Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 10, 19:16)
Ar programa nemokama ar yra bandymo laikas ir reikia pirkti  ax.gif ?

Jei mokykloj yra Smart lenta, ja idiegia visam laikui ir nemokamai. As jau kokius du metus turiu, nors lenta net nesisviecia.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 10, 18:27)
Jei mokykloj yra Smart lenta, ja idiegia visam laikui ir nemokamai. As jau kokius du metus turiu, nors lenta net nesisviecia.

Bet namuose noriu darytis užduotis ax.gif (mokykloje tai yra ne viena smart lenta ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 10, 17:43)
Bet namuose noriu darytis užduotis  ax.gif  (mokykloje tai yra ne viena smart lenta  ax.gif )

Tau tik reikia rasti instaliacinį cd su programine įranga ir įsidiegti savo namų kompiuteryje. Dar jei neklystu yra galimybė parsisiųsti programinę įrangą iš interneto (bmk.lt). Tik jau nepamenu ar reikia mokyklos duomenis ir lentos nr. Gal kažkuri kita narė daugiau žino.

Gražūs darbeliai, tikiuosi ir mano balsai padės nugalėti smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal pamenate senosios animacijos filmuko pavadinimą apie laiko vagis (vaikai tinginiavo ir greitai suseno blush2.gif nepamenu viso tiksliai)? Užsikabinau šiandien už minties panaudoti filmuko atkarpėlę, tai bandyčiau panaudoti pamokoje apie dienotvarkę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 10, 16:49)
Rytoj mokysimės pasaulio kryptys ir kompasą su antrokais. Pasidariau pateiktis. Nusiunčiau ir jums į  paštą, gal kada pravers  mirksiukas.gif .

labai šauniai thumbup.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 10, 17:43)
Bet namuose noriu darytis užduotis  ax.gif  (mokykloje tai yra ne viena smart lenta  ax.gif )

tada turi būti cd, susinstaliuosi, suvesi kodą lentos ir galėsi namuose dirbt

aš tai vežiojuos savo laptopą, daug patogiau, visa medžiaga vienoj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 10, 19:02)

tada turi būti cd, susinstaliuosi, suvesi kodą lentos ir galėsi namuose dirbt

aš tai vežiojuos savo laptopą, daug patogiau, visa medžiaga vienoj vietoj  thumbup.gif

Bandysiu rytoj gauti tą CD, jeigu paskolins doh.gif . Bet jau pas mus viskas taip ... doh.gif , net nemokamo wi-fi slaptažodžio nesako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 10, 18:03)
Bandysiu rytoj gauti tą CD, jeigu paskolins  doh.gif . Bet jau pas mus viskas taip ...  doh.gif , net nemokamo wi-fi slaptažodžio nesako  doh.gif

Tai privalo duot, gi ne asmeninės tos lentos.
aš irgi su angliste dalinuos, tiksliau ji su manim dalinas smile.gif davė tvarkarštį kada galiu paimt. pirmadienį ir trečiadienį. pirmadienį per tą pamoką kūno kultūra, trečiadienį per vieną tinka, o penktos pamokos neturiu. tai gaunas, kad galiu paimt tik kartą per savaitę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 11 10, 11:37)
Gal turėjai galvoje stiklo?

aha, matai iš didelio rašto išeinu iš krašto...
dar pagalbos... iš kur įkeliat paveiksliukus į smart skaidres, kad būtų be balto fono?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 10, 18:02)
aš tai vežiojuos savo laptopą, daug patogiau, visa medžiaga vienoj vietoj  thumbup.gif

Man tai kompiuteristas mokyklos įdėjo į laptopą, bet aš nesivežioju blush2.gif . Tingiu kasdien supakuot... išpakuot... pasiruošiu ir įsimetu į paštą. o šiaip tai viską išoriniam diske saugau rankinėj blush2.gif (jei inetas pavestų, arba ... ką gali žinot... doh.gif )

QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 10, 13:43)
Kokia įdomi mintis rolleyes.gif Galima būtų sukaupti tokių animacinių idėjų bankelį biggrin.gif Gal dar turit kuri tokių idėjų. Juk labai gražu. Live movie makeriu labai patogu sukarpyt.

Reiks tavo pamokų, kaip tai padaryti... Kažkada esu bandžius, kai labai reikėjo, bet dabar jau pamiršau... blush2.gif
Papildyta:
Arden nesupeikė, tai ir pasiunčiau į paštą pora trumpučių video. Aš juos naudoju arba pedagoginei pertraukėlei, arba pamokos gale refleksijai... pajudėt ir nuotaikai palaikyt. O paskui jau ir per pertraukas vaikai mielai šoka. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 10, 19:03)
Bandysiu rytoj gauti tą CD, jeigu paskolins  doh.gif . Bet jau pas mus viskas taip ...  doh.gif , net nemokamo wi-fi slaptažodžio nesako  doh.gif

Sveika,
man atrodo, paprasčiau įdiegimo faila parsisiųsti iš http://pamokos.bmk.l...hp/lt/titulinis tik reikia prisiregistruoti. Čia yra ir įdiegimo vadovas ir naudotojo žinynas. Įdiegimo failui parsisiųsti nereikia kreditų.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 11 10, 18:58)
Arden nesupeikė, tai ir pasiunčiau į paštą pora trumpučių video. Aš juos naudoju arba pedagoginei pertraukėlei, arba pamokos gale refleksijai... pajudėt ir nuotaikai palaikyt. O paskui jau ir per pertraukas vaikai mielai šoka.  blush2.gif

Aurute, tu auksas wub.gif
Superiniai video filmukai. Tik man atrasis kažko užstringa pradžioj ir nebeina. Bet pirmasis mane "užkabino" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2013 11 10, 20:18)
Sveika,
man atrodo, paprasčiau įdiegimo faila parsisiųsti iš http://pamokos.bmk.l...hp/lt/titulinis tik reikia prisiregistruoti. Čia yra ir įdiegimo vadovas ir naudotojo žinynas. Įdiegimo failui parsisiųsti nereikia kreditų.

Ačiū 4u.gif bandysiu, gal kas išeis mirksiukas.gif
Puslapis atnaujinamas ir laikinai niekas neveikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 10 lapkričio 2013 - 19:23