Merginos patarkit kur lele Masa gaut, pagal skelbimus nieko gero nera
QUOTE(Ingaja @ 2013 11 03, 20:17)
Merginos patarkit kur lele Masa gaut, pagal skelbimus nieko gero nera
as nupirkau dukrai.
Vilniuje yra norfos bazej.Ten prie kasu yra zaislu parduotuve,ten buvo ivairiu dydziu as aisku pacia didziausia nupirkau
Labas rytas
Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2013 11 03, 19:57)
Todel, kad ji iki galo nepaziuri ir komentarus raso
na is aprasymo ir susidaro toks ispudis.
pagaliau PIRMADIENIS
QUOTE(spoorga @ 2013 11 03, 20:57)
O tai kur mazi vaikai dingsta? Mano vaikai kai tokio amziaus buvo, nei filmu ziurejau, nei knygu skaiciau, nei normaliai issimiegodavau... Neziurejo, pirmadienis ar sekmadienis, ryte kelesi ir duok koses O jei per nakti filmus paziureciau, ryte butu ne kas su ta kose
Papildyta:
Papildyta:
Nu ir as vaikus mazus turiu, ir namuose sedejau, ir po ligonines vazinejau, ale spedavau pasiziureti po 16 seriju per diena Tiesiog juk galima pasileisti ir virtuvej, kol valgyti verda, ir lovoj atsigulus pailseti, kartais pasileidziu is viso kaip fona, viena akimi tik uzmetu. Va tik darbe laiko ziureti neturiu
O sioj vietoj apginsiu Sim@, nes ji parase, kad PASIZIUREJO REKLAMA, kuri suzavejo ja, tad nusprende pasiziureti visa filma O jei tas reklaminis klipas buvo apie dziazuojancia Tolkunova? Stai ir gavosi, kad lyg ir filmas apie ta muzikos pakraipa Labai daznai ir as pati pasiziuriu reklamini klipuka, atlekiu, isgiriu, o paskui pasiziuriu kelias serijas ir is gedos, kad reklamavau koki suda, norisi sprukti i krumus
QUOTE(Julsita @ 2013 11 03, 20:15)
Nu jau jos balsas man-aš negaliu
tokiu maza realiam pasauly
QUOTE(spoorga @ 2013 11 03, 20:57)
o jie jau nebe mazi, jei ka, tai pirma. Ir nebe kudikiai su pampersais, tai antra. O trecia, nesu is tu mamu, kurios vos sukliklo vaikas ir bega, ir ima ant ranku, ir supa, ir krato lova. Galit mane akmenimis apmetyti, bet mano abu vaikai - savarankiski, ir kai ateina valgymo metas, visada pagaminu ir visada suspeju viska. Todel mano seima - mano tvirtove
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 04, 07:34)
na is aprasymo ir susidaro toks ispudis.
zinoma, pasijuokime, nes dg sioje temoje is juoktis nera is ko. juokites i sveikata ir šiepkite mane, kad aš ne tokia, kaip Jus. Tokia niekad ir nebusiu, nes ta kuri juokias is kito....Pabaiga zinote pati
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 04, 08:28)
O sioj vietoj apginsiu Sim@, nes ji parase, kad PASIZIUREJO REKLAMA, kuri suzavejo ja, tad nusprende pasiziureti visa filma
labas rytas, paziurejau filma apie Aleftina Tolkaciova. Beje, kuri ten rase vakar, kad ji ne dziazo dainininke? Tad, klausimas, ar ne dziaza dainuodama ji ir isgarsejo?
iseinu pas Легальный допинг (2013)_kurio yra 12 seriju
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 04, 07:58)
zinoma, pasijuokime, nes dg sioje temoje is juoktis nera is ko. juokites i sveikata ir šiepkite mane, kad aš ne tokia, kaip Jus. Tokia niekad ir nebusiu, nes ta kuri juokias is kito....Pabaiga zinote pati
niekas nasijuokia,tik sakau ka galvoju.
Cia tas pats buvo ir su bezdna,kai sakei,kad tai filmas apie pagrobtus berniukus,nors kas ziurejo ta filma-gali pasakyti,kad filmas visai ne apie tai....tiek to,tylesiu,daugiau nekometuosiu tavo postu
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 04, 08:58)
o jie jau nebe mazi, jei ka, tai pirma. O trecia, nesu is tu mamu, kurios vos sukliklo vaikas ir bega, ir ima ant ranku, ir supa, ir krato lova. Galit mane akmenimis apmetyti, bet mano abu vaikai - savarankiski, ir kai ateina valgymo metas, visada pagaminu ir visada suspeju viska. Todel mano seima - mano tvirtove
Saunuole
As paprasciausia su vaikais bendrauju... Kalbuosi... Tam reikia nemazai laiko... Kai buvo darzeliniai, neisleisdavau vienu i kiema, niekada... Eidavau kartu... Nesvarbu lyja, sninga... Dabar, kai dideli, daug laiko atima pokalbiai apie moksla... kitus reikalus... Ant greicio valgyt padarau ti siokia diena... Ir tai 1-2 val.uzima ... Todel man ir galai nesueina... As ne idealas, ne... ir is Simos nesisaipau... Tik sakau, kad nerealu tiek perziureti...
Apie tvirtove is vis nekalbu...
Papildyta:
PASIZIUREJO REKLAMA, kuri suzavejo ja, tad nusprende pasiziureti visa filma O jei tas reklaminis klipas buvo apie dziazuojancia Tolkunova? Stai ir gavosi, kad lyg ir filmas apie ta muzikos pakraipa Labai daznai ir as pati pasiziuriu reklamini klipuka, atlekiu, isgiriu, o paskui pasiziuriu kelias serijas ir is gedos, kad reklamavau koki suda, norisi sprukti i krumus
Daznai ir as nusiviliu, kai siaip pareklamuojat filma SM, bet as nepuolu rasineti, kad filmas apie tai, o ne apie kita... O Sima tai daro pastoviai... Nepatiko jai filmas (tipo vyrams labiau tinka) vistiek reklamuoja... Mane erzina tas jos toks elgesys todel ir kartais neislaikau... Ir tikrai ne kiekviena karta ja pakritikuoju, kai norisi pakritikuoti...
Papildyta:
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 04, 09:35)
tiek to,tylesiu,daugiau nekometuosiu tavo postu
O kodel mes turim tyleti ir neissakyti savo nuomones? Sima istisai kiekviena filma komentuoja... Turim tylet, nes Sima jautriai reaguoja... o isvadu nedaro... Visam forume- aciu, prasom paziurejau, patiko... bet filmas visai ne apie tai... tai kas patiko?.. bet paziurejau 10-20 seriju...
Gerai tylesiu ir as, kol neisves is kantrybes
QUOTE(spoorga @ 2013 11 04, 08:51)
O kodel mes turim tyleti ir neissakyti savo nuomones? Sima istisai kiekviena filma komentuoja... Turim tylet, nes Sima jautriai reaguoja... o isvadu nedaro... Visam forume- aciu, prasom paziurejau, patiko... bet filmas visai ne apie tai... tai kas patiko?.. bet paziurejau 10-20 seriju...
butent
Beje Sima jei jau ziurejai visa filma,tai turejai matyti,kad tikra slove pas ja atejo issikyrus su vyru ir pradejus dainuoti "savo" dainas
vsio,tyliu,einu ruostis pas gydytoja
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 04, 09:55)
Beje Sima jei jau ziurejai visa filma,tai turejai matyti,kad tikra slove pas ja atejo issikyrus su vyru ir pradejus dainuoti "savo" dainas
Papildyta:
Nu ir as vaikus mazus turiu, ir namuose sedejau, ir po ligonines vazinejau, ale spedavau pasiziureti po 16 seriju per diena Tiesiog juk galima pasileisti ir virtuvej, kol valgyti verda, ir lovoj atsigulus pailseti, kartais pasileidziu is viso kaip fona, viena akimi tik uzmetu. Va tik darbe laiko ziureti neturiu
Neisilaikiau dar, sorry... 16 seriju po 45min, tai 12 val. Viena diena, sutinku, galima taip pavaryt... (Mes su MB taip Mesinga ziurejom, nors kiek tiksliai seriju nepamenu... ir tai ne per diena, nes pradejom vakare, o uzbaigem kitos dienos vakare...)... Jokiu darbu ta diena neuzsiemiau, tada dar suns neturejau, vaikai su seneliais prie ezero buvo.... Bet po to kita diena nenorejau as jokio filmo... jokio...
Durnaja krov per penktadienio vakara-sekmadieni bandziau... Vaikai su tevu buvo kaime... Aisku buvau pardej, bazej, tvarkiausi, valgyt dariau sekmadieni (laukiau sugriztanciu)... O tvarkiausi ir i parde nuejau, bei valgyt dariau, ne del to, kad jau labai reikia, bet atsijungti nuo filmo. Grizo vakare, o as dar baiginejau pora seriju...
O sitie filmai mano megstamiausi ir fainiausi... Tai trilerio-saudo-gaudo niekaip
Vsio
QUOTE(spoorga @ 2013 11 04, 10:11)
Neisilaikiau dar, sorry... 16 seriju po 45min, tai 12 val. Viena diena, sutinku, galima taip pavaryt...
Zmones skirtingi As taip kasdien po 10-12 valandu praleisdavau prie kompo dvi savaites, uz tai ir perziurejau viska absoliuciai, dabar badauju
Bernai paaugliai, bendrauja jie jau su panom, mamos nebereikia, mama reikalinga tik 'duok pinigu" O mazius mano irgi savarankiskas, kiemas nuosavas, tai apsirengdavo, i lauka iseidavo, pats sugrizdavo, draugiu parsivesdavo ir zaisdavo namuose Zodziu, man ziureti netrukde, kaip ir as nelindau prie jo su ivairiais bendravimais.
Galit atimti man motinystes teises
Labas rytas
Pareinu po atostogų - ir nuo darbo, ir nuo filmų, ir nuo jūsų Bet užtai pabendravom su vaikais , penktadienį pravažiavom virš 500 km, tai nieks negalėjo nusišalint nuo bendravimo kad ir kaip būtų norėjęs Uij, koks gėris tokios akimirkos Ypač vertini jas, kaip vaikai užauga ir išeina.
Negaliu žiūrėt filmą po filmo ištisai, reikia pertraukėlių, kad susigulėtų, pasimirštų biškį... Mesingas buvo labai stiprus, gal savaitę nieko nežiūrėjau, bet ladna, įkalbėjot, vakare pradėsiu apie džiazuojančią Tolkunovą. Nors ruošiaus pradėt Stalino sūnų
Senam kompe žiūrėdavau pagreitintai filmus, ko niekaip nesuprasdavo MB ir vis stebėdavosi. Naujam nerandu tokios funkcijos, bet kadangi kiekybe temoj neturiu galimybių pirmaut , tai mėgaujuos žiūrėjimo kokybe . Melodramos gali virtuvėj kaip fonas eit, bet man įdomiau šiek tiek rimtesni nei vien seilės/meilės (nors pasižiūriu ir tokius), tai dažniausiai žiūriu megzdama. Bet bent jau pradžią man reikia pažiūrėt atidžiau, kad įsimint balsus ir pagaut esmę. Ir komedijos, jei neišgirsi visų niuansų, nepamatysi mimikos - ni to...
Pasisakiau
Pareinu po atostogų - ir nuo darbo, ir nuo filmų, ir nuo jūsų Bet užtai pabendravom su vaikais , penktadienį pravažiavom virš 500 km, tai nieks negalėjo nusišalint nuo bendravimo kad ir kaip būtų norėjęs Uij, koks gėris tokios akimirkos Ypač vertini jas, kaip vaikai užauga ir išeina.
Negaliu žiūrėt filmą po filmo ištisai, reikia pertraukėlių, kad susigulėtų, pasimirštų biškį... Mesingas buvo labai stiprus, gal savaitę nieko nežiūrėjau, bet ladna, įkalbėjot, vakare pradėsiu apie džiazuojančią Tolkunovą. Nors ruošiaus pradėt Stalino sūnų
Senam kompe žiūrėdavau pagreitintai filmus, ko niekaip nesuprasdavo MB ir vis stebėdavosi. Naujam nerandu tokios funkcijos, bet kadangi kiekybe temoj neturiu galimybių pirmaut , tai mėgaujuos žiūrėjimo kokybe . Melodramos gali virtuvėj kaip fonas eit, bet man įdomiau šiek tiek rimtesni nei vien seilės/meilės (nors pasižiūriu ir tokius), tai dažniausiai žiūriu megzdama. Bet bent jau pradžią man reikia pažiūrėt atidžiau, kad įsimint balsus ir pagaut esmę. Ir komedijos, jei neišgirsi visų niuansų, nepamatysi mimikos - ni to...
Pasisakiau
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 04, 10:36)
Zodziu, man ziureti netrukde, kaip ir as nelindau prie jo su ivairiais bendravimais.
Su teisem perebor...