paziurejau 2 lengvus filmus, kaip tik popietei skirtus_Затерянные в лесах (2012) ir Любовь из пробирки (2013)
aciu uz rekomendacijas
Курьерский особой важности (2013)_idomus ir karo, ir meiles, ir...
Proverka.na.lubov.2013
nelabai patiko ta painiava
nelabai patiko ta painiava
Labas rytas
ieskodama kompe is bado ka galima paziureti-radau Urvanenine liubvi,uzkabino,patiko,siandien pabaigsiu ziureti
http://kinozal.tv/de....php?id=1068111
ieskodama kompe is bado ka galima paziureti-radau Urvanenine liubvi,uzkabino,patiko,siandien pabaigsiu ziureti
http://kinozal.tv/de....php?id=1068111
Merginos,žiūrinčios Dva oca i dva syna,kreipiuosi i jus:ar žinot aktorės,suvaidinusios Nagijevo exžmoną,pavardę. Pas mus su vyru ką tik įvyko lažybos,nes abu manom skirtingai.Ir jei klaidingai mano vyras,vakarienei varškėčiaio jei klystu aš (nors aš neklystu),gaminsiu tai,ką sugalvos vyras
QUOTE(Julsita @ 2013 11 01, 10:44)
Merginos,žiūrinčios Dva oca i dva syna,kreipiuosi i jus:ar žinot aktorės,suvaidinusios Nagijevo exžmoną,pavardę
Анна Якунина Ta pati kur Склифосовский vaidino
QUOTE(Julsita @ 2013 11 01, 10:44)
Merginos,žiūrinčios Dva oca i dva syna,kreipiuosi i jus:ar žinot aktorės,suvaidinusios Nagijevo exžmoną,pavardę. Pas mus su vyru ką tik įvyko lažybos,nes abu manom skirtingai.Ir jei klaidingai mano vyras,vakarienei varškėčiaio jei klystu aš (nors aš neklystu),gaminsiu tai,ką sugalvos vyras
Bet vis vien abiejais atvejais gaminsi tu?
Laba diena O as vis dar gaudau ikru barona, sedziu tryliktoj serijoj, siandien tureciau sugauti, turiu ir itariamaji ne viena
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 01, 13:29)
O as vis dar gaudau ikru barona, sedziu tryliktoj serijoj, siandien tureciau sugauti, turiu ir itariamaji ne viena
gerai tu cia sekmingu gaudyniu
labas rytas, mes jau is po kapiniu_uzdegem zvakutes ant mociutes kapo, apziurejau paminkla, vakara pastate, dar aplankeme mano senelio (mano tetes tevo) brolio ir zmonos kapa. O zmoniu, zmoniu_minios. Kaip ne keista, dar tik 10 val.ryto buvo, tai kas darysis vakare?
ramybes visoms jums ir jusu seimoms bei artimiesiems
Labas, mergaites. Gal jau zinote, kur galima internete EKSKURSANTE pasiziureti ar atsisiusti? Aciu.
QUOTE(Visgi @ 2013 11 01, 09:58)
Va kur as ja maciau-Sklifosofskyj Tai vis gi as teisi buvau Vyrelis net susirietes gincijo,kad tai ta pati,kur Moja prekrasnaja niania,Troe v Komi,o as net trepsiu,kad cia ne ta,as su ja kazka neseniai ziurejau,bet nor nusauk,neatsimenu ka Aciu,Visgi,labai labai
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 01, 12:29)
Tai aisku Tik klausimas sprendesi varskeciai,ar tinginio koldunai. Bet panasu,kad nei tai,nei tai,nes mes su kapai susivelinom ir dar laukiam kol iskeps musu pietus-vista,tai vakarienes gal jau nereiks
Bet dar i tema-mus su vyru kaip ir uzkabino Dva oca i dva syna Pirma serija beziuredami,visai skaniai pakvatojom
QUOTE(Julsita @ 2013 11 01, 16:59)
Vyrelis net susirietes gincijo,kad tai ta pati,kur Moja prekrasnaja niania,Troe v Komi,o as net trepsiu,kad cia ne ta,
Julsita, as nezinau kaip jus spresit tas lazybas, bet turbut teks lygiasias skelbti, nes tavo vyras taip pat teisus Ji ir siose tavo vyro isvardintuose filmuose vaidina.Todel ir trepsit abu kojelemis uztikrintai
V Kome
Niania