kaip saunu, kad neisivijote is temos manes su kocelu geru ziurejimo visoms
QUOTE(Visgi @ 2013 11 27, 07:32)
ir uz naujiena, ir uz kava_aciu
QUOTE(Whagati @ 2013 11 27, 09:35)
kaip saunu, kad neisivijote is temos manes su kocelu
tai jos cia nepyktybines tik kartais nervuotos
labas rytas
man is po Vangos db net nezinau kas ziuresis
QUOTE(Whagati @ 2013 11 27, 08:35)
kaip saunu, kad neisivijote is temos manes su kocelu geru ziurejimo visoms
na jau, čia draugiška tema dažniausiai
QUOTE(saulyte525 @ 2013 11 27, 11:11)
na jau, čia draugiška tema dažniausiai
beveik, kitose temose oho kokiu ,,razborkiu" buna
ziuriu ,,odinokie serdca"
http://seasonvar.ru/...i_dva_syna.html
"du tevai ir du sunus" vakare bandysiu ziureti si seriala, tik kad gan sunkiai vietomis online krauna; o gal jau yra maciusiu
"du tevai ir du sunus" vakare bandysiu ziureti si seriala, tik kad gan sunkiai vietomis online krauna; o gal jau yra maciusiu
QUOTE(georgiana @ 2013 11 27, 14:31)
As ziurejau Ir per seasonvare Man krovesi normaliai. Kaip humoristinis serialas-visai neblogas, lengvai nuspejamas, kai kurie lyriniai nukrypimai man tokie vaikiski atrode ir su Nagijevu nesiderina, bet siaip "badaujant"-ziurisi puikiai
QUOTE(georgiana @ 2013 11 27, 13:31)
Aš ir jau peržiūrėjau visą ir man taip pat visai neblogai persižiūrėjo Ir tikiuosi,kad bus antras sezonas
paziurejau_Идеальное убийство (2013)_zmona surengia vyro nuzudyma, pries tai sugalvodama, jog reikia paduot skyryboms ir galiausiai, kai su advokatu tampa meiluziais, pakisa advokatui minti apie vyro nuzudyma...Seda pati, bet advokatas pagaili jos ir prisiima kalte sau. Seda advokatas, bet neilgam...
Toliau paziuresite pacios, nes filmo pabaiga siek tiek sokiruoja Gero ziurejimo
aciu, kas rekomendave buvot
Toliau paziuresite pacios, nes filmo pabaiga siek tiek sokiruoja Gero ziurejimo
aciu, kas rekomendave buvot
Aciu Sena pazistama ir Julsita
QUOTE(georgiana @ 2013 11 27, 16:39)
Aciu Sena pazistama ir Julsita
Į sveikatą
O aš ką tik pabaigiau trečią sezoną Vosmidiesiatyje. Ir fainuolis Visgi,tu vis kažkur stebi kino naijienas,tai noriu paklaust (jokiu būdu neužduodu ieškot,jei pačiai neįdomu),gal kartais užmatei kokios info apie tęsinį? Kažkaip varažinu,kad dabar turėtų būt kažkas apie šiuos laikus
Simute,ne Zibuteje dirbu.
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 27, 18:45)
supratau. daugiau klausimu nebus, nes ten dg niekur nera kur dirbti arba zibute, arba maisto parduotuve, arba miestelio biblioteka - tik nzn, ar ji veikianti?