Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(arden @ 2013 11 04, 23:46)
tėvai tikrai nesijungs ir neseks, nu gal 2-3 max iš 20. visiems atspausdint diagramas irgi galimybių nėra. bet galima pabandyt pažabot pačius vaikus kas liečia namų darbus, elgesį pamokų metu, komandinį darbą.

drinks_cheers.gif manau, kad naudojimas tikrai platus ir kiekviena pagal savo klasę turės daugiau svertų kontroliuoti vaikų elgesį. Tik įdomu, kiek laiko išlieka vertinimai, ar yra archyvas, pvz atskaitos taškas savaitė. Ar galima matyti kelių savaičių rezultatus g.gif
Atsakyti
Mano vaikams labai patiko. Daviau prisijungimus. Tai jau dauguma prisijungė ir namuose. Labai patiko monstriukai. Manau, kad smagi programėlė ir tikiuosi ,kad rezultatai bus neblogi... Mėnesio pabaigoje, mokinių, kurie surinks daugiausia taškų ,laukia dovanėlės. Mes taip susitarėm.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 04, 23:49)
Mano vaikams labai patiko. Daviau prisijungimus. Tai jau dauguma prisijungė ir namuose. Labai patiko monstriukai. Manau, kad smagi programėlė ir tikiuosi ,kad rezultatai bus neblogi... Mėnesio pabaigoje, mokinių, kurie surinks daugiausia taškų ,laukia dovanėlės. Mes taip susitarėm.

Man dar teks palaukt, mes dar atostogaujam.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 23:38)
Taip įsijautę į puslapiuką dęl elgesio, kad nematot mano prašymuko. verysad.gif
Ar jūs iš antrokų niekad nereikalaujat skaityti?

Matom, matom biggrin.gif Galvojau, kad šiemet lipduką gaus už 50 psl., bet....persigavojau. Nes turiu tokių, kad džiaugiuosi bet kokia perskaityta knygele, nors ir labai plona.
Pasaulio paž. vertinimas- irgi galvos skausmas. Dirbam pagal atnaujintą Jonynienės vadovėlį, jokių testų nėra. Tenka kažkaip suktis doh.gif
Atsakyti
o kaip prisijungia vaikai, tėvai? g.gif

ryt pristatysiu, pažiūrėsim kokia bus reakcija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arden: 04 lapkričio 2013 - 21:53
nesuprantu - nerandu kur rasyt ivertinimus .. ot tundra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2013 11 04, 21:53)
nesuprantu - nerandu kur rasyt ivertinimus .. ot tundra  verysad.gif

paspausi ant vaiko ir iššoka lentelė
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 04, 23:53)
o kaip prisijungia vaikai, tėvai?  g.gif

ryt pristatysiu, pažiūrėsim kokia bus reakcija biggrin.gif

Kaip supratau ir vaikai ir tėvai turi gauti iš mokytojos kodus. Juos rodo Ataskaitose.

Rollick, jei klausi apie taškų rinkimą, tai reikia tik pasirinkti už ką skiri tašką ir prideda tam vaikui vieną tašką. Prie vaiko paveiksliuko rodo taškų skaičių. O jei apie savo įvertinimų įrašymo tai pradžioje spausti redaguoti klasę, tada redaguoti elgesį.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 23:38)
Taip įsijautę į puslapiuką dęl elgesio, kad nematot mano prašymuko. verysad.gif
Ar jūs iš antrokų niekad nereikalaujat skaityti?

as prasau perskaityti knyga is saraso(nebutinai, bet pageidautina) ir uzpildyti knygos pasa..neturiu laiko daryti knygos pristatymu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 11 05, 00:01)
as prasau perskaityti knyga is saraso(nebutinai, bet pageidautina) ir uzpildyti knygos pasa..neturiu laiko daryti knygos pristatymu sad.gif

Mano pirmokai. Turim skaitymo sąsiuvinius. Parašo perskaitytos knygos pavadinimą, psl skaičių ir iliustruoja. Kai turėjau vyresnius buvo susitarimas 100 psl mėnesiui.
Atsakyti
Va baigiau pildyti TAMO. Pažiūrėjau ataskaitą kiek tėvų jungias prie TAMO. Iš 18 mok. 4-ių vaikų tėveliai buvo prisijungę spalio 17 d. ir viskas. Tai jei jie nesijungia prie TAMO, tai vargti su elgesio diagramomis, tai tik savęs apkrovimas papildomu darbu.
Mano pačios sūnaus mokykloje naudoja šį psl. Aš kaip mama nesijungiu, blush2.gif nes visą infomaciją ko man reik randu TAMO dienyne. Jungiuos kiekvieną dieną. Tapo jau įpročiu.
Aš irgi stengiuos viską pateikti per TAMO. Jei nedirbo, nesistengė, neturi priemonių, bėgioja, keikias ir t.t., tai viską surašau pastabose.
Papildyta:
QUOTE(SiditaV @ 2013 11 04, 22:01)

Aš pildau lapus iš dalijamosios medžiagos. Pristatymams irgi neturiu laiko. Su praeita laida, tai atsiskaitydavom per klasės valandėles. Rašydavom knygos recenzijas.Vaikai įdomiai diskutuodavo, pateikdavo klausimus. Darydavom mini spaudos konferencijas.
Su šita laida nerandu bendros kalbos. Skaitymas man jau tapo galvos skausmu. Antrokas perskaito 25 puslapiukus vaikiškos knygutės, kur yra keli sakinukai psl ir viskas doh.gif Todėl ir pasimečiau ir pradėjau panikuoti. blush2.gif Iškart puoliau klausti jūsų.
Dabar radau topą visai. doh.gif Aprašant reikia parašyti kas labiausia patiko, tai dvi gražuolės parašo, kad patiko. Nurašo knygos autorių ir pavadinimą su klaidom. doh.gif
Ar jūs rašot ką nors į TAMO apie papildomą skaitymą? Kažin ar būtų nieko, jei aš parašyčiau, kad per mėnesį reik perskaityti vieną knygą ir ją aprašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 04 lapkričio 2013 - 22:31
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 22:28)

Ar jūs rašot ką nors į TAMO apie papildomą skaitymą? Kažin ar būtų nieko, jei aš parašyčiau, kad per mėnesį reik perskaityti vieną knygą ir ją aprašyti.

Rašau vieną kartą per mėnesį. Reikia perskaityti bent po vieną knygą, bet būna ir kas daugiau skaito. Ją aprašo lape, pristato.
Atsakyti