kitais sujungi ir galiausiai prijungi prie kompiuterio ? Ar klasėje taip ir būna laidų raizgalynė ? O jei bevielės pelės?
Aš ant suolo po vieną pelę turiu. Jos belaidės. Bet vaikų tik 10. Taigi penkios pelės. Nors ir dešimt pelių tikrai vežtų, jei ne peliukų programa, o paprastai naudosi. Vaikai tik saugo, kad kai vienas dirba pele, kiti nejudintų pelių, nes trukdo. Jie pirmokai ir tai sugeba draugiškai dirbt. Žinot nereikia lakstyt prie lentos. Atidžiau stebi veiksmą lentoje...
QUOTE(arden @ 2013 11 11, 19:18)
Ne, aš kalbu apie paprastas belaides peles. Šitos programos mano kompas neveža. Tik vienas mokytojų kompas mūsų mokykloje ją gali įveikt
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 11, 19:37)
o peles vaikai patys nusiperka ar kaip?
Pirko patys mano šaunuoliai
QUOTE(GEG @ 2013 11 11, 21:05)
tu nereali ačiū
Reali reali Paprasta ir žemiška
sveikos darbstuolytes,
gal ka turit apie milimetra, centimetra, decimetra?
ir man paprasto varianto, nes nelabai ka protingo klasej turiu (iskaitant ir mane...)
dar ir apie mada reiketu...
gal ka turit apie milimetra, centimetra, decimetra?
ir man paprasto varianto, nes nelabai ka protingo klasej turiu (iskaitant ir mane...)
dar ir apie mada reiketu...
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 11 11, 22:07)
Sveikutes ir man reikėtų, bei dešimtaines trupmenos, bet paprastame variante ne protingoms lentoms
Peliukai.lt programos mokyklos senas kompas nepaveža, tai nešiojuosiu karts nuo karto iš namų savo.
Peliukus bevielius susipirko patys vaikai. Turim 12- po vieną ant suolo. Patikėkit, kai atsineša vienas, antras, tai po kiek laiko ir kiti prisiprašo tėvelių nupirkti .Pernai turėjom tik 4, dirbom grupėm. Iš patirties galiu pasakyti, kad geriau pirkti brangesnes(pvz. Logitech), nes prastesnės ne visada iš klasės galo traukia
Peliukus bevielius susipirko patys vaikai. Turim 12- po vieną ant suolo. Patikėkit, kai atsineša vienas, antras, tai po kiek laiko ir kiti prisiprašo tėvelių nupirkti .Pernai turėjom tik 4, dirbom grupėm. Iš patirties galiu pasakyti, kad geriau pirkti brangesnes(pvz. Logitech), nes prastesnės ne visada iš klasės galo traukia
QUOTE(Aurute @ 2013 11 11, 22:56)
Kaip gerai, kad tave tokią protingą čia turim . O aš, plevėsa, kiekvieną paveiksliuką keldavaus į PSD, nuimdavau foną ir tada tik į SMARTą. Nu dabar būsiu dar protingesnė. Seminare to nemokė.
Ech,... prisiminiau vieną linksmą filmuką. Jis ne vaikams skirtas, bet man labai jau juokingas buvo... Ždanovas apie alkoholį
Merginos, protinguolės, pasakykit ar tos pelės tik su ta programa dirba, ar galima kaip su paprasta pele darbuotis?
Neturiu tų pelių, nes nežinau ar išmaitinčiau... gal pamažu pribręsiu tam reikalui.
jaučiuosi, kaip pirmykštis žmogus kalbėtumėt apie peles spąstuose, suprasčiau iškart
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 11 11, 23:07)
jau taip toli nukeliavę, aš dar nepradėjus šios temos
QUOTE(alaizy @ 2013 11 11, 21:16)
jaučiuosi, kaip pirmykštis žmogus kalbėtumėt apie peles spąstuose, suprasčiau iškart
Tik jau nenuvertink savęs. Tu mažiausiai kalta, kad tau nepastatė tos gudruolės. Už tai pati kokia protinga ir išradinga esi...
Į pradinukiukita paštą išsiunčiau dar vieną knygos ,,Moksleivių sveikos gyvensenos ugdymas" 3 klasei dalį.
QUOTE(alaizy @ 2013 11 11, 21:16)
jau taip toli nukeliavę, aš dar nepradėjus šios temos
rytoj matematikos - milimetras, lietuvių - mada. pasiskaičiavau, kad čia maždaug ir turėčiau but...
o jūs kur?
Įsijungsiu į diskusiją ir aš Mėgstu aš peles - ir plaukuotas, ir su laidais ir be jų
Jei rimtai, neturiu jokių protingų lentų, projektoriaus irgi neturiu - trise dalinamės vienu. Bet kai būna ūpas ar tema gera, naudoju SMART Nootbook (ar kaip ten rašosi ), įdiegė į kompiuterį. Peliukus naudojau su ankstene laida paprastai - per klaidą kažkada buvau gavusi man nežinomą daiktą - pasirodo šakotuvą tai jį panaudojau ir dar vieną nusipirkau. Vaikai peles atsinešė iš namų, susirinkau mokyklos nenaudojamas, tą dieną kai kažką su pelėm darom, su renku iš namų ir gaunasi dvylika.
Kompiuteris kol buvo naujas lengvai veikė, dabar kartais ima ir pakimba.
O užduotis darydavau dviem variantais ir 24 vaikai dviem srautais padaro. Peles dislokuoju priekyje klasės ant pakylos, vaikai ateina ir dirba.
Nu ir išsisakiau čia aš
Jei rimtai, neturiu jokių protingų lentų, projektoriaus irgi neturiu - trise dalinamės vienu. Bet kai būna ūpas ar tema gera, naudoju SMART Nootbook (ar kaip ten rašosi ), įdiegė į kompiuterį. Peliukus naudojau su ankstene laida paprastai - per klaidą kažkada buvau gavusi man nežinomą daiktą - pasirodo šakotuvą tai jį panaudojau ir dar vieną nusipirkau. Vaikai peles atsinešė iš namų, susirinkau mokyklos nenaudojamas, tą dieną kai kažką su pelėm darom, su renku iš namų ir gaunasi dvylika.
Kompiuteris kol buvo naujas lengvai veikė, dabar kartais ima ir pakimba.
O užduotis darydavau dviem variantais ir 24 vaikai dviem srautais padaro. Peles dislokuoju priekyje klasės ant pakylos, vaikai ateina ir dirba.
Nu ir išsisakiau čia aš
Apie aktyviuosius metodus nusiunčiau į paštą. Jei kas tiks, naudokitės į sveikatą,, nes kažkam reikėjo.