Leido antrą kartą balsuoti, todėl taip ir padariau. Sėkmės!
Nusiunčiau į paštą savo pirmą savarankišką darbą interaktyviai lentai. baisiai šiandien savim didžiuojuos, varvinau akis prie kompo 2 dienas profės, jei turėsit pastabų, parašykit
QUOTE(b.s @ 2013 11 09, 15:57)
Sveikos mergaitės, labai ačiū už mums skirtą minutėlę, bet dar šiandien ir ryt, kas galite, reikia Jūsų pagalbos. Vejamės, lenkiam, norim patekti į trejetuką. AČIŪ AČIŪ visoms sm kolegėm
Aš turbūt visiška tundra, bet nežinau kur reikia balsuot?
Papildyta:
Gal kas pasinaudosit
http://drakoniukas.lt
Yra įgarsintų pasakų
Labukas
Ruošiuosi atvirai pamokai apie trupmenas. Gal kas pasiūlytų kokią įdomesnę užduotėlę? Ar būtinos pedagoginės pertraukėlės trečiokams?
Ruošiuosi atvirai pamokai apie trupmenas. Gal kas pasiūlytų kokią įdomesnę užduotėlę? Ar būtinos pedagoginės pertraukėlės trečiokams?
Sveikos
O man reiktų kažko pamokos pradžiai- sudominimui. Nieko neišmanau
QUOTE(naminukė @ 2013 11 10, 00:12)
Labukas
O man reiktų kažko pamokos pradžiai- sudominimui. Nieko neišmanau
QUOTE(arden @ 2013 11 09, 23:17)
Nusiunčiau į paštą savo pirmą savarankišką darbą interaktyviai lentai. baisiai šiandien savim didžiuojuos, varvinau akis prie kompo 2 dienas profės, jei turėsit pastabų, parašykit
Puikiai padirbėjai. Šaunuolė.
Turiu vieną pastabėlę. parašysiu į až.
QUOTE(Dainelej @ 2013 11 10, 00:40)
O man nepasileidžia pasakos
QUOTE(Iruciukass @ 2013 11 10, 10:44)
O man nepasileidžia pasakos
Pabandyk su kita naršykle. Man irgi Moziloj nepasileido, o GoogleChrome suveikė.
sveikutės,
gal kas galite padėti, nerandu pas save notebook padidinimo tikslo, esu pradedančioji. Gal kas galite atsiųsti
Į paštą įmečiau skaitymo korteles šaltinėliui. Patiko Pupos mintis, tai darausi saviškiems pagal Šaltinėlį.
gal kas galite padėti, nerandu pas save notebook padidinimo tikslo, esu pradedančioji. Gal kas galite atsiųsti
Į paštą įmečiau skaitymo korteles šaltinėliui. Patiko Pupos mintis, tai darausi saviškiems pagal Šaltinėlį.
QUOTE(GEG @ 2013 11 10, 11:24)
Gal turėjai galvoje stiklo?
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 10, 10:15)
Jei kalbam apie tas pačias trupmenas, tai prisiminiau filmuką apie du godžius meškiukus. Pamaniau, gal pavyktų susikarpyt filmuką ir paimti tik tą vietą, kur meškiukai randa sūrį ir mąsto, kaip dalintis. Paklausčiau, ką vaikai jiems patartų..