Va baigiau pildyti TAMO. Pažiūrėjau ataskaitą kiek tėvų jungias prie TAMO. Iš 18 mok. 4-ių vaikų tėveliai buvo prisijungę spalio 17 d. ir viskas. Tai jei jie nesijungia prie TAMO, tai vargti su elgesio diagramomis, tai tik savęs apkrovimas papildomu darbu.
Mano pačios sūnaus mokykloje naudoja šį psl. Aš kaip mama nesijungiu,
nes visą infomaciją ko man reik randu TAMO dienyne. Jungiuos kiekvieną dieną. Tapo jau įpročiu.
Aš irgi stengiuos viską pateikti per TAMO. Jei nedirbo, nesistengė, neturi priemonių, bėgioja, keikias ir t.t., tai viską surašau pastabose.
Papildyta:
QUOTE(SiditaV @ 2013 11 04, 22:01)
as prasau perskaityti knyga is saraso(nebutinai, bet pageidautina) ir uzpildyti knygos pasa..neturiu laiko daryti knygos pristatymu
Aš pildau lapus iš dalijamosios medžiagos. Pristatymams irgi neturiu laiko. Su praeita laida, tai atsiskaitydavom per klasės valandėles. Rašydavom knygos recenzijas.Vaikai įdomiai diskutuodavo, pateikdavo klausimus. Darydavom mini spaudos konferencijas.
Su šita laida nerandu bendros kalbos. Skaitymas man jau tapo galvos skausmu. Antrokas perskaito 25 puslapiukus vaikiškos knygutės, kur yra keli sakinukai psl ir viskas
Todėl ir pasimečiau ir pradėjau panikuoti.
Iškart puoliau klausti jūsų.
Dabar radau topą visai.
Aprašant reikia parašyti kas labiausia patiko, tai dvi gražuolės parašo, kad patiko. Nurašo knygos autorių ir pavadinimą su klaidom.
Ar jūs rašot ką nors į TAMO apie papildomą skaitymą? Kažin ar būtų nieko, jei aš parašyčiau, kad per mėnesį reik perskaityti vieną knygą ir ją aprašyti.