Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(gabija4 @ 2013 11 04, 20:09)
Sveikutės, mergaitės, jei jau kalbate apie IKT, tai siūlau pabandyti labai neblogą, spalvotą elgesio valdymo programą http://www.classdojo.com  . Su ja susipažinau seminaro metu. Man tai irgi dar naujas dalykas. Šiandieną ir vaikus supažindinau su šita programa. Vaikams labai patiko. Jie ir namuose gali prisijungti ir tėvai gali prisijungti. Žodžiu jei kuri susidomėsit galiu padėti tiek kiek pati sugebu, o šiaip tereikia prisijungti ir viskas toliau aišku. Pabandykit, gal patiks  biggrin.gif

Bet cia tik anglu kalba ax.gif ar yra koks stebuklingas mygtukas pakeiciantis i lt.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 04, 18:05)
Sveikutės,
Pirma diena praėjo, vaikai atsipalaidavę, bet įsivažiuosim. Dabar rūpi vertinimo dilema. Sakykite kuo vadovaujatės diktantų vertinime, gal turite kokias nustatytas mokyklos taisykles ir kaip turi būti iš tikrųjų, nes labai jau skirtingos nuomonės yra. Mes pavyzdžiui vertiname taip: jei diktante parašytas žodis, atasakantis į klausimą ką be nosinės, bet žodžiai skirtingi, pav. gėlę, žolę, tai dvi klaidos, bet jei tas pats žodis klaida viena. Kaip yra pas jus, pasidalinkite.

pas mus analogiškai.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 04, 18:37)
Bet cia tik anglu kalba ax.gif ar yra koks stebuklingas mygtukas pakeiciantis i lt.

yra kairėje pusėje-viršuje-galima pasirinkti
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 04, 18:37)

Labutis smile.gif
Tas mygtukas atsirado
http://www.classdojo.com/lt-LT/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 04, 19:05)
Sveikutės,
Pirma diena praėjo, vaikai atsipalaidavę, bet įsivažiuosim. Dabar rūpi vertinimo dilema. Sakykite kuo vadovaujatės diktantų vertinime, gal turite kokias nustatytas mokyklos taisykles ir kaip turi būti iš tikrųjų, nes labai jau skirtingos nuomonės yra. Mes pavyzdžiui vertiname taip: jei diktante parašytas žodis, atasakantis į klausimą ką be nosinės, bet žodžiai skirtingi, pav. gėlę, žolę, tai dvi klaidos, bet jei tas pats žodis klaida viena. Kaip yra pas jus, pasidalinkite.

LLabutis,
pas mus taip; pvz. jei atsako į klausimą ką gėlę, žolę - 1 klaida, nes ta pati taisyklė. Jeigu trečias žodis pvz. mašiną 0 jau 2 klaidos..
Man pirmadieniais tik 2 pamokėlės, tai dar nespėjau pajust vaikiukų smile.gif einu bandyt clasdo... kasko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 04, 21:00)

Jau prisijungiau, i6bandziau demo versija, bet nerandu kaip issaugoti klases duomenis.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 04, 20:00)

bet kaip prisijungi vėl anglų k.. unsure.gif as tą psl jau pernai žinojau pasirodo, bet kad as su anglu k. nedraugauju, tai ir jums nesakiau , nes ten nieko nesuprantu .. ;((
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Man tai neišeina sukurti klasės, kažkodėl neleidžia eiti toliau, tik pirmą kortelę užpildau ax.gif . Gal čia mano kompas kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 04, 21:25)
Sveikutės  4u.gif . Man tai neišeina sukurti klasės, kažkodėl neleidžia eiti toliau, tik pirmą kortelę užpildau  ax.gif . Gal čia mano kompas kaltas  g.gif

man atsirado aktyvus KITAS tik kai užpildau laukelį klasės pavadinimas. Jau klasės vaikus susivedžiau, dabar reikia tik sulaukt vaikų ir išbandyt
Atsakyti
4u.gif Sveikos.
Praėjo ir man pirmaddienis smile.gif Vaikai dar atostogomis gyvi, mieguisti. Šiandien pati iš savęs pasijuokiau. Vakar skaičiau jūsų mintis apie kūno kultūrą. Šiandien per pamoką duodama bet kokį pratimą galvoju- o ar galima? Ar jis nepakenks? Kažkokia paranoja doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 11 04, 20:30)
man atsirado aktyvus KITAS tik kai užpildau laukelį klasės pavadinimas. Jau klasės vaikus susivedžiau, dabar reikia tik sulaukt vaikų ir išbandyt

Kad ir aš parašau, bet vistiek neaktyvus mygtukas KITAS g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 11 04, 21:41)
Kad ir aš parašau, bet vistiek neaktyvus mygtukas KITAS  g.gif

Tada nežinau, aš gal kokius šešis kartus bandžiau doh.gif kol pavyko, spaudžiau visur.
Atsakyti