Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(arden @ 2013 11 04, 21:03)
labas  4u.gif  smagiai pirmadienis  praėjo, toks jausmas, kad vaikai pasiilgo mokyklos biggrin.gif

puslapiukas fantastinis, kol kas vertinimai tinka. kažin etiška, nepažeis mokinių teisių, jei vertinsiu multimedijos pagalba, t.y. viską matys visa klasė  g.gif

Aš suprantu, kad nereikės (nebūtinai) viešai rodyti, o vaikai/tėvai matys patys prisijungę.
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2013 11 04, 21:11)
Kaip tai daroma?

redaguoti klasę-redaguoti elgesį
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 04, 23:12)
Aš suprantu, kad nereikės (nebūtinai) viešai rodyti, o vaikai/tėvai matys patys prisijungę.

Aš irgi taip manau, kad nėra ko rodyti projektoriume. Ten parašyta, kai prijungsi tėvus, jie gaus informaciją kas savaitę. Arba kitas variantas, spausdinti ir duoti parsinešti už nustatytą laikotarpį.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 11 04, 22:11)
Kaip tai daroma?

spaudi "edit class" ir "redaguoti elgesį"
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 04, 22:14)
Aš irgi taip manau, kad nėra ko rodyti projektoriume. Ten parašyta, kai prijungsi tėvus, jie gaus informaciją kas savaitę. Arba kitas variantas, spausdinti ir duoti parsinešti už nustatytą laikotarpį.

Ir man taip atrodo. Prisijungs tėvai ir matys.
Atsakyti
su tais tėvų prisijungmais, taijau su Tamo vos pusė prisijungia, o čia doh.gif
man toks vertinimas labiau tiktų tik vertinant kiekvienos pamokos pabaigoje
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 04, 23:24)
su tais tėvų prisijungmais, taijau su Tamo vos pusė prisijungia, o čia  doh.gif
man toks vertinimas labiau tiktų tik vertinant kiekvienos pamokos pabaigoje

Manau čia nėra orientuota vien tik į pamokas. Juk elgesį vertinam ir pertraukų, renginių metu. Galima sukurti kažkokią skatinimo sistemą kaip atpildą už puikų elgesį per tam tikrą laiką. O kuriems tėvams neįdomu, tai joks būdas nebus įdomus. Bet šitas gal vaikams patiks g.gif labai vaizdu, su vaiku galima aptarti jo elgesio diagramą.
Atsakyti
bigsmile.gif arden, tai procesas ar rezultatas ?
Labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 04, 21:29)
Manau čia nėra orientuota vien tik į pamokas. Juk elgesį vertinam ir pertraukų, renginių metu. Galima sukurti kažkokią skatinimo sistemą kaip atpildą už puikų elgesį per tam tikrą laiką. O kuriems tėvams neįdomu, tai joks būdas nebus įdomus. Bet šitas gal vaikams patiks g.gif labai vaizdu, su vaiku galima aptarti jo elgesio diagramą.

man būtent aktualu vaikus sudomint, kad stengtųsi sau, o ne tėvams. mano atveju tėvai atkrenta, kurie jungias, užtenka ir Tamo. užtai ir iškilo klausimas ar galima viešai pamokos gale sudėt vertinimus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 04, 21:36)
bigsmile.gif arden, tai procesas ar rezultatas ?
Labas smile.gif

per procesą į rezultatą lotuliukas.gif koks bus procesas, toks ir rezultatas biggrin.gif (nie sip mne sol na ranu) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 21:01)
Labas vakaras,
Antrokės kaip jūs darot su užklasiniu skaitymu? Kiek puslapių prašot perskaityti per mėnesį? Ar rašot ką nors į TAMO?
Man dar kaip sunku su vertinimu per pasaulio pažinimą. Ką jūs rašot? Pas mane realiai, tai tik testai. blush2.gif

Taip įsijautę į puslapiuką dęl elgesio, kad nematot mano prašymuko. verysad.gif
Ar jūs iš antrokų niekad nereikalaujat skaityti?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 04, 23:36)
man būtent aktualu vaikus sudomint, kad stengtųsi sau, o ne tėvams. mano atveju tėvai atkrenta, kurie jungias, užtenka ir Tamo. užtai ir iškilo klausimas ar galima viešai pamokos gale sudėt vertinimus  g.gif

Kažko aš nesuprantu g.gif juk Tamo atsispindi mokinių mokymasis/žinios, o čia elgesys. Nebent dar parašai kaip dirbo klasėje pamokos metu, bet apie pertraukas ar renginius net nėra kur rašyti. O čia va sakykim savaitę fiksavo mokytoja taškus, buvo aktyvus, tvarkingas, gražiai elgėsi - penktadienį mokytoja kažkaip tai gali į vertinti. Prisidirbo vaikas, spardėsi, keikėsi, priemonių neturi. Irgi rezultatas penktadienį. Išmeti visą diagramą ir mato procentais net.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 04, 22:38)
per procesą į rezultatą  lotuliukas.gif  koks bus procesas, toks ir rezultatas biggrin.gif (nie sip mne sol na ranu)  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tu matei? Parašyta, kad nd priduot gruodžio 1 dieną. Aš nesupratau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 04, 21:40)
Kažko aš nesuprantu g.gif juk Tamo atsispindi mokinių mokymasis/žinios, o čia elgesys. Nebent dar parašai kaip dirbo klasėje pamokos metu, bet apie pertraukas ar renginius net nėra kur rašyti. O čia va sakykim savaitę fiksavo mokytoja taškus, buvo aktyvus, tvarkingas, gražiai elgėsi - penktadienį mokytoja kažkaip tai gali į vertinti. Prisidirbo vaikas, spardėsi, keikėsi, priemonių neturi. Irgi rezultatas penktadienį. Išmeti visą diagramą ir mato procentais net.

tėvai tikrai nesijungs ir neseks, nu gal 2-3 max iš 20. visiems atspausdint diagramas irgi galimybių nėra. bet galima pabandyt pažabot pačius vaikus kas liečia namų darbus, elgesį pamokų metu, komandinį darbą.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 04, 22:38)
Taip įsijautę į puslapiuką dęl elgesio, kad nematot mano prašymuko. verysad.gif
Ar jūs iš antrokų niekad nereikalaujat skaityti?

LAba,
matom matom smile.gif mes kiekvieno men. paskutini penktad. atsiskaitom kiek perskaite psl. šaip sakau , kad per dieną bent 20 min. skaitytų.. pati vedu diagramą, kartais vaikams parodau kas kiek perskaite psl.. gale metu apdovanojam daugiausia perskiaciusi smile.gif
Atsakyti