Sveikos,
nepykit, kad braunuosi į jūsų temą aš ne pradinukė,o darželinukė..norėjau paklausti gal kuri turite Bruno Ferreto knygelę apie Kalėdas kompiuteryje,būčiau dėkinga jei pasidalintumėte ir atsiustumėte man į el pašta giedrutes86@gmail.com
Sveikos,
Gal kas turit kokį spektakliuką, kuris tiktų ketvirtokų išleistuvėms? Eilėraščių turiu, bet norisi vaidinimo, o rezervai išseko...arba labai matyti. Reikia jau galvoti, nes pavasarį būna labai sunku. Labai reikia minčių.gal pagelbėsit.
Gal kas turit kokį spektakliuką, kuris tiktų ketvirtokų išleistuvėms? Eilėraščių turiu, bet norisi vaidinimo, o rezervai išseko...arba labai matyti. Reikia jau galvoti, nes pavasarį būna labai sunku. Labai reikia minčių.gal pagelbėsit.
QUOTE(arden @ 2013 11 08, 20:13)
QUOTE(Snaudale @ 2013 11 08, 20:28)
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 11 08, 20:31)
QUOTE(lutute1 @ 2013 11 08, 21:49)
Sveikos mergaitės, labai ačiū už mums skirtą minutėlę, bet dar šiandien ir ryt, kas galite, reikia Jūsų pagalbos. Vejamės, lenkiam, norim patekti į trejetuką. AČIŪ AČIŪ visoms sm kolegėm
QUOTE(b.s @ 2013 11 09, 14:57)
Sveikos mergaitės, labai ačiū už mums skirtą minutėlę, bet dar šiandien ir ryt, kas galite, reikia Jūsų pagalbos. Vejamės, lenkiam, norim patekti į trejetuką. AČIŪ AČIŪ visoms sm kolegėm
Balsas atiduotas:))Sėkmės
QUOTE(b.s @ 2013 11 09, 14:57)
+3 balsai už jus Sėkmės!
ir dar b.s klausimėlis ar ne tavo mergaitės piešinys apie dviračius, konkurse "Sportas ir aš" pateko į geriausiųjų dešimtuką?
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 11 09, 17:13)
..................... pateko į geriausiųjų dešimtuką?
jo, jau ir dovanėlės atkeliavo
QUOTE(b.s @ 2013 11 09, 15:57)
Už ką balsuoti?
O jei apie budėjimą, tai mes per ilgasias pertraukas dar ir lauke budim. Žiemą saugaisi, kad vaikai į kavos puodelį sniego neprimestų.
Sveikos
Mes vaikus į lauką leidžiam tik kai geras oras rudenį ir pavasarį.
QUOTE(Ronja1 @ 2013 11 09, 19:30)
O jei apie budėjimą, tai mes per ilgasias pertraukas dar ir lauke budim. Žiemą saugaisi, kad vaikai į kavos puodelį sniego neprimestų.
Mes vaikus į lauką leidžiam tik kai geras oras rudenį ir pavasarį.
QUOTE(b.s @ 2013 11 09, 15:57)
Dar trys balsiukai siunčiami į jūsų kraštą. (Beje, išsiaiškinau, kad kasdien leidžia iš naujo pabalsuoti ir iš skirtingų naršyklių po balselį )
QUOTE(R.@usra @ 2013 11 09, 20:27)
Dar trys balsiukai siunčiami į jūsų kraštą. (Beje, išsiaiškinau, kad kasdien leidžia iš naujo pabalsuoti ir iš skirtingų naršyklių po balselį )
taip taip taip R.@usra
QUOTE(R.@usra @ 2013 11 09, 20:27)
Beje, išsiaiškinau, kad kasdien leidžia iš naujo pabalsuoti ir iš skirtingų naršyklių po balselį )[/color]
Man leido tik iš dviejų naršyklių Taigi dar plius 2
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 09, 20:40)
Man l..........dar plius 2
jūs nerealios