Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

kaip saunu, kad neisivijote is temos manes su kocelu thumbup.gif geru ziurejimo visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 27, 07:32)
''Майор Полиции'' /2013/
Labas rytas

ir uz naujiena, ir uz kava_aciu 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Whagati @ 2013 11 27, 09:35)
kaip saunu, kad neisivijote is temos manes su kocelu  thumbup.gif 

tai jos cia nepyktybines 4u.gif tik kartais nervuotos biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
man is po Vangos db net nezinau kas ziuresis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 11 27, 08:35)
kaip saunu, kad neisivijote is temos manes su kocelu  thumbup.gif  geru ziurejimo visoms  4u.gif

na jau, čia draugiška tema dažniausiai
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 11 27, 11:11)
na jau, čia draugiška tema dažniausiai

beveik, kitose temose oho kokiu ,,razborkiu" buna blush2.gif
ziuriu ,,odinokie serdca"
Atsakyti
http://seasonvar.ru/...i_dva_syna.html
"du tevai ir du sunus" vakare bandysiu ziureti si seriala, tik kad gan sunkiai vietomis online krauna; o gal jau yra maciusiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 11 27, 14:31)
"du tevai ir du sunus" vakare bandysiu ziureti si seriala, tik kad gan sunkiai vietomis online krauna; o gal jau yra maciusiu g.gif

As ziurejau 4u.gif Ir per seasonvare drinks_cheers.gif Man krovesi normaliai. Kaip humoristinis serialas-visai neblogas, lengvai nuspejamas, kai kurie lyriniai nukrypimai man tokie vaikiski atrode ir su Nagijevu nesiderina, bet siaip "badaujant"-ziurisi puikiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 11 27, 13:31)

Aš ir jau peržiūrėjau visą ir man taip pat visai neblogai persižiūrėjo thumbup.gif Ir tikiuosi,kad bus antras sezonas ax.gif
Atsakyti
paziurejau_Идеальное убийство (2013)_zmona surengia vyro nuzudyma, pries tai sugalvodama, jog reikia paduot skyryboms ir galiausiai, kai su advokatu tampa meiluziais, pakisa advokatui minti apie vyro nuzudyma...Seda pati, bet advokatas pagaili jos ir prisiima kalte sau. Seda advokatas, bet neilgam...
Toliau paziuresite pacios, nes filmo pabaiga siek tiek sokiruoja ax.gif Gero ziurejimo 4u.gif
aciu, kas rekomendave buvot 4u.gif
Atsakyti
Aciu Sena pazistama ir Julsita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 11 27, 16:39)
Aciu Sena pazistama ir Julsita 4u.gif

Į sveikatą mirksiukas.gif
O aš ką tik pabaigiau trečią sezoną Vosmidiesiatyje. Ir fainuolis wub.gif Visgi,tu vis kažkur stebi kino naijienas,tai noriu paklaust (jokiu būdu neužduodu ieškot,jei pačiai neįdomu),gal kartais užmatei kokios info apie tęsinį? Kažkaip varažinu,kad dabar turėtų būt kažkas apie šiuos laikus g.gif
Atsakyti
4u.gif Simute,ne Zibuteje dirbu.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 27, 18:45)
4u.gif Simute,ne Zibuteje dirbu.

supratau. daugiau klausimu nebus, nes ten dg niekur nera kur dirbti ax.gif arba zibute, arba maisto parduotuve, arba miestelio biblioteka - tik nzn, ar ji veikianti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti