Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 23, 16:10)
ir suka kokia 12 seriju ta pati per ta pati. doh.gif

tai, kad toks tas gyvenimas, todel ir suka biggrin.gif

paziurejau Stalina ir isejau su vaikais bei seneliu i Tarptaunini liaudies sokiu festivali "Atdarykime vartelius". Kadangi renginys nemokamas ir vyko musu kaimo sporto centre, vos per kiema nuo musu namu, tai nuejom pasikulturinti, kad nebutume derevnios 4u.gif

o vakarui pasiruosus_Одинокие сердца (2013)
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Na ir dienelė šiandien, niūri ir tamsi kaip karas doh.gif

Aš šiandien užtaikiau per TV rodomą mylimą seną ''Вам и не снилось'' /1980/
Kad ir matytas nnn kartų, bet vis tiek su tokiu malonumu ir nostalgija pažiūrėjau...
Yra dalykų kurie nemiršta трейлер

user posted image

QUOTE(Sim@ @ 2013 11 23, 18:58)
o vakarui pasiruosus_Одинокие сердца (2013)
Man gražus ten šis фрагмент'as
Ypač tas nepakartojamas Pegovos juokas/kikenimas.
Jis toks nuoširdus ir tikroviškas (natūralus).
Patinka man ši aktorė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 23, 18:24)
Pabaigiau Нюхач, labai patiko ir labai tikiuosi kad bus pratesimas  smile.gif

As irgi likau patenkinta tuo filmu, laukiu tesinio drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 11 23, 18:58)
tai, kad toks tas gyvenimas, todel ir suka biggrin.gif

Kad gyvenimas-sutinku, ale nebutina kiekvienoj serijoj rodyti, kaip herojus sedi, valgo, dusauja, masto, arbata geria, vel sedi, vel masto... Bent i wc nueitu, vis kazkoks naujas veiksmas lotuliukas.gif

As toliau ziuriu naujaji Serloka Homsa, nu sunkiai jis man einasi blush2.gif Ziuriu tik is nostalgijos Bojarskiui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 23, 19:45)
ale nebutina kiekvienoj serijoj rodyti, kaip herojus sedi, valgo, dusauja, masto, arbata geria, vel sedi, vel masto... Bent i wc nueitu, vis kazkoks naujas veiksmas lotuliukas.gif

prajuokinot 4u.gif aciu 4u.gif
gero vakaro visoms, keliauju i lova cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 23, 19:44)
Kad ir matytas nnn kartų, bet vis tiek su tokiu malonumu ir nostalgija pažiūrėjau...

Oi kaip gaila kad neuzmaciau, man jis irgi nerealus wub.gif
Paziurejau treileri, tai net siurpai per kuna nuejo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 23 lapkričio 2013 - 18:59
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 23, 17:24)
Pabaigiau Нюхач, labai patiko ir labai tikiuosi kad bus pratesimas  smile.gif

turetu buti,nes gi raso,kad cia pirmas sezonas smile.gif as irgi lauksiu pratesimo ax.gif
Pabaigiau Pasechnik,patiko man,turbut bus pratesimas,irgi lauksiu,na o sia savaite teks atideti filmu ziurejima,vyras gris nakti smile.gif
Atsakyti
''Идеальное убийство'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1146895

user posted image

''Горько!'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1138338

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 23, 11:44)
Labas vakaras smile.gif 
Na ir dienelė šiandien, niūri ir tamsi kaip karas doh.gif

Fantastika! O per kur rodė? Kažkaip peržiūrėjau visas programas neradau. Šiandien, tai šeštadienį, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 24, 00:33)

vien paziurejus anonsa negaliu neatsiusti lotuliukas.gif jau siunciu biggrin.gif aciu 4u.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau MEILĘ SU BANDOMUOJU LAIKOTARPIU. Super smile.gif o jau maniau, kad neberandu man patinkančių filmų smile.gif Noriu dar ko nors panašaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 11 24, 08:59)
Pažiūrėjau MEILĘ SU BANDOMUOJU LAIKOTARPIU. Super smile.gif o jau maniau, kad neberandu man patinkančių filmų smile.gif Noriu dar ko nors panašaus smile.gif

apie ką? įmesk nuorodą, nes ieškau nieko nerandu.

labas. darbais užsikasus, tai savaitgaliais ir tai ne visais lieka valandėlė kita filmui.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 23, 19:44)

patiko ir man. Ech, romantika ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 11 24, 01:33)
''Идеальное убийство'' /2013/

aciu uz naujiena 4u.gif

labas rytas,
paziurejau Одинокие сердца (2013)_patiko. aciu, kas rekomendavo 4u.gif noreciau ir as tokiam siuveju kolektyve dirbt, ypac, kai jam vadovauja toks grazuolis wub.gif cool.gif
iseinu ziuret_Есенин (2013), nes pagrindiniam vaidemnyje mano simpatija_
Сергей Безруков
user posted image
o minetame filme jis toks - ryziukas biggrin.gif
user posted image
visos mokemes rusu kalba mokykloje ir zinome, kas buvo tas Eseninas?smile.gif
ir filmo pirmoje serijoje pateikiamas faktas, kad budamas jaunas ir labai garsus bei zinomas visame Sankt Peterburge, poetas Sergejus Jeseninas rastas pasikores viesbucio kambaryje:( savizudybes priezastis - nelaiminga meile. Filme rodomi 1925 metai, kai gyveno Eseninas ir dabartis - 2005 metai, kai detektyvai aiskinasi poeto savizudybes priezastis. Vedamos ekskursijos ir gide pasakoja apie poeto Esenino gyvenima, jo savizudybe ir parodo salia esanti kapa, kuriame guli jauna mergina - buvusi poeto mylimoji, kuri praejus metams po Esenino mirties, nusisauna is meiles ir sielvarto Eseninui.
jei patinka tokie filmai, kai praeitis ir dabartis pateikiama kartu, tai rekomenduoju
cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 24 lapkričio 2013 - 09:49