Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(arden @ 2013 11 24, 10:01)
apie ką? įmesk nuorodą, nes ieškau nieko nerandu.

labas. darbais užsikasus, tai savaitgaliais ir tai ne visais lieka valandėlė kita filmui.

Va čia aprašas smile.gif Apie meilę aišku biggrin.gif
www.kinopoisk.ru/film/807415/
Atsakyti
4u.gif sveikos,vakar ziurejau Одинокие сердца.na,toks lengvas,nuspejamas filmas.tiesa sakant,nieko ypatingo.butu uzteke 1-2 seriju siam filmui.
Atsakyti
Pradejau ziureti "Prichal liubvi i nadiezdy", kol kas patinka
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 24, 09:24)
vien paziurejus anonsa negaliu neatsiusti lotuliukas.gif jau siunciu biggrin.gif aciu 4u.gif
Labas rytas 4u.gif

Anonsas geresnis nei filmas doh.gif Pradejau ziureti ir meciau: labai blogai padarytas, a la kaip dokumentinis doh.gif Vienas su megejiskas kamera a la filmuoja pasiruosima vestuvems ir vestuves, tai zinot, kaip kartais buna-kamera laksto nuo vieno veido prie kito, tai net galva susisuko. Visiskai nejuokinga. schmoll.gif
Butu normaliai, profesionaliai nufilmave, butu ideali komedija, o dabar kaip pigus "reality sou" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 24, 12:54)
Anonsas geresnis nei filmas doh.gif Pradejau ziureti ir meciau: labai blogai padarytas, a la kaip dokumentinis doh.gif Vienas su megejiskas kamera a la filmuoja pasiruosima vestuvems ir vestuves, tai zinot, kaip kartais buna-kamera laksto nuo vieno veido prie kito, tai net galva susisuko. Visiskai nejuokinga. schmoll.gif
Butu normaliai, profesionaliai nufilmave, butu ideali komedija, o dabar kaip pigus "reality sou" doh.gif

Nu va-o aš kaip tik keliuosi į flešiuką ir,sakia,ligindama žiūrėsiu g.gif Nu pabandysiu dar
Atsakyti
Sveikutes,
Julsita, nu skirtingai su tais skoniais ax.gif
Whagati, vis nepatiko man patike filmai, o dabar abi ziurim "Prichal liubvi i nadiezdy" ir abiem patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 24 lapkričio 2013 - 13:53
aš šiandien Pepel žiūriu. radau kitam kompe, visai pamiršus buvau, kad siunčiaus biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien Rusijoje Mamos diena user posted image
,,День матери в России отмечается ежегодно в
последнее воскресенье ноября''

user posted image

"Мама - первое слово"

Мама — первое слово,
Главное слово в каждой судьбе.
Мама жизнь подарила,
Мир подарила мне и тебе.

из к/ф «Мама»

Елена Ваенга "Мамочка"

Девочка смотрит на свою маму
Девочка хочет маму спросить
Она спросила глазами:
Как надо правильно жить?

Е. Ваенга

Šitas man nepatiko schmoll.gif Toks be gyvasties.
Ir aktorės personažas toks užgrūzinantis.
Pabaiga tokia kaip čia pasakius_ per staigiuser posted image
Šita tinka žiūrėti kai proto išeiginė arba prieš miego fazej.
Toks tykus, ramus, be jokių ten staigių judesių kaip sakau.
Veiksmas vyksta praktiškai tik tarp dviejų žmonių.
Toks užliūliuojantis. Kaip ir nieko nevyksta bet vis tiek žiūrisi.user posted image
''Родная кровиночка'' /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1126675
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 24, 01:33)

Aš taip laukiau šio filmo, bet tikėjausi geresnio schmoll.gif
Dar labai laukiu All inclusive 2, tikiuosi nors šis nenuvils verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiala: 24 lapkričio 2013 - 17:02
Laba smile.gif
O as ziuriu Братья по обмену, visai neblogas, lengvai ziurisi su mezginiu rankose.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 24, 13:52)
Whagati, vis nepatiko man patike filmai, o dabar abi ziurim "Prichal liubvi i nadiezdy" ir abiem patinka wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2013 11 24, 18:00)
Aš taip laukiau šio filmo, bet tikėjausi geresnio schmoll.gif
Aš net nežiūrėjau, iš pristatymo buvau tikra, kad man nepatiks. Nemėgstu nei taip filmuotų, nei tokio balagano schmoll.gif
Atsakyti