Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(R.@usra @ 2013 11 06, 22:32)
Žemai žemai ir aš lenkiuosi yahoo.gif  ploja.gif  oro_buckis.gif
Papildyta:

4u.gif balsas iškeliavo tongue.gif

Jau balsavau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Dukra iš darželio gražią dainelę "parsinešė", norėčiau ir klasės vaikus pamokyt. Gal kas žino, kokia čia dainelė ir jos fonogramą turi?

Man patinka ši žiema
Sidabrinė, balta.
Man labai labai gražu
baltos kasos beržų.
O tų snaigių baltumėlis,
jos gražiausios žiemos gėlės.
Kai saulutė spinduliuoja
viską dar pasidabruoja.
Atsakyti
Smilga,
ačiū už nuorodą, eisiu skaityti.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 11 07, 18:59)
drinks_cheers.gif Ir aš kol kas nutariau susilaikyti nuo papildomo darbo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai mesiu lauk tas lenteles, kur spalvini, jos visos matomos, visokių besąmonių pilna. Pas mus elgesys pirmoj vietoj. Tamo išgelbėjo nuo asmeninių savybių vertinimo ir įsivertinimo. Pakeisiu ir elgesio fiksavimą į el variantą ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
Mergaitės, aš su klausimu. Gal yra koks nors ponų iš viršaus raštas, kuriame būtų juodu ant balto parašyta - ar pradinių klasių mokytoja per pertraukas turi tik pareigas ar ir kažkokias, bent elementarias teises? (nueiti į wc, išgerti arbatos ir t.t.) Nes keli tėveliai pareiškė, kad būtina nuolatos ( ir pertraukų metu ) saugoti ir globoti vaikus, kad jie lakstydami koridoriais neužsigautų ir sprandų nenusisuktų doh.gif TAI MOKYTOJOS PAREIGA
Kiek aš suvokiu, pertraukų metu už vaikus atsakingas budintis mokytojas, o klasės mokytojas ruošiasi pamokai ir t.t. Kaip pas jus mokyklose?
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 08, 00:27)
4u.gif Sveikos
Mergaitės, aš su klausimu. Gal yra koks nors ponų iš viršaus raštas, kuriame būtų juodu ant balto parašyta - ar pradinių klasių mokytoja per pertraukas turi tik pareigas ar ir kažkokias, bent elementarias teises? (nueiti į wc, išgerti arbatos ir t.t.) Nes keli tėveliai pareiškė, kad būtina nuolatos ( ir pertraukų metu ) saugoti ir globoti vaikus, kad jie lakstydami koridoriais neužsigautų ir sprandų nenusisuktų  doh.gif  TAI MOKYTOJOS PAREIGA
Kiek aš suvokiu, pertraukų metu už vaikus atsakingas budintis mokytojas, o klasės mokytojas ruošiasi pamokai ir t.t. Kaip pas jus mokyklose?

Sveikos,

Na, bent jau pas mus administracijos yra pasakyta, kad pilną atsakomybę už vaikų saugumą mes, mokytojos, prisiimam nuo pirmojo skambučio į pirmąją pamoką iki tol, kol paskutinis vaikas po pamokų užvers klasės duris. Norint nubėgti i WC, pasiruošti pamokai, pavalgyti ar kokį neatidėliotiną reikalą sutvarkyti - tarkis su kolege, kad prižiūrėtų ir savo ir tavo vaikus. Vat taip vat doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif . Su penktadieniu 4u.gif
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 07, 23:57)
Aš tai mesiu lauk tas lenteles, kur spalvini, jos visos matomos, visokių besąmonių pilna. Pas mus elgesys pirmoj vietoj. Tamo išgelbėjo nuo asmeninių savybių vertinimo ir įsivertinimo. Pakeisiu ir elgesio fiksavimą į el variantą ax.gif

drinks_cheers.gif Man irgi popieriniai variantai nebepatinka (tiksliau jau nebepadeda, gal priprato g.gif ), o dabar bent jau kolkas padėtis ryškiai pagerėjo thumbup.gif . Gebėjimus vertinu TAMO, o elgesį ir aktyvumą per CLASS DOJO. Jokių popieriukų nebeturiu mirksiukas.gif
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 08, 00:27)
4u.gif Sveikos
Mergaitės, aš su klausimu. Gal yra koks nors ponų iš viršaus raštas, kuriame būtų juodu ant balto parašyta - ar pradinių klasių mokytoja per pertraukas turi tik pareigas ar ir kažkokias, bent elementarias teises? (nueiti į wc, išgerti arbatos ir t.t.) Nes keli tėveliai pareiškė, kad būtina nuolatos ( ir pertraukų metu ) saugoti ir globoti vaikus, kad jie lakstydami koridoriais neužsigautų ir sprandų nenusisuktų  doh.gif  TAI MOKYTOJOS PAREIGA

Pas mus griežtai turi būti su vaikais. Nori į WC - rizikuoji arba prašai, kad kas pažiūrėtų doh.gif . Kava, pasiplepėjimai ir pertraukos - tai dalykininkams, o mes kaip kokios vargšelės galvos nepakeliam doh.gif

QUOTE(Dainelej @ 2013 11 08, 00:38)
Sveikos,

Na, bent jau pas mus administracijos yra pasakyta, kad pilną atsakomybę už vaikų saugumą mes, mokytojos, prisiimam nuo pirmojo skambučio į pirmąją pamoką iki tol, kol paskutinis vaikas po pamokų užvers klasės duris. Norint nubėgti i WC, pasiruošti pamokai, pavalgyti ar kokį neatidėliotiną reikalą sutvarkyti - tarkis su kolege, kad prižiūrėtų ir savo ir tavo vaikus. Vat taip vat  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir pas mus lygiai tas pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 lapkričio 2013 - 06:58
Kiek suprantu, tai mokyklos vidaus tvarka. Pas mus pertraukų metu atsako budintis mokytojas. Budime po dvi - viena pradinių klasių, kita dalykininkė, dirbanti su pradinukais. Viena pertrauka yra skirta mūsų susibėgimui - kava+informacija, tada budi dalykininkai.
Mes truputį kitaip dirbam, todėl nėra jokios galimybės, kad mokytoja ir pasitinka ir išlydi vaikus. Vaikai ir tėvai tai žino, kol kas jokių problemų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 08, 01:27)
4u.gif Sveikos

priklauso nuo mokykloje įsivestos tvarkos. Budi mokytojai per pertraukas, vyresniųjų klasių mokiniai. jei man tą dieną budėti nereikia, tai aš neatsakau už įvykiusias muštynes ar dar kažkokias nesąmones.
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 07, 23:27)
4u.gif Sveikos

Per pertraukas budi mokytojai paskirti pagal grafiką, o klasėje neprivalome sėdėti, nebent yra mokyklos vidaus taisyklėse parašyta.Pertrauka yra pasiruošimas kitai pamokai, o tėvai tai bala žino ko dar užsinorės, gal ir į wc lydėti jau reikės:))
Atsakyti
Mes budim pagal grafiką. Nebudinčios mokytojos nebūna klasėje, eina į mokytojų kambarį, kalbasi, išgeria kavos, ruošiasi pamokai. Už vaikus atsakinga budinti mokytoja. Visos pasirašėm po įsakymu.
Atsakyti