Kai paskaičiavau, kad iki gegužės liko tik 5 mėnesiai (myliu gegužę) viso labo tik 150 dienu, tai kažkaip lengviau ant dūšios. Čia aš save taip guodžiu Tik nuojauta kužda, kad oi prailgs tie 5 mėnesiai...
Dzin žiema, dzin blogos kelio sąlygos, bet gyvenam tokioj vietoj, kad iš namų išvažiuot į gatvę- baisiai stati įkalnė Tai kai pašąla ir iškrenta purus sniegas, važiuok nevažiavęs- nepakilsi. Kartais būna, kad net į darbą neišvažiuoju per ta nelemtą įkalnę Vyras ir tas, kartais palieka automobilį.
Aplinkelio nėr, o iš kitos pusės irgi tokia pati stati įkalnė. Vieną kartą svečiai žiema liko su nakvyne pas mus, tai po to karto nebenakvoja, nes neišvažiavo tada ant rytojaus, teko pusdieni dar pas mus pasėdėt.
Musėt reik keist gyvenamą vietą
QUOTE(Julsita)
O aš ką tik pabaigiau trečią sezoną Vosmidiesiatyje.
Visgi,
gal kartais užmatei kokios info apie tęsinį?
Julsita, kai turi tokią paklausą šis filmas/serialas, tai faktas, kad bus Visgi,
gal kartais užmatei kokios info apie tęsinį?
Filmas jau su stažu, ir kaip čia švelniau pasakius, na toks lėtų apsukų. Apie tai kaip iš pradžių joks verslas nesiseka, jokio pelno, ant nulio lieka arba į minusą nueina, dar ir šeimos pamatai pradeda braškėti/skilinėti.
Vėliau viskas pasikeičia į gerą gerą.