Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(arden @ 2013 11 01, 20:30)
aš irgi budžiu nuo ryto ir nesulaukiu sad.gif
mes vakar  su vyru žiūrėjom, bet jūs jau matę visos turbūt. buvo momentų kai iki ašarų juokiaus biggrin.gif šįvakar vaikus suguldę griebsim antrą sezoną
http://kinozal.tv/de...s.php?id=928965
user posted image

Jo, badaudama ir ligos patale guledama griebiausi ji ziureti ir...nenusivyliau, labai linksma komedija be jokiu uzsceniniu "cha, cha, cha" thumbup.gif As jau pervariau per visus sezonus, gaudau naujas ikeliamas serijas. As pamisusi doh.gif Gerai, nuo pirmadienio i darba siausiu jau, pailsesiu nuo filmu biggrin.gif O tai nebespeja pagal mane gaminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 01, 19:30)
mes vakar  su vyru žiūrėjom, bet jūs jau matę visos turbūt. buvo momentų kai iki ašarų juokiaus biggrin.gif šįvakar vaikus suguldę griebsim antrą sezoną

drinks_cheers.gif Mes ir pirmus du sezous krimtom,kaip bombonkes.Trečio palauksim gal visų,dabar su nagijevu vakarus leisim,kol vyrelis namie.Va ir tik užvakarieniavom ir nusprendėm,kad lovas pasikloc,myžc,pteriauc ir...filmo žiūrėc blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau pagavau barona, taip ir maniau kad teisingau gaudau 4u.gif
Dabar pasieskosiu kazko lengvo ir trumpo 4u.gif
Atsakyti
istustinau visa savo sandeliuka verysad.gif ir vel badas.....jau ir Legenda N17 paziurejau,patiko,netgi melodrama viena paziurejau Evo liubov...ka ziureti g.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 01, 21:40)
istustinau visa savo sandeliuka verysad.gif ir vel badas.....jau ir Legenda N17 paziurejau,patiko,netgi melodrama viena paziurejau Evo liubov...ka ziureti g.gif  sad.gif

Bet jus ir greitos... ax.gif sandeliukas tuscias ir tuscias... blush2.gif As jauciuosi kaip chamekas, nes mano sandelukas pilnut pilnutelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 01, 19:30)
http://kinozal.tv/de...s.php?id=928965
user posted image

QUOTE(Julsita @ 2013 11 01, 19:58)
drinks_cheers.gif  Mes ir pirmus du sezous krimtom,kaip bombonkes.Trečio palauksim gal visų,dabar su nagijevu vakarus leisim,kol vyrelis namie.Va ir tik užvakarieniavom ir nusprendėm,kad lovas pasikloc,myžc,pteriauc ir...filmo žiūrėc  blush2.gif

o tai trečio sezono 8serijos čia dar nevisos ?
3sezonas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 01 lapkričio 2013 - 20:57
QUOTE(spoorga @ 2013 11 01, 20:53)
Bet jus ir greitos... ax.gif  sandeliukas tuscias ir tuscias... blush2.gif  As jauciuosi kaip chamekas, nes mano sandelukas pilnut pilnutelis  lotuliukas.gif

tai kad guledama istisai lovoje-kas belieka...noreciau,kad ir mano sandeliukas butu pilnas....seniai taip nebuvo,kad netureciau ka ziureti g.gif o dabar absoliuciai nieko neturiu,kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 01, 22:02)
tai kad guledama istisai lovoje-kas belieka...noreciau,kad ir mano sandeliukas butu pilnas....seniai taip nebuvo,kad netureciau ka ziureti g.gif o dabar absoliuciai nieko neturiu,kosmaras doh.gif

As irgi, matyt, dviese gulim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 01, 21:05)

matyt lotuliukas.gif neveltui ir nikai panasus lotuliukas.gif
jau pirmadieni vaziuosiu pas gydytoja,labai tikiosi,kad viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 01, 21:40)
istustinau visa savo sandeliuka verysad.gif ir vel badas.....j

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 01, 22:05)

o ziurejote_Долгая дорога домой (2013)_?
jei ne, tai paziurekite. rekomenduoju_vertas pamastymo ir ziurejimo 4 seriju filmas 4u.gif
Vyras is seimos iskvieciamas komandiruoten i kt.miesta. NaMie lieka zmona, paaugle dukra ir 7 metis sunus. Zmona, nujausdama kazka negero, praso nevaziuoti, bet vyrui - darbas yra darbas. Laisvalaikiu vyras savamokslis juvelyras ir per kiekvienas vestuviu metines savo zmonai pagamindavo aukso zieda. Taip ir ta kart, isvaziuodamas komandiruoten, pagamines masyvu platu aukso zieda, ji supakaves dailioje dezuteje ir padejes zmonai ant stalelio kartu su geliu puokste isvaziuoja komandiruoten.
Atvykes i aeruosta, apsiformines, uzeina i wc (o tuo tarpu per zinias pranesa, jog ieskomas samdomas zudikas, pravarde Strelininkas, ir kas ji pastebesite, praneskite ir t.t.). Ir butent tas samdomas zudikas nuseka paskui jauna vyra i wc. Kol anas prausia veida, zudikas priejes, griebia ji uz kaklo, ir trenkia kelis kartus jo galva i wc stovinti virs kriaukles veidrodi. Pamates, kad vyras jau beveik negyvas, ciumpa jo pasa su lektuvo bilietu ir laimingai isskrenda i Perme.
Tuo metu valytoja, atejusi valyti wc, suklinka, radus apygyvi jauna vyra, papludusi visa kraujuose. Iskvieciama policija, medikai, kriminalistai. Bet budejusio policininko buta lb gudraus, jis medicinos sanitarui uzantin ikisa kelis banknotus pinigu, kad anas tyletu, jog "negyveli" rado gatvej, bet ne aeruosto wc.
Na, o tuo tarpu, jauno vyro zmona ir vaikai neranda sau vietos, nes tetis (vyras), vos nuskrides i Perme, kitos dienos ryta per skype paskambindavo jiems. Zmona nesulauke skambucio per skype nei ta diena, nei kita. Skambino i vyro tel., bet jis buvo nepasiekiamas.
Per ta laiko, kol zmona ieskojo savo vyro (skrido pati i Perme), bet policijoje jai pasake, jog jos vyras sudege per gaisra statybose, ir kad liko tik 1 lapas is jo paso su foto, jaunam vyrui buvo atlikta galvos operacija, men.pragulejo komoj, paskui men.reabilitacija_pagyvenusi med.sesuo (jos sunus Igoris zuves Afganistane panasaus amziaus kaip jaunas vyras Artiomas) ismoko jauna vyra visko_ir naujai kalbet, ir vaiksciot, ir mastyt. Kai jaunas vyras atsigauna, moteris uzregistruoja ji savo zuvusio sunaus vardu ir pavarde bei parsiveza gyvent i savo namus.

NA, O TOLIAU_PAMATYSITE PACIOS, nes papasakojau vos ne puse filmo cool.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 02 lapkričio 2013 - 07:50
QUOTE(Julsita @ 2013 11 01, 19:13)
Ant melodramų patraukė smile.gif

kad mane visada jos traukė/ia biggrin.gif
Atsakyti
labai mielai ziurejos_Везучая (2013)_lengva melodrama. Rekomenduoju 4u.gif
vaidina Ikru baronas ax.gif
user posted image
aciu, kas rekomendavo 4u.gif