Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(naminukė @ 2013 11 10, 12:33)
Jei kalbam apie tas pačias trupmenas, tai prisiminiau filmuką apie du godžius meškiukus. Pamaniau, gal pavyktų susikarpyt filmuką ir paimti tik tą vietą, kur meškiukai randa sūrį ir mąsto, kaip dalintis. Paklausčiau, ką vaikai jiems patartų..  rolleyes.gif

Oi ne, mano kita pamoka. Mano apie sudėtį ir atimtį.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 11 10, 12:02)
Pabandyk su kita naršykle. Man irgi Moziloj nepasileido, o GoogleChrome suveikė.

Ačiū už pagalbą. Veikia.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 11 10, 13:33)
Jei kalbam apie tas pačias trupmenas, tai prisiminiau filmuką apie du godžius meškiukus. Pamaniau, gal pavyktų susikarpyt filmuką ir paimti tik tą vietą, kur meškiukai randa sūrį ir mąsto, kaip dalintis. Paklausčiau, ką vaikai jiems patartų..  rolleyes.gif

Kokia įdomi mintis rolleyes.gif Galima būtų sukaupti tokių animacinių idėjų bankelį biggrin.gif Gal dar turit kuri tokių idėjų. Juk labai gražu. Live movie makeriu labai patogu sukarpyt.
Papildyta:
QUOTE(GEG @ 2013 11 10, 12:24)
sveikutės,
gal kas galite padėti, nerandu pas save notebook padidinimo tikslo, esu pradedančioji. Gal kas galite atsiųsti blush2.gif
Į paštą įmečiau skaitymo korteles šaltinėliui. Patiko Pupos mintis, tai darausi saviškiems pagal Šaltinėlį.

AŠ JĮ ATSISIUNČIAU TAIP: ĮRANKIŲ JUOSTOJ PASPAUDUS INTERNETO ŽENKLIUKĄ "EXCHANGE" (MELSVAS KUBELIS, SU BALTU X). PAIEKOJE UŽRAŠIAU PARAŠIAU ANGLIŠKAI, KO IEŠKAU...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Merginos, kaip vadinasi programa su kuria ruošiate medžiagą smart lentai? Bandyčiau ir aš ax.gif . Tos lentos neturiu, bet naudoju kompiuterį ir visai nieko ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 10, 00:17)
Nusiunčiau į paštą savo pirmą savarankišką darbą interaktyviai lentai. baisiai šiandien savim didžiuojuos, varvinau akis prie kompo 2 dienas biggrin.gif profės, jei turėsit pastabų, parašykit  ax.gif

ŠAUNUOLĖ 4u.gif 4u.gif 4u.gif STEP BY STEP biggrin.gif O AŠ TRUPMENŲ PALYGINIMUI DAR ĮDĖČIAU PAČIUS ŽENKLUS PAŽYMĖTUS NERIBOTU DAUGIKLIU. TADA MOKINIAI GREIČIAU GALĖTŲ ATLIKT UŽDUOTĮ. BET GAL TU JIEMS SAKAI RAŠYT SĄSIUVINIUOSE, TAI TADA MANO PATARIMAS BEREIKALINGAS biggrin.gif
SĖKMĖS KŪRYBOJE 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 10, 14:54)
Sveikutės  4u.gif . Merginos, kaip vadinasi programa su kuria ruošiate medžiagą smart lentai? Bandyčiau ir aš  ax.gif . Tos lentos neturiu, bet naudoju kompiuterį ir visai nieko  ax.gif ...

SMART NOTEBOOK
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar galima atsisiųstą paveikslėlį padaryti permatomu? Ir dar... Ar įmanoma worde uždėti paveikslėlį ant paveikslėlio, kad vienas per kitą persišviestų? g.gif
Noriu padaryti dėlionę. Turiu dėlionės dalis, bet noriu ant jos uždėti paveikslėlį.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 10, 13:59)
ŠAUNUOLĖ 4u.gif  4u.gif  4u.gif  STEP BY STEP biggrin.gif O AŠ TRUPMENŲ PALYGINIMUI DAR ĮDĖČIAU PAČIUS ŽENKLUS PAŽYMĖTUS NERIBOTU DAUGIKLIU. TADA MOKINIAI GREIČIAU GALĖTŲ ATLIKT UŽDUOTĮ. BET GAL TU JIEMS SAKAI RAŠYT SĄSIUVINIUOSE, TAI TADA MANO PATARIMAS BEREIKALINGAS biggrin.gif
SĖKMĖS KŪRYBOJE 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kas tai yra ir kaip padaryti?
aš planuoju kviest po vieną prie lentos, kad įrašytų ženkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 10, 15:41)
kas tai yra ir kaip padaryti?
aš planuoju kviest po vieną prie lentos, kad įrašytų ženkus  g.gif

Kai pele sužadini paveikslėlį ar tekstą, jo viršuj kampely atsiranda juodas trikampėlis. Jį paspaudus atsiranda visokių pasiūlymų: klonuoti, iškirpti... tarp jų yra ir neribotas daugiklis arba angliškai - infinite cloner. Paspaudi. ir to daikto bus galima imti kiek tik nori. Tik jau iš karto jį pasidėk kur nori.
Net darant užduotis sau palengvinti darbui. jei reikės kelių tų pačių daiktų, aš užsidedu neribotą daugiklį.
tikiuosi supratai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 10, 15:11)
Norėjau paklausti, ar galima atsisiųstą paveikslėlį padaryti permatomu? Ir dar... Ar įmanoma worde uždėti paveikslėlį ant paveikslėlio, kad vienas per kitą persišviestų? g.gif
Noriu padaryti dėlionę. Turiu dėlionės dalis, bet noriu ant jos uždėti paveikslėlį.

tai dėlionės dalis uždėk ant viršaus. Jei jos nepermatomos... Žinai geriau paskambink.
Bus lengviau paaiškint biggrin.gif lotuliukas.gif 1pašte siunčiu nr, jei reik
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 10, 11:15)
Sveikos 4u.gif
O man reiktų kažko pamokos pradžiai- sudominimui. Nieko neišmanau g.gif

Dar be filmuko visai gerai ta pasaka kaip lape suri dalinosi. Vis lauze ir vis nelygiai, kol galiausiai varnai nieko neliko. Kazkas panasaus. Pakvieti vaikus ir taip vaizdziai dalinam.
Atsakyti
Sveikutės,
Suabejojau vienu klausimu. Ar yra pirmoje klasėje kūno kultūros pamokoje šuolis į tolį?
Atsakyti
Rytoj mokysimės pasaulio kryptys ir kompasą su antrokais. Pasidariau pateiktis. Nusiunčiau ir jums į paštą, gal kada pravers mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 11 10, 14:59)
SMART NOTEBOOK

Ar programa nemokama ar yra bandymo laikas ir reikia pirkti ax.gif ?
Atsakyti