Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Whagati @ 2013 11 02, 19:53)
Patiko "Dolgaja Doroga", tik gaila policininko, kad liko vienas, toks fainas jis man  rolleyes.gif

o man patiko zmonos masyvus platus aukso ziedas ax.gif
mano svajone wub.gif
--------------------------------------------
buvau tokio uzsiprasius savo artejancio 40 mecio proga, bet jau, kai V susitare su pazystamu juvelyru, jog pagamins, atsakiau, nes pajutau, jog dar nenusipelniau tokios dovanos blush2.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 11 02, 20:13)
''Погружение'' /2013/

aciu uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
sveikos, siandien tokia apniukus diena, kad tik lovoj gulet, valgyt ir filmus rus ziuret ax.gif mirksiukas.gif
paziurejau_rekomenduotus detektyvus - bajavykus - ax.gif
Позывной "Стая" (2013)
ir
Городские шпионы (2013) 4u.gif
aciu, kas rekomendavo 4u.gif bet abu tiktu labiau vyrams ziuret cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 03 lapkričio 2013 - 15:22
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 03, 16:21)
sveikos, siandien tokia apniukus diena, kad tik lovoj gulet, valgyt ir filmus rus ziuret ax.gif  mirksiukas.gif
paziurejau_rekomenduotus detektyvus - bajavykus -  ax.gif
Позывной "Стая" (2013)
ir
Городские шпионы (2013)  4u.gif
aciu, kas rekomendavo 4u.gif bet abu tiktu labiau vyrams ziuret cool.gif

Vistiek nesuprantu kaip tiek seriju galima paziuret iki 16.21val. Nuo ryto g.gif
As viena visa savaitgali vargau su 16 seriju, tsi po to ilgai neziurejau... o filmas pstiko, bet vistiek laiko gaila vien prie filmo pasedet.... ax.gif
Papildyta:
Razvedcisy filma visa savaite ziurejau . Filmas labai patiko... bet as dirbu, o po darbo dar ''namu darbai''... Savaitgali irgi vidokiu darbu apstu... 4u.gif
Negaliu vien varvinti akis prie kompo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 03 lapkričio 2013 - 15:55
"Dolgaja doroga" ir man patiko drinks_cheers.gif Noreciau dar suintriguoti visas su filmu "Do smerti krasiva"
http://www.seasonvar..._krasivaya.html
Filmo principas panasus i "Daktares Zaicevos dienorasti", pamenat toki? Kur apie mergina daktare rode su lengvu tokiu jumoru? Tai cia panasiai, serialas su lengvu jumoro jausmu, viskas per storos merginos prizme, jos poziuris i meile, jausmas, kai ja isimyli, bet teisine aplinka, tai yra, kiekviena filmo dalis savotiskai atskira, nes nagrinejama viena ar dvi skirtingos bylos teisme. Man labai patiko, gaudau naujas serijas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 03 lapkričio 2013 - 16:39
O as paziurejau tri serijas Пепел thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 11 03, 16:54)
Vistiek nesuprantu kaip tiek seriju galima paziuret iki 16.21val. Nuo ryto  g.gif

brangioji, as nuo vakar vakaro ziurejau cool.gif atsiverskite vakar vakaro mano posta, jei jau vedate apskaita apie mane biggrin.gif vakar 19:57 val.pradejau ziuret ax.gif o jei naktim nesimiega, tai ir ziuriu filmus 4u.gif

db miegojau 4u.gif ir keliausiu ziuret_Ona ne mogla inache (2013)_apie jauna moteri, kuri dainavo dziaza (paziurejau reklama onilne), patiko, todel einu visa filma ziuret cool.gif

iki rytojaus 4u.gif gero vakaro pasiliekancioms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 03 lapkričio 2013 - 17:26
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 03, 18:12)

db miegojau 4u.gif ir keliausiu ziuret_Ona ne mogla inache (2013)_apie jauna moteri, kuri dainavo dziaza (paziurejau reklama onilne), patiko, todel einu visa filma ziuret cool.gif

iki rytojaus 4u.gif gero vakaro pasiliekancioms wub.gif

Apie Valentina Tolkunova... Kuri buvo zymi ne kaip dziazo dainininke ... Kad dainavo dziaza as tik filme suzinojau... Man ji labiau prisimena dainomis '' Ja ne mogu inache'', ''Pogovori so mnoju mama'', ''Spiat ustalyje igrushki'', ''Moi mily jeslib nebyla voiny''... blush2.gif Geras filmas.... thumbup.gif
Kai nakti nesimiega ir ziuriu filmus, ryte vos atsikeliu geroka po pietu... g.gif Ir nepuolu vel prie filmu, nes seimyna laukia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 03, 17:01)
O as paziurejau tri serijas Пепел  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as jau ji atsiunciau,laukia savo eiles smile.gif
pradejau ziureti Karpov,"uzkabino" smile.gif

QUOTE(spoorga @ 2013 11 03, 17:52)
Apie Valentina Tolkunova... Kuri buvo zymi ne kaip dziazo dainininke ...  Kad dainavo dziaza as tik filme suzinojau... Man ji labiau prisimena  dainomis '' Ja ne mogu inache'', ''Pogovori so mnoju mama'', ''Spiat ustalyje igrushki'',  ''Moi mily jeslib nebyla voiny''... blush2.gif  Geras filmas....  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
nu ji ten dziazo to visai nedaug padainavo,sorry,Sima,bet kartais tavo aprasymas neatitinka tikroves schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 03 lapkričio 2013 - 18:16
Apie Valentina Tolkunova... Kuri buvo zymi ne kaip dziazo dainininke ...  Kad dainavo dziaza as tik filme suzinojau... Man ji labiau prisimena  dainomis '' Ja ne mogu inache'', ''Pogovori so mnoju mama'', ''Spiat ustalyje igrushki'',  ''Moi mily jeslib nebyla voiny''... blush2.gif  Geras filmas....  thumbup.gif
Kai nakti nesimiega ir ziuriu filmus, ryte vos atsikeliu geroka  po pietu... g.gif  Ir nepuolu vel prie filmu, nes seimyna laukia  bigsmile.gif

šiandieninis mano filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 11 03, 18:52)
Ir nepuolu vel prie filmu, nes seimyna laukia  bigsmile.gif

o kai nelaukia, tai ko neziuret? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 03 lapkričio 2013 - 18:45
... Man ji labiau prisimena  dainomis '' Ja ne mogu inache'', ''Pogovori so mnoju mama'', ''Spiat ustalyje igrushki'',  ''Moi mily jeslib nebyla voiny''...

... ir man dar šita Серёжа .Nu jau jos balsas man-aš negaliu wub.gif Ir ką-jungiuosi į žiūrinčių Она не могла иначе gretas. Kaip tik pabaigiau Земский доктор šitą.Bet aš,kaip jau ne kartą dariau,pažiūrėjus biografnius,užsistačiau siųst visus dokumentinius,kiek apie Tolkunovą buvo kinozale.Tai dabar ilgai ja svaigsiu ir spėju,kad pažliumbsiu blush2.gif
O grįžtant prie Земский доктор-kažin bus dar vienas sezonas g.gif Dėl manęs tai galėtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 03, 19:44)
o kai nelaukia, tai ko neziuret? g.gif

O tai kur mazi vaikai dingsta? Mano vaikai kai tokio amziaus buvo, nei filmu ziurejau, nei knygu skaiciau, nei normaliai issimiegodavau... doh.gif Neziurejo, pirmadienis ar sekmadienis, ryte kelesi ir duok koses blush2.gif O jei per nakti filmus paziureciau, ryte butu ne kas su ta kose g.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 11 03, 20:15)
... ir man dar šita Серёжа 

As kai tik pavadinima filmo isgirdau irkart supratau, kad apie valentina Tolkunova filmas. Gali varda pavarde keisti, bet vistiek aisku apie ka... Ir ta kasa su perlu karoliais atmintin isirezus... blush2.gif Manau musu amziaus vaikai puikiai zino ir pazista Valentina Tolkunova... blush2.gif Todel kyla man vel itarimai mirksiukas.gif
Ka padarysi, toks gyvenimas... doh.gif Bukim biedni bet teisingi-vos ne pagrindinis mano sukis gyvenime wub.gif
Papildyta:
Dar kai suzinojau, kad "ironija sudby ili s legkim parom" dainuoja Pugaciova, taip pat labai nustebau... Visai kitas balsas , stilius... Taip pat del Valentinos T kaip dziazuotojos, keista buvo doh.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 03, 19:14)
,sorry,Sima,bet kartais tavo aprasymas neatitinka tikroves schmoll.gif

Todel, kad ji iki galo nepaziuri ir komentarus raso schmoll.gif
Atsakyti