ziuriu ZHIT DALSHIE, na kol kas
kas cia yra, kad paskutiniu metu nera, jog itrauktu nuo pirmos minutes
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 25, 09:54)
Nereikėtų turinio pasakot
na, mieloji, kitos pasakoja_ju nepastebite, taip?
o mane iskart:) MALONU
QUOTE(Visgi @ 2013 11 25, 10:02)
Tik aš dabar nepamenu_ar čia šitam filme tai pasakojo ar tuose dokumentiniuose. Dovanokit, sklerozė
sitam filme pasakojo
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 25, 10:35)
Kur sniegas ? Koks sniegas?
sniegas Kaune, sniegas Garliavoje (vadinamam Kedyne), Kauno rajone
o sniegas - baltas
einu Vanga ziuret
QUOTE(Amiala @ 2013 11 24, 17:00)
Dar labai laukiu All inclusive 2, tikiuosi nors šis nenuvils
o šitas išvis nuvylė
net nepalyginsi su pirmąją dalimi
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 25, 14:02)
na, mieloji, kitos pasakoja_ju nepastebite, taip?
sitam filme pasakojo
o sniegas - baltas
einu Vanga ziuret
sitam filme pasakojo
o sniegas - baltas
einu Vanga ziuret
O kam čia geltonini? Kad kitos sarkazmiško "mieloji" nematytų?
Tai paskutinė mano reakcija į Tamstą, taip kad nesivargink nei čia, nei až. Neatsakysiu.
Pažiūrėjau šį. Man fainas. Juolab Александр Ратников - mano favoritų sąraše. O tas sąrašas oi netrumpas netrumpas...
Išgirdau vieną posakį kurio dar neteko girdėt 'Женщина за рулём - обезьяна с гранатой' Tai čia tipo plaikstosi kaip ta beždžionė ir lauk netikėtų fejerverkų? Tokie žodžiai ir dar iš gydytojo lūpų, vaje vaje
Išgirdau vieną posakį kurio dar neteko girdėt 'Женщина за рулём - обезьяна с гранатой' Tai čia tipo plaikstosi kaip ta beždžionė ir lauk netikėtų fejerverkų? Tokie žodžiai ir dar iš gydytojo lūpų, vaje vaje
Gera diena, salta, sauleta
Perziurejau per vakar ir siandien ''Горько!'' /2013/- gero nieko...vien zodz,,,jokios uzsleptos , net pavirsines minties...tiesiog...smagiai, lengvai galima prisiminti kaip svenciamos vestuves ir ne tik Rusijoj ...kazkodel man vaizdai iskyla is mano jaunystes...kai gimines placios suvaziuoja is abieju pusiu - vis tik svetimi zmones, nepazistami, kyla gincai, kofliktai ir net "razborkes"...
Perziurejau per vakar ir siandien ''Горько!'' /2013/- gero nieko...vien zodz,,,jokios uzsleptos , net pavirsines minties...tiesiog...smagiai, lengvai galima prisiminti kaip svenciamos vestuves ir ne tik Rusijoj ...kazkodel man vaizdai iskyla is mano jaunystes...kai gimines placios suvaziuoja is abieju pusiu - vis tik svetimi zmones, nepazistami, kyla gincai, kofliktai ir net "razborkes"...
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 25, 17:53)
Užtai ir nekviečiau tave pamerge Užtenka jau temoj razborkių, dą jei per vestuves bartis, tai jau išvis
as per jauna buvau, kad bartis- kaimo bernai su mietais aiskindavosi kur ju itakos zonu ribos
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 25, 15:41)
Kad kitos sarkazmiško "mieloji" nematytų?
atleiskite, o kas sis zodis reisktu?
ipusejau_Вангелия / Ванга (2013)_idomus labai filmas
QUOTE(Visgi @ 2013 11 25, 15:13)
Pažiūrėjau šį. Man fainas. Juolab - mano favoritų sąraše. O tas sąrašas oi netrumpas netrumpas...
imeskite nuoroda
[quote=Sim@,2013 11 25, 15:02]
o sniegas - baltas
Kaune-sniegas,ivaziuoju i Kacergine sniego ner,vat tau ir Kauno rajonas
o sniegas - baltas
Kaune-sniegas,ivaziuoju i Kacergine sniego ner,vat tau ir Kauno rajonas
Vis prisibijau rašyt ne į temą, bet blogiausia, manau, kas gali būt, tai išvyt mus į Bendraminčius. Bet anokia tai būtų bausmė, ane
Bet tai, ką noriu parašyt, yra apie TV laidą, tai kaip ir į temą - žiūriu dabar Nacionalinę paieškų tarnybą per LRT. Nu kokie gražūs žmonės, kokie nesuvaidinti jausmai ir gyvenimai ir sudėtingi kokie...Ir tai taip tikra, nuoširdu. Nematėt? Pažiūrėkit įrašą, kai įdės.
Bet tai, ką noriu parašyt, yra apie TV laidą, tai kaip ir į temą - žiūriu dabar Nacionalinę paieškų tarnybą per LRT. Nu kokie gražūs žmonės, kokie nesuvaidinti jausmai ir gyvenimai ir sudėtingi kokie...Ir tai taip tikra, nuoširdu. Nematėt? Pažiūrėkit įrašą, kai įdės.