Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 11 21, 23:05)
tai, jei ne paslaptis, koki men.? g.gif

Gegužės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 11 21, 21:50)
4u.gif Viskas bus gerai  wub.gif

Va dėl tokių dalykų aš ir atsisakiau visų genetinių tyrimų.Tiesiog pasinaudojau kolegės,kuri pagimdė dviem metais anksčiau,patarimu ir patirtim. Jos leliuko galvytėj matė 2 kažkokius darinius. Sakė kiek išverkta,kiek išbijota,kiek prisigalvota,kad "turiu 2 sveikus vaikus,kam čia reikėjo to trečio",o tas vaikelis sveikut sveikutėlis jau penktus metukus skaičiuoja  wub.gif
Na o aš pradėjau Bratja po obmienų   thumbup.gif  Visai nieko,nors su Svotai nesulyginsi,bet einasi gerai  tongue.gif

aš ir atsisakiau visų genetinių tyrimų ir viskas gerai buvo ir gimė greitai ir dukrą gimusią 9 balais įvertino wub.gif jei būčiau klausiusi ginės, tai siūlė su sūnum pradžioj valymą padaryt, o gimė visai sveikas. Jei anyta būtų daktarų paklausiusi, tai nebūčiau dabar vyro turėjusi.

Pažiūrėjau ir aš "Bratja po obmienu" - patiko , optimistinis toks thumbup.gif

QUOTE(ErikaN @ 2013 11 22, 08:58)
Gegužės  biggrin.gif

Gegužės 25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 22 lapkričio 2013 - 10:49
as su megiamu aktoriumi radau dar filmu, gal kuri matete ir pakomentuotumete, aciukas 4u.gif
http://baskino.com/a...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 21, 14:54)
iseinu ziuret_prichal lyubvi i nadezhda (2013)

pataisau, nes radau teisinga rusiska pavadinima_Причал любви и надежды (2013), isties geras filmas, 2 seriju 4u.gif

labas vakaras 4u.gif
teisingas posakis liaudyje yra, kad beda viena nevaiksto ax.gif
siandien suzinojau, kad mano tetis serga sunkia liga (jau 3 paras kencia skausmus) blink.gif tai lydejau pas gyd., nes kitaip butu pats nenuejes ax.gif

isirasiau_Убить Сталина (2013)_bandysiu nakty pradet 4u.gif
Atsakyti
Sim@, 4u.gif
nu kai kurios visai pacankes, galeciau isidukrint lotuliukas.gif
i tema, bandysiu kokia melodrama ziuret is Visgi rekomenduotu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 22, 17:25)
nu kai kurios visai pacankes, galeciau isidukrint lotuliukas.gif

nu cia tipo as jauniasia,ane? g.gif
Sveikos 4u.gif
as vis ziuriu Pasechnik,bet jau nedaug liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 22, 18:25)

4u.gif

iseinu pas Stalina ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Oho kokios plepsės bigsmile.gif Praūžėt kaip taifūnas...iki sekančio karto biggrin.gif Seni metai artėja prie Naujų Metų kurantų, tai apžvalgą padarėt apie metus, apie vaikus, apie lūkesčius ir esamus laukimus...
Kadangi aš pavėlavau į tą diskusiją, kaip sakoma traukinys kakaškų nelaukia, tai įsiliesiu kitą kartą į diskusiją, nes ši savaitė man labai sunki buvo, galva ne kvadratinė, o sakyčiau net šešiakampė...kaip vyrui sakau_ net kalbėt tingiu...

Esu pažiūrėjusi ''Ловушка'' /2009/
Įvairios mintys kirbėjo galvoje bežiūrint, dėliojau ir šiaip ir taip. Spėliojau vis, o į pabaigą jau dėliojosi visi taškai ant 'i'.
Анонс
http://kinozal.tv/de...s.php?id=640927

user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba

Neušmetėt manęs iš kolektyvo dar?

Nežiūrau nieko tik paskaitau/ Kažkoks juodas periodas užėjo... bliogai...Blogos mintys ir prisiminimai.Tai ir nelendu pas juMIS)

Nu pavarėt čia apie senatvę)))Tai aš irgi prie penCinYkių...Ir prie močiučių būsimų))) Ale bet ir prie jaunų mamų. Tai tinkų visokioms kategorijoms))))))

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 21, 21:25)
Ziuriu ir rusu naujaji "Serloka Homsa", bet tokio uch ach nera man schmoll.gif Keistas diedukas Bojarskis biggrin.gif O Votsono aktorius(Paninas?) taip nerisliai kalba, kad turiu itempti ausis, noredama isgirsti, ka jis ten slebizavoja doh.gif Negi nerado tam vaidmeniui geresnio aktoriaus? Dapkunaite kaip visada wub.gif

Keistas filmas. Bojarskio tai balsas nesikeičia. Išgirdau ir pasijutau kaip 10 metų būdama wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Убить Сталина (2013)_sunkokas mano galvai sis filmas, bet idomus. Vistik istorija. Einu toiau ziuret. Vakar 4 iveikiau, siandien tiek liko:)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 23, 10:46)
labas rytas 4u.gif
Убить Сталина (2013)_sunkokas mano galvai sis filmas, bet idomus. Vistik istorija. Einu toiau ziuret. Vakar 4 iveikiau, siandien tiek liko:)

O man tokie filmai, kur reikia kazkiek pagalvoti, nebuna sugromuliuoti-patinka drinks_cheers.gif
As ziurejau kelias melodramas is Tavo rekomenduotu, bet iki galo paziurejau tik "Babuska na snosiax", nors ir ten man nusibodo, jau zinojau, kuom baigsis. drinks_cheers.gif O kiti filmai tokie leksti, kad nesuprantu, kam taip dirbtinai kurti problema, kurios is tikruju nebutu realiam gyvenime. Ir suka kokia 12 seriju ta pati per ta pati. doh.gif
Atsakyti
Pabaigiau Нюхач, labai patiko ir labai tikiuosi kad bus pratesimas smile.gif
Atsakyti