Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

čia tūrėtų būt aiškiau jei gerai supratau, tai apie tokias peles kalba
Atsakyti
o peles vaikai patys nusiperka ar kaip? blush2.gif
Papildyta:
Mergaitės, papasakokit apie tas pelytes daugiau, nes rytoj tėvų susirinkimas, bandyčiau su tėveliais tartis ax.gif . Ar nusipirkus bevieles peles ir į šakotuvą sujungus usb raktukus jos veiktų ir galima būtų viską daryti? Neužlūžtų kompiuteris nuo tokios gausos ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 11, 18:37)
o peles vaikai patys nusiperka ar kaip?  blush2.gif
Papildyta:
Mergaitės, papasakokit apie tas pelytes daugiau, nes rytoj tėvų susirinkimas, bandyčiau su tėveliais tartis  ax.gif . Ar nusipirkus bevieles peles ir į šakotuvą sujungus usb raktukus jos veiktų ir galima būtų viską daryti? Neužlūžtų kompiuteris nuo tokios gausos  ax.gif ?

mane irgi domina kaip ten su jomis ir kiek kainuoja. gal ir mokykla pafinansuotų g.gif tik reikia gerai išsiaiškint kas ir kaip
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 11, 19:43)
mane irgi domina kaip ten su jomis ir kiek kainuoja. gal ir mokykla pafinansuotų  g.gif  tik reikia gerai išsiaiškint kas ir kaip

Mūsų mokykla tai tikrai nefinansuos, nes jau pritrūko lėšų aptarnaujančiam personalui algoms, eina kalbos ir dėl mokytojų atlyginimų gruodžio mėnesį, tai geriau kalbinčiau tėvelius... Gal prišnekinčiau kaip nors (paskui pasiimtų į namus po 4 klasės blush2.gif )...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 11, 18:45)
Mūsų mokykla tai tikrai nefinansuos, nes jau pritrūko lėšų aptarnaujančiam personalui algoms, eina kalbos ir dėl mokytojų atlyginimų gruodžio mėnesį, tai geriau kalbinčiau tėvelius... Gal prišnekinčiau kaip nors (paskui pasiimtų į namus po 4 klasės  blush2.gif )...

man su tėveliais sunkiau. tiksliau be šansų biggrin.gif dar kol išaiškinčiau ko aš iš jų noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 11, 19:49)
man su tėveliais sunkiau. tiksliau be šansų biggrin.gif dar kol išaiškinčiau ko aš iš jų noriu biggrin.gif

Galima parodyti filmuką http://www.youtube.c...h?v=Z2XN4V1zTgU (nelabai kokybiškas, bet šiek tiek suprasti galima)
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 11, 18:42)
Sveikutės  4u.gif . Paaiškinkit man durnai, kaip jūs sujungiat visas peles? Jei klasėje 24 vaikai, tai kur jas visas sujungti  blink.gif ? Aš jau kuo toliau tuo žioplesnė pati sau darausi  blush2.gif

Kiek pamenu, programa palaiko 20 pelyčių komplektą. Apie pačia programą:
http://www.microsoft...us/default.aspx

Pelyčių usb jungiamos į šakotuvą, šakotuvas - į kompiuterį. Šakotuvas ne karvę kainuoja, bet pačios belaidės pelės, jei geresnės kokybės, tai kainuotų ne mažai. Gal geriau pirkti mažiau pelių ir taikyti grupiniam darbui..

ups, nepastebėjau ankstesnių žinučių... blush2.gif iš tikrųjų, peliukuose.lt viskas išsamiau ir lietuviškai aprašyta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 11 lapkričio 2013 - 19:28
Sveikutės, Diskutuojate apie smart lentas ir visas kitas technologijas. Oi kaip mums toli iki to, o gal ir visai nenumatyta. Reikia džiaugtis, kad dar nors kiek vaikų ateina, o visa kita tolima ateitis.
Atsakyti
Į pirmą paštą įmečiau apie mokymo metodus. Tikriausiai tai ir anksčiau jau buvo siųsta, tad kai nebereiks, tai gal geriau būtų ištrint..
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 11 11, 20:27)
Pelyčių usb jungiamos į šakotuvą, šakotuvas - į kompiuterį. Šakotuvas ne karvę kainuoja, bet pačios belaidės pelės, jei geresnės kokybės, tai kainuotų ne mažai. Gal geriau pirkti mažiau pelių ir taikyti grupiniam darbui..

Mintis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės, gavau knygutę ,,Moksleivių sveikos gyvensenos ugdymas" Pradžią nuskenavau. Siunčiu į pradinukiukita paštą. Pažiūrėkit ar reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 10, 23:28)
įkėlus bet kurį paveiksliuką į smart, jį sužadinus, kad kampe atsirastų juodas trikampėlis, atsidaro visi UŽRAŠAI: klonuoti, kopijuoti, iškirpti ir yra toks (nebežinau, kaip lietuviškai, nes updatiau smartą ir dingo lt užrašai) SET IMAGE TRANSPARENCY. jUO VISKĄ IŠNAIKINSI, KĄ NORI.
SĖKMĖS

tu nereali thumbup.gif ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti