Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 11 24, 16:54)

Šitas man nepatiko schmoll.gif Toks be gyvasties.

Šitas man nepatiko schmoll.gif Toks be gyvasties.

O man tai visai nieko buvo..Jau gal keli mėnesiai,kaip žiūrėjau,bet dar atsimenu apie ką. Nors ta pabaiga tai jo-per staigi kažkaip smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 11 24, 17:07)

Aš net nežiūrėjau, iš pristatymo buvau tikra, kad man nepatiks. Nemėgstu nei taip filmuotų, nei tokio balagano schmoll.gif

Aš net nežiūrėjau, iš pristatymo buvau tikra, kad man nepatiks. Nemėgstu nei taip filmuotų, nei tokio balagano schmoll.gif

Aš pradėjau,bet nebaigiau .Dievaž,anot Senos pažįstamos,ir aš taip galėčiau nufilmuot filmą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 11 24, 18:39)

Aš pradėjau,bet nebaigiau .Dievaž,anot Senos pažįstamos,ir aš taip galėčiau nufilmuot filmą  doh.gif

Aš pradėjau,bet nebaigiau .Dievaž,anot Senos pažįstamos,ir aš taip galėčiau nufilmuot filmą  doh.gif

Nu va, bent karta nuomone del filmo sutapo lotuliukas.gif
O as dabar visai maloniai pasiziurejau "kak vyti zamus za milijoniera"
http://www.seasonvar...millionera.html
Gal kas ir matet is anksciau.
Jauna zurnaliste paraso nesamoniu apie viena oligarcha, kuris supyksta ir duoda jai menesi laiko irodyti, kad sugebes "suvystyti" milijonieriu. Ir prasideda milijonieriu medziokle thumbup.gif
Atsakyti
o man Eseninas patinka labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama)
"kak vyti zamus za milijoniera" http://www.seasonvar...millionera.html Gal kas ir matet is anksciau
Man asmeniškai nepatiko. Bet džiugi žinia kuriom patiko- bus tesinys 2014m (jei neįmes anksčiau) su 12-lika serijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 24, 21:50)
QUOTE(sena pažįstama)
"kak vyti zamus za milijoniera" http://www.seasonvar...millionera.html Gal kas ir matet is anksciau
Man asmeniškai nepatiko. Bet džiugi žinia kuriom patiko- bus tesinys 2014m (jei neįmes anksčiau) su 12-lika serijų smile.gif

Oi, tu 4 seriju man per akis, pratesimo nesinori schmoll.gif
Atsakyti
''Тест на любовь'' /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1147253

user posted image

Labas rytas su sniegu
Atsakyti
labas rytas, uz lango jau beveik ziema 4u.gif
paryciais pabaigiau ziuret Esenin (2013) 4u.gif
pasirodo, kad jo mirties priezastis visai kita. Nes jis pats pasikore, o per grumtynes viesbucio kambaryje, jam buvo suduota zvakide per galva...ir tuomet uzpuolikai sumaste, jog reikia suradus virve, uznert jam ant kaklo, ir kad niekas nieko neitartu, o ir pats Eseninas atsigaves neprasitartu, padaryt taip, kad visi manytu, jog jis eme ir pasikore.
Ziauru siek tiek, kai ziurejau paskutine serija, paskui ir uzmigt buvo kraupoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 25, 08:17)
labas rytas, uz lango jau beveik ziema 4u.gif
paryciais pabaigiau ziuret Esenin (2013) 4u.gif
[color=gray][i]pasirodo,

Nereikėtų turinio pasakot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nors aš tai nieko šitam pasakojime nesupratau biggrin.gif

Labas rytas.

Atsakyti
Vajeee koks baliončikų rytas bigsmile.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 11 25, 09:17)
labas rytas, uz lango jau beveik ziema

paryciais pabaigiau ziuret Esenin (2013) pasirodo, kad jo mirties priezastis visai kita...
Sakyčiau net namuos šviesiau nuo to sniego bigsmile.gif

Kraupu ir man ten buvo, ypač tos detalės visos... o kai dar šalia to žiūrėjau ir tuos du dokumentinius filmus apie jį, tai išvis... Man visą tą laiką buvo įdomu_na kodėl jo ta ranka būtent taip sustingus buvo...
O kraupiausia buvo, kai pasakojo, jog jį buvo suvynioję į kilimą, kad per balkoną išmest, bet siauros durys buvo, tai jį taip ir paliko tame kilime prie atviro balkono, speigas, šaltis, jis taip ir pragulėjo kol anie ten gėrė, ūliavojo visą naktį tame kambaryje.
Šitokia nepagarba mirusiam mane pribloškė. Ir apskritai mano jo gaila, susidorojimas/auka politinių povandeninių srovių...

Tik aš dabar nepamenu_ar čia šitam filme tai pasakojo ar tuose dokumentiniuose. Dovanokit, sklerozė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 25, 09:02)

Sakyčiau net namuos šviesiau nuo to sniego bigsmile.gif

Kur sniegas ?bigsmile.gif Koks sniegas? bigsmile.gif
Nėėėr sniego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 11 24, 12:50)
Pradejau ziureti "Prichal liubvi i nadiezdy", kol kas patinka

vis del to prailgo jis man ir nerekomenduociau ax.gif

labas rytas, su saltuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 25, 10:35)
Kur sniegas ?bigsmile.gif Koks sniegas? bigsmile.gif Nėėėr sniego biggrin.gif
Yra yra irnesakyk.gif vis dar balta... Matyt žiema apkatkę daro prieš startąbiggrin.gif
user posted image
Atsakyti