Labas rytas
. Su penktadieniu
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 07, 23:57)
Aš tai mesiu lauk tas lenteles, kur spalvini, jos visos matomos, visokių besąmonių pilna. Pas mus elgesys pirmoj vietoj. Tamo išgelbėjo nuo asmeninių savybių vertinimo ir įsivertinimo. Pakeisiu ir elgesio fiksavimą į el variantą
Man irgi popieriniai variantai nebepatinka (tiksliau jau nebepadeda, gal priprato
), o dabar bent jau kolkas padėtis ryškiai pagerėjo
. Gebėjimus vertinu TAMO, o elgesį ir aktyvumą per CLASS DOJO. Jokių popieriukų nebeturiu
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 08, 00:27)
Sveikos
Mergaitės, aš su klausimu. Gal yra koks nors ponų iš viršaus raštas, kuriame būtų juodu ant balto parašyta - ar pradinių klasių mokytoja per pertraukas turi tik pareigas ar ir kažkokias, bent elementarias teises? (nueiti į wc, išgerti arbatos ir t.t.) Nes keli tėveliai pareiškė, kad būtina nuolatos ( ir pertraukų metu ) saugoti ir globoti vaikus, kad jie lakstydami koridoriais neužsigautų ir sprandų nenusisuktų
TAI MOKYTOJOS PAREIGA
Kiek aš suvokiu, pertraukų metu už vaikus atsakingas budintis mokytojas, o klasės mokytojas ruošiasi pamokai ir t.t. Kaip pas jus mokyklose?
Pas mus griežtai turi būti su vaikais. Nori į WC - rizikuoji arba prašai, kad kas pažiūrėtų
. Kava, pasiplepėjimai ir pertraukos - tai dalykininkams, o mes kaip kokios vargšelės galvos nepakeliam
QUOTE(Dainelej @ 2013 11 08, 00:38)
Sveikos,
Na, bent jau pas mus administracijos yra pasakyta, kad pilną atsakomybę už vaikų saugumą mes, mokytojos, prisiimam nuo pirmojo skambučio į pirmąją pamoką iki tol, kol paskutinis vaikas po pamokų užvers klasės duris. Norint nubėgti i WC, pasiruošti pamokai, pavalgyti ar kokį neatidėliotiną reikalą sutvarkyti - tarkis su kolege, kad prižiūrėtų ir savo ir tavo vaikus. Vat taip vat
Ir pas mus lygiai tas pats