Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 10, 20:21)
Ačiū  4u.gif  bandysiu, gal kas išeis  mirksiukas.gif
Puslapis atnaujinamas ir laikinai niekas neveikia  unsure.gif

Man veikia
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2013 11 10, 20:31)
Man veikia

Bandau registruotis ax.gif . Ką reiškia "SMTP Klaida! Negalima prisijungti prie SMTP hosto." ?
Atsakyti
siunčiu į paštą Aurutės patobulintą ir agė-melagė konsultuotą darbą biggrin.gif

nu kaip smagu kai toks šaunus kolektyvas, ačiū už pagalbą ir pastabas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 10, 20:39)
Bandau registruotis  ax.gif . Ką reiškia "SMTP Klaida! Negalima prisijungti prie SMTP hosto." ?

Nežinau šitų subtilybių.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2013 11 10, 20:50)
Nežinau šitų subtilybių.

Nieko nelieka tik laukti 2 dienas žinutės į el.paštą mirksiukas.gif .
Atsakyti
Nusiunčiau į paštą naudingų nuorodų. Pati dar nieko neišbandžiau, nieko neklauskit, bandom kartu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 10, 19:20)
Aurute, tu auksas wub.gif
Superiniai video filmukai. Tik man atrasis kažko užstringa pradžioj ir nebeina. Bet pirmasis mane "užkabino" thumbup.gif

Paieškojus youtubėj yra jų ir daugiau. Aš iš ten ir parsisiunčiau.
Atsakyti
Atiduotas dar vienas balsas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 11 10, 19:42)
aha, matai iš didelio rašto išeinu iš krašto...
dar pagalbos... iš kur įkeliat paveiksliukus į smart skaidres, kad būtų be balto fono?

įkėlus bet kurį paveiksliuką į smart, jį sužadinus, kad kampe atsirastų juodas trikampėlis, atsidaro visi UŽRAŠAI: klonuoti, kopijuoti, iškirpti ir yra toks (nebežinau, kaip lietuviškai, nes updatiau smartą ir dingo lt užrašai) SET IMAGE TRANSPARENCY. jUO VISKĄ IŠNAIKINSI, KĄ NORI.
SĖKMĖS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 10 lapkričio 2013 - 23:29
QUOTE(Snaudale @ 2013 11 08, 22:28)
Dar klausimas SiditaiV dėl tų įgarsintų diktantų:
Ar tie diktantai yra kaip yra 5-6 klasei pagal šią nuorodą:
http://lietuviu5-6.m...ntas_diktantas/ ?

Ar čia tik vaikas gali girdėti diktantą ir pats ant popieriaus lapo ar sąsiuvinyje rašyti, o kompiuteris nepatikrins, kaip parašė, ar klaidų pridarė - turėsi pats tikrinti?
Papildyta:

Ir aš balsavau už kamštelių Lietuvą.

kompiuteryje paleidziamas tik irasas, taip pat kaip su kompaktu butu, irasyti kompiuteryje nieko negalima. Isklausei, uzsirasei i sasiuvini, ir paskui gali pats pasitikrinti, nes gale yra diktantu teksta..
Atsakyti
Sveikutės, ar galite man priminti, ko reikia kompiuteriui, kad galėtume matyti protingas pateiktis, paruoštas protingai lentai (tokios lentos klasėje dar nėra). Kažkada apie tai rašėte, bet man išgaravo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 11, 14:23)
Sveikutės, ar galite man priminti, ko reikia kompiuteriui, kad galėtume matyti protingas pateiktis, paruoštas protingai lentai (tokios lentos klasėje dar nėra). Kažkada apie tai rašėte, bet man išgaravo. ax.gif

Gal turi galvoje SMART NOTEBOOK? Tai gal prieš kelis puslapius šioje temoje diskutuota biggrin.gif
Atsakyti