Mes irgi girdėjom, kad negalima kūlvirščių daryt, bet kaip tada juos išmokyt? Privalom išmokyt teoriškai?
Su vertinimu irgi pievų pievos. Mes negalime vertinti simboliais, o penktoj klasėj jau galima. Absurdai ir tiek.
Ant lapo kai atsistoji su pele, paspaudžiu kairę pelės pusę, atsidaro lentelė ir ten yra užrašas versti į lietuvių kalbą. Aš paprašau ,kad išverstų. O šiaip tai pas mane pats kompas klausia ar noriu, kad išverstų. Aš aišku visada noriu
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 04, 19:25)
Sveikutės . Man tai neišeina sukurti klasės, kažkodėl neleidžia eiti toliau, tik pirmą kortelę užpildau . Gal čia mano kompas kaltas
man leidžia
QUOTE(b.s @ 2013 11 04, 20:55)
man leidžia
Ir aš bandau. Kokius įvertinimus susirašėt? Ar palikot tik esančius?
Prie neigiamų parašiau "lakstymas koridoriais"
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 04, 22:11)
Kol kas palikau tuos pačius, bet mintis apie bėgiojimą gera gal dar kokių minčių kas turit
QUOTE(Tili Mili @ 2013 11 04, 20:11)
O aš parašiau NESAUGUS PERTRAUKŲ METU
Papildyta:
O kaip jūs suprantate - Prisijunkite prie savo mokyklos
Ar čia būtina?
Aš dar parašiau kultūringas elgesys renginių metu, prie neigiamų parašiau keiksmažodžiai ir įžeidinėjimai, svetimo turto naikinimas.
Sveikos. Aš irgi pabandžiau susisjungti, viskas pavyko;)) bet man kaip "tundrai" gal galit paaškinti ar ta programėlė vertinimui kaip tamo, ar interaktyviai lentai, ar šiaip paįvairinimui. Juk čia panašu į tamo , tik linksmiau.
QUOTE(sypsenele04 @ 2013 11 04, 22:01)
Labai labai , išbandžiau,smagu , jeigu būtų integruota į Tamo
Sveikos. Aš irgi sėkmingai prisijungiau, susivedžiau klasę, išbandžiau, bet taip ir liko neaišku kam tai skirta: ar čia interaktyviai lentai, ar vertinimui kaip tamo , ar vertinimas linksmiau? Įdomu kaip seminare tai pateikė, kam jūs naudojate ir kada? Man kaip kokiai "tundrai " neaišku:))
QUOTE(nonele @ 2013 11 04, 22:45)
Sveikos. Aš irgi sėkmingai prisijungiau, susivedžiau klasę, išbandžiau, bet taip ir liko neaišku kam tai skirta: ar čia interaktyviai lentai, ar vertinimui kaip tamo , ar vertinimas linksmiau? Įdomu kaip seminare tai pateikė, kam jūs naudojate ir kada? Man kaip kokiai "tundrai " neaišku:))
Kaip rašo, čia kaupiamasis elgesio vertinimas. Gali prisijungti tėvai ir vaikai ir sekti vertinimą. Tik dar neišsiaiškinau kaip tai vyksta
Radau