Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 04, 20:11)
Ir aš bandau. Kokius įvertinimus susirašėt? Ar palikot tik esančius?  g.gif
Prie neigiamų parašiau "lakstymas koridoriais" smile.gif

O juos dar papildyt galima? Aš irgi susikūriau, bet įvertinimus palikau kokie buvo. Kol kas tik bandau. Pasijungimų kol kas neduosiu.

QUOTE(nonele @ 2013 11 04, 20:41)
Aš irgi pabandžiau susisjungti, viskas pavyko;)) bet man kaip "tundrai" gal galit paaškinti ar ta programėlė vertinimui kaip tamo, ar interaktyviai lentai, ar šiaip paįvairinimui. Juk čia panašu į tamo , tik linksmiau.

Gal ir panašu, bet terminai gatavi. Be to mes dar tamo neturim.

QUOTE(daivajazz @ 2013 11 04, 20:49)
Kaip rašo, čia kaupiamasis  elgesio vertinimas. Gali prisijungti tėvai ir vaikai ir sekti vertinimą. Tik dar neišsiaiškinau kaip tai vyksta ax.gif

Ir aš taip suprantu.
Bendrai man patinka kaupiamasis vertinimas.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 04, 13:35)
Sveikutės,

gal būtų galima pamatyti jas ir paskaityti. Tikriausiai e-variantą turi?

turiu tik visą knygą...nebent nuskanuot
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2013 11 04, 20:45)
Sveikos. Aš irgi sėkmingai prisijungiau, susivedžiau klasę, išbandžiau, bet taip ir liko neaišku kam tai skirta: ar čia  interaktyviai lentai, ar  vertinimui kaip tamo , ar vertinimas linksmiau? Įdomu kaip seminare tai pateikė, kam jūs naudojate ir kada? Man kaip kokiai "tundrai " neaišku:))

Aš irgi kol kas tik žaidžiu biggrin.gif
Atsakyti
Gabija4, ačiū už puikią nuorodą. Man labai patiko. Nuo vasaros vis ieškojau, kaip čia geriau ir smagiau vertinti elgesį. Manau, kad šitas reikalas veiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 11 04, 20:57)
turiu tik visą knygą...nebent nuskanuot

Jei nesunku, nors po vieną kiekvienos klasės (pirmoko, antroko, trečioko, ketvirtoko). Tiesiog įdomu pamatyti, kokio lygio yra.
Atsakyti
Papildžiau:
+susitvarko savo darbo vietą, kultūringas valgykloje.
- vėluoja į pamokas
Atsakyti
Labas vakaras,
Antrokės kaip jūs darot su užklasiniu skaitymu? Kiek puslapių prašot perskaityti per mėnesį? Ar rašot ką nors į TAMO?
Man dar kaip sunku su vertinimu per pasaulio pažinimą. Ką jūs rašot? Pas mane realiai, tai tik testai. blush2.gif
Atsakyti
labas 4u.gif smagiai pirmadienis praėjo, toks jausmas, kad vaikai pasiilgo mokyklos biggrin.gif

puslapiukas fantastinis, kol kas vertinimai tinka. kažin etiška, nepažeis mokinių teisių, jei vertinsiu multimedijos pagalba, t.y. viską matys visa klasė g.gif
Atsakyti
Prisjungiau ir susitvarkiau per planšetę thumbup.gif , o per PC irgi viskas išlieka ir matosi thumbup.gif . Liuks, rytoj nešiuosi planšetukę į mokyklą ir bus labai geras dalykas. Vaikams galima leisti prisijungti ir lai mato savo įvertinimus mirksiukas.gif . Ačiū už puikią programėlę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 04, 20:59)
Jei nesunku, nors po vieną kiekvienos klasės (pirmoko, antroko, trečioko, ketvirtoko). Tiesiog įdomu pamatyti, kokio lygio yra.

gerai, bet tik trečiadienį. O į kurį paštą siųsti?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 11 04, 21:08)
gerai, bet tik trečiadienį. O į kurį paštą siųsti?

pirmą
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 04, 21:00)
Papildžiau:
+susitvarko savo darbo vietą, kultūringas valgykloje.
- vėluoja į pamokas

Kaip tai daroma?
Atsakyti