Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 22:38)
Taip įsijautę į puslapiuką dęl elgesio, kad nematot mano prašymuko. verysad.gif
Ar jūs iš antrokų niekad nereikalaujat skaityti?

Aš, kiek pamenu, praeitoje laidoje antrokams duodavau 30psl. per mėnesį perskaityt (po puslapį per dieną), o gale mėnesio skirdavau pamoką atsiskaitymui (trumpai atpasakodavo perskaitytą tekstą ar atsakydavo į klausimus).
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 04, 23:01)
Kaip supratau ir vaikai ir tėvai turi gauti iš mokytojos kodus. Juos rodo Ataskaitose.

Rollick, jei klausi apie taškų rinkimą, tai reikia tik pasirinkti už ką skiri tašką ir prideda tam vaikui vieną tašką. Prie vaiko paveiksliuko rodo taškų skaičių. O jei apie savo įvertinimų įrašymo tai pradžioje spausti redaguoti klasę, tada redaguoti elgesį.

aciu smile.gif bandysiu aiškintis dar ..
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2013 11 04, 22:48)
mes kiekvieno men. paskutini penktad. atsiskaitom kiek perskaite psl. šaip sakau , kad per dieną bent 20 min. skaitytų.. pati vedu diagramą, kartais vaikams parodau kas kiek perskaite psl.. gale metu apdovanojam daugiausia perskiaciusi  smile.gif

Mano antrokėliai turi skaitymo dienoraščius, į kuriuos klijuoja mano paruoštą skaitytos knygos aprašymo lapą. Kiekvieną ketvirtadienį vyksta atsiskaitymas, o mėnesio gale- "Įdomiausios knygos reklama". Pusmečio gale- bendru tėvų sutarimu apdovanojami aktyviausi skaitytojai smagiais prizais. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 04, 22:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O tu matei? Parašyta, kad nd priduot gruodžio 1 dieną. Aš nesupratau blink.gif

Mielosios arden ir Tili Mili, pasidalinkite ir su mumis mokymų apie kūrybiškumą medžiaga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 05 lapkričio 2013 - 08:47
Sveikos, žemai lenkiu savo galvą prieš Jus, atsiprašau už įsibrovimą į šį jaukų klubelį ir drįstu prašyti patarimo savo pirmokėliui. Vaikas sunkiai orientuojasi erdvėje, sąsiuvinuio lape, knygose. Skaičiuoja gerai, suvokia atliekamų sudėties/atimties veiksmų esmę, užrašo tai, ką girdi. Problema ta, kad sąsiuvinyje veiksmus rašo bet kuriame aukštyje - jam sunku suvokti tos pačios langelių eilutės prasmę. Rašydamas žodį "lipa' be problemų nusikrausto į kitą aukštį nuo raidės "p" ir sunkiai supranta, kai bandau paaiškinti (pats nemato, kad ne taip parašė). Sunkiai gaudosi sąvokose "lapo viršus, apačia, dešinė, kairė. Rankų kairė/dešinė prasmę suvokia. Ką patartumėte, gal yra kokia metodika, kokios papildomos pratybos, užduotys virtualiame pavidale?
Labai prašau...
Dar kartą atsiprašau už įsibrovimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 05 lapkričio 2013 - 09:26
QUOTE(SiditaV @ 2013 11 04, 13:26)
Dalyvaujat pasaku kurimo konkurse? Pirma karta bandysiu smile.gif blush2.gif  4u.gif

QUOTE(NOKIA @ 2013 11 04, 14:01)
dalyvausim, tik neaišku ar pavyks... Pernai mūsų mokyklos net dviejų vaikų pasakos pateko į knygą.

Bandysiu ir aš sudalyvauti. Tačiau nežinau, ar pavyks. Labai jau pakilo reikalavimai. Kažkada, prieš 4 metus kai dalyvavau, galėjom siųsti kiek tik norim darbų. Redaguoti jų taip pat nereikėjo. Dabar reikalauja, kad tekstas jau būtų sutvarkytas. Ir svarbiausia ir pikčiausia, kad "...pasakos apimtis – 1–2 lapai, spausdinti kompiuteriu;" o tai yra laaaaaaabai daug.
Daviau savo vaikams atostogų užduotį sukurti ir man paštu atsiųsti pasaką. Tai net ir geriausiai besimokančių vaikų pasakų apimtis nesiekė vieno psl.
Beje, prieš 4 metus mano net 6 vaikai pateko į "Pasakų knygą" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 11 05, 08:49)
Mielosios arden ir Tili Mili, pasidalinkite ir su mumis mokymų apie kūrybiškumą medžiaga ax.gif

mielai, bet neturim kuom pasidalint sad.gif tiek aš, tiek Tili Mili tikėjomės kitokio mokymo. ten pagrinde teorija, kurią sunkoka suprast. dabar va sėdim, akim klapsim ir nežinom net kaip namų darbą padaryt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 05, 17:09)
mielai, bet neturim kuom pasidalint sad.gif tiek aš, tiek Tili Mili tikėjomės kitokio mokymo. ten pagrinde teorija, kurią sunkoka suprast. dabar va sėdim, akim klapsim ir nežinom net kaip namų darbą padaryt.  doh.gif

o kokie cia mokymai g.gif gal galima placiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 11 05, 16:48)
Beje, prieš 4 metus mano net 6 vaikai pateko į "Pasakų knygą" ax.gif

sveikinimai, 4u.gif tikrai turi būti smagu
Atsakyti
Ačiū mergytės.
Kokia šauni ta elgesio vertinimo sistema. Įlindau ir aš į ją. Man patiko. Įdomu kaip tėvams?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 05, 15:12)
o kokie cia mokymai g.gif gal galima placiau ax.gif

čia plačiau galima paskaityt
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Patiko ir man, ir vaikams ta vertinimo sistema mirksiukas.gif , o ypač monstriukai lotuliukas.gif . Kolkas tėvams nieko neduosiu, jokių kodų, pačiai bus elgesio vertinimui. Tėvus reikalui esant informuosiu ax.gif . Gal vėliau kitaip darysiu, bet kolkas taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 05, 16:49)
Sveikutės  4u.gif . Patiko ir man, ir vaikams ta vertinimo sistema  mirksiukas.gif , o ypač monstriukai  lotuliukas.gif . Kolkas tėvams nieko neduosiu, jokių kodų, pačiai bus elgesio vertinimui. Tėvus reikalui esant informuosiu  ax.gif . Gal vėliau kitaip darysiu, bet kolkas taip  mirksiukas.gif

mes irgi šiandien išbandėm, labai patiko. tik kai pamatė balus, diagramas dienos, tai išpūtę akis paklausė ar tėvams irgi parodysiu? lotuliukas.gif
Atsakyti