Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

ziuriu ZHIT DALSHIE, na kol kas g.gif

kas cia yra, kad paskutiniu metu nera, jog itrauktu nuo pirmos minutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 25, 09:54)
Nereikėtų turinio pasakot 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na, mieloji, kitos pasakoja_ju nepastebite, taip?
o mane iskart:) MALONU
4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 11 25, 10:02)
Tik aš dabar nepamenu_ar čia šitam filme tai pasakojo ar tuose dokumentiniuose. Dovanokit, sklerozė doh.gif

sitam filme pasakojo cool.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 25, 10:35)
Kur sniegas ?bigsmile.gif  Koks sniegas? bigsmile.gif

sniegas Kaune, sniegas Garliavoje (vadinamam Kedyne), Kauno rajone 4u.gif
o sniegas - baltas
cool.gif

einu Vanga ziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2013 11 24, 17:00)
Dar labai laukiu All inclusive 2, tikiuosi nors šis nenuvils verysad.gif

o šitas išvis nuvylė
net nepalyginsi su pirmąją dalimi
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 25, 14:02)
na, mieloji, kitos pasakoja_ju nepastebite, taip?
o mane iskart:) MALONU
4u.gif
sitam filme pasakojo cool.gif
o sniegas - baltas
cool.gif

einu Vanga ziuret 4u.gif

O kam čia geltonini? Kad kitos sarkazmiško "mieloji" nematytų?
Tai paskutinė mano reakcija į Tamstą, taip kad nesivargink nei čia, nei až. Neatsakysiu.
Atsakyti
Pažiūrėjau šį. Man fainas. Juolab Александр Ратников - mano favoritų sąraše. O tas sąrašas oi netrumpas netrumpas...
Išgirdau vieną posakį kurio dar neteko girdėt bigsmile.gif 'Женщина за рулём - обезьяна с гранатой' Tai čia tipo plaikstosi kaip ta beždžionė ir lauk netikėtų fejerverkų? hihihi.gif Tokie žodžiai ir dar iš gydytojo lūpų, vaje vaje biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Gera diena, salta, sauleta 4u.gif

Perziurejau per vakar ir siandien ''Горько!'' /2013/- gero nieko...vien zodz,,,jokios uzsleptos , net pavirsines minties...tiesiog...smagiai, lengvai galima prisiminti kaip svenciamos vestuves ir ne tik Rusijoj wink.gif...kazkodel man vaizdai iskyla is mano jaunystes...kai gimines placios suvaziuoja is abieju pusiu - vis tik svetimi zmones, nepazistami, kyla gincai, kofliktai ir net "razborkes"...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 11 25, 16:24)

..kazkodel man  vaizdai iskyla is mano jaunystes

Užtai ir nekviečiau tave pamerge tongue.gif Užtenka jau temoj razborkių, dą jei per vestuves bartis, tai jau išvis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 25, 17:53)
Užtai ir nekviečiau tave pamerge tongue.gif  Užtenka jau temoj razborkių, dą jei per vestuves bartis, tai jau išvis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as per jauna buvau, kad bartis- kaimo bernai su mietais aiskindavosi kur ju itakos zonu ribos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 25 lapkričio 2013 - 17:12
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 25, 15:41)
Kad kitos sarkazmiško "mieloji" nematytų?

atleiskite, o kas sis zodis reisktu? g.gif

ipusejau_Вангелия / Ванга (2013)_idomus labai filmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 25, 15:13)
Pažiūrėjau šį. Man fainas. Juolab - mano favoritų sąraše. O tas sąrašas oi netrumpas netrumpas...

imeskite nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Sim@,2013 11 25, 15:02]

o sniegas - baltas
cool.gif
4u.gif Kaune-sniegas,ivaziuoju i Kacergine sniego ner,vat tau ir Kauno rajonas tongue.gif
Atsakyti
Vis prisibijau rašyt ne į temą, bet blogiausia, manau, kas gali būt, tai išvyt mus į Bendraminčius. Bet anokia tai būtų bausmė, ane mirksiukas.gif
Bet tai, ką noriu parašyt, yra apie TV laidą, tai kaip ir į temą smile.gif - žiūriu dabar Nacionalinę paieškų tarnybą per LRT. Nu kokie gražūs žmonės, kokie nesuvaidinti jausmai ir gyvenimai wub.gif ir sudėtingi kokie...Ir tai taip tikra, nuoširdu. Nematėt? Pažiūrėkit įrašą, kai įdės.
Atsakyti