Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(arden @ 2013 11 05, 18:54)
mes irgi šiandien išbandėm, labai patiko. tik kai pamatė balus, diagramas dienos, tai išpūtę akis paklausė ar tėvams irgi parodysiu?  lotuliukas.gif

thumbup.gif Manau, kad turetu veikti, bet jau didziajai daliai
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(arden @ 2013 11 05, 16:54)
mes irgi šiandien išbandėm, labai patiko. tik kai pamatė balus, diagramas dienos, tai išpūtę akis paklausė ar tėvams irgi parodysiu?  lotuliukas.gif

labai įdomu, ką tėvai matys. O jūs vaikams parodėt bendrą vaizdą?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turit antrokams dailyraščio užduočių, nes kai pradėjo rašyt į 2 klasės sąsiuvinius, tai raštas taip suprastėjo, kad baisu žiūrėt doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, šiandieną buvau įlindusi į vaikų puslapį. Ten jie gali pasikeisti savo monstriukus. O jų ten galybė , juos galima kurti patiems. Maniškiams labai patiko juos kurti. O vaikai mato diagramą ir apačioje parašyta už ką gavo taškus. Tai įsivaizduoju ir tėvai mato tik savo vaiko taškus. Šiaip tai parodyta ,kad mato visos savaitės, o daugiau neatkreipiau dėmesio, bet man atrodo visą mėnesį tai mato tikrai.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 05, 17:28)
Sveikutės, šiandieną buvau įlindusi į vaikų puslapį. Ten jie gali pasikeisti savo monstriukus. O jų ten galybė , juos galima kurti patiems. Maniškiams labai patiko juos kurti. O vaikai mato diagramą ir apačioje parašyta už ką gavo taškus. Tai įsivaizduoju ir tėvai mato tik savo vaiko taškus. Šiaip tai parodyta ,kad mato visos savaitės, o daugiau neatkreipiau dėmesio, bet man atrodo visą mėnesį tai mato tikrai.

Tai kaip gaunasi? Tėvam išsiuntėm kodus. O kaip vaikai?
Atsakyti
Ten tame pačiame kvietime kodai buvo ir vaikams, ir tėvams. Aš atidaviau tą kvietimą ir vaikai registravosi patys. Ir monstriukus keitė patys. Kol kas vaikams patinka. Kartais parodau visos klasės rezultatus. Didelių problemų nekyla. smile.gif
Papildyta:
Mergaitės, galiu pasiūlyti dar vieną fainą puslapėlį - elektroninę užrašų knygelę. Man ji labai patiko. Dabar tai kas labai svarbu ar kokį puslapiuką suradus, naršant internetą iškart galiu įsikelti į tą knygelę ir jau jis visada su manim. Jis taip pat angliškas, bet jei kuriai patiks, tai galėsiu paaiškinti kaip ją naudotis. O gal kuri jau ir naudojatės tokia šiuolaikiška biggrin.gif užrašų knygele. O adresas http://linoit.com
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 05, 19:53)
Ten tame pačiame kvietime kodai buvo ir vaikams, ir tėvams. Aš atidaviau tą kvietimą ir vaikai registravosi patys. Ir monstriukus keitė patys. Kol kas vaikams patinka. Kartais parodau visos klasės rezultatus. Didelių problemų nekyla. smile.gif
Papildyta:
Mergaitės, galiu pasiūlyti dar vieną fainą puslapėlį - elektroninę užrašų knygelę. Man ji labai patiko. Dabar tai kas labai svarbu ar kokį puslapiuką suradus, naršant internetą iškart galiu įsikelti į tą knygelę ir jau jis visada su manim. Jis taip pat angliškas, bet jei kuriai patiks, tai galėsiu paaiškinti kaip ją naudotis. O gal kuri jau ir naudojatės tokia šiuolaikiška  biggrin.gif užrašų knygele. O adresas http://linoit.com

Merginos, jus lobiai thumbup.gif 4u.gif susizavejau elgesio programa. Patiko ir knygeles mintis. Tik kiek supratau ja reikia parsisiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 05, 17:53)
Papildyta:
Mergaitės, galiu pasiūlyti dar vieną fainą puslapėlį - elektroninę užrašų knygelę. Man ji labai patiko. Dabar tai kas labai svarbu ar kokį puslapiuką suradus, naršant internetą iškart galiu įsikelti į tą knygelę ir jau jis visada su manim. Jis taip pat angliškas, bet jei kuriai patiks, tai galėsiu paaiškinti kaip ją naudotis. O gal kuri jau ir naudojatės tokia šiuolaikiška  biggrin.gif užrašų knygele. O adresas http://linoit.com

ačiū gabija4 už paaiškinimą
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 04, 22:49)
Mano vaikams labai patiko. Daviau prisijungimus. Tai jau dauguma prisijungė ir namuose. Labai patiko monstriukai. Manau, kad smagi programėlė ir tikiuosi ,kad rezultatai bus neblogi... Mėnesio pabaigoje, mokinių, kurie surinks daugiausia taškų ,laukia dovanėlės. Mes taip susitarėm.

Ačiū. ir man patiko. Vertinimus susirašiau. Manau bus naudinga. Dar įrašiau neigiamą vertinimą už prašinėjimą iš kitų pinigų ir maisto. Kai kurie vaikai tikrai neturi supratimo, kas gerai jų elgesy, o kas blogai. Gaujom namie auga, gaujos įstatymais ir mokykloj vadovaujasi. schmoll.gif
QUOTE(Sunute @ 2013 11 05, 10:25)
Sveikos,..

Neatsiprašinėk. Visada smagu, kai mamos rūpinasi savo vaikiukais. Gera, tiems kam sekasi viskas puikiai, sunku, kai iškyla problemos. Bet patarimo duot nelabai žinau kokio. Sakyčiau, gal išaugs. Gal iki naujų metų... Mano silpniau besiorientuojantys yra trys, bet vis po truputį jau keičiasi.
Gal kuri kita patars konstruktyviau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 05, 18:09)
ačiū gabija4 už paaiškinimą

Dar klausiu, ten, kur įvedėme tėvų paštus, ar jie gaus kodus? ir kada? Ar mes turime išdalinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 05 lapkričio 2013 - 18:34
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 05, 18:59)
Merginos, jus lobiai thumbup.gif  4u.gif susizavejau elgesio programa. Patiko ir knygeles mintis. Tik kiek supratau ja reikia parsisiusti ax.gif

linoit.com - lipnių lapelių lenta ir ją galima įvairiai panaudot. Galima kaip užrašų knygelę, galima darbus planuot ir kokiame projekte darbų seką pristatyti. Galima nuotraukas ir kitokius failus įkelti. Man šį įrankį patinka naudoti refleksijai ir įsivertinimui.

Linoit siųstis nereikia. Prisiregistravus tiesiog gaunama lenta su adresu. Jei tai naudoti su vaikais, tai tada kur nors savam puslapyje patogu įsidėti aktyvuotą to adreso nuorodą. Vaikai ją spaudžia ir kiekvienas gali rašyt komentarus. Galima susitarti, kad skirtingų grupių vaikai rašys ant skirtingos spalvos lapelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 05 lapkričio 2013 - 18:55
QUOTE(b.s @ 2013 11 05, 19:27)
Dar klausiu, ten, kur įvedėme tėvų paštus, ar jie gaus kodus? ir kada? Ar mes turime išdalinti?

Man tundrai išvis neaišku, ar būtina tėvų el.paštus vesti? Ar spausti tik SPAUSDINTI KODUS? Kas jau tai darėt paaiškinkit adaptuotai blush2.gif .
Atsakyti