Uch, temoj turėsim naują leliuką
Paauglystės problemų retam pavyksta išvengt, kada tėvai būna ir seni ir durni....Mano vaikai neblogi, žmonės sako, kad visai geri, bet niuansų buvo visokių. Prisimenu: žiūrim krepšinį, mūsiškiai pralaimi, prameta, žodžiu nesekasi, aš aikteliu, cakteliu, kitaip emocijas lieju ir matau, kad mano paauglius ne tik situacija TV nervuoja, bet ir tai, kad sena moterėlė(aš) domisi,tuo ką jie labiausia supranta Tai čia vienas iš epizodų, buvo visokių
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 21, 19:58)
oho kaip nuo temos nukrypta buvo.maniau as viena linkus i lankas nueit...
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 21, 20:01)
man gruodzio 30 bus 32
o man sausio 19 bus 40
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 21, 20:20)
Uch, temoj turėsim naują leliuką
vaziuosim sveikint
aciu uz palinkejimus,butu gal ir viskas gerai,bet leliukui kazkoki darini mato,lyg ir i cista panasu.genetike itare padidejusia tulzies pusle,o mano gine sako nepanasu,per zemai,kad butu tulzies pusle.nuramino tik tiek kol kas,kad tas darinys lygus, grazus,tai nepanasus i piktybini.be to sake buna ir isnyksta jie.tai va,pasiguodziau
QUOTE(Whagati @ 2013 11 21, 19:38)
O auginti vaikus tikrai nelengva, tai daug sunkiau negu as isivaizdavau kai man buvo 20 Todel dziaugiuosi, kad spejau issilakstyti
, o jei dar ir V suprastu TAI, tai isvis butu palaima, bet..deja...
tikiuosi ziemai besibaigiant-pavasariui beprasidedant sulaukt laimingai treciojo vaikelio.ne viskas tvarkoj,kaip turetu buti,bet tikekimes Dievulis pades ir viskas gerai baigsis.
ir as linkiu, kad viskas butu gerai
as 36 metu laukiaus Ugnes, tai jau visi Kauno kliniku ginai sake, oi, nepagimdysit sveiko vaiko ir t.t., ejau net tuos apsigimimo tyrimus darytis. Bet, matomai, kad D manes pagailejo ir antra kudiki - dukrele dave sveika, nes gime 36 sav., sveika, tik su jau igimtu AD+salcio alergija. Pirmas sunus, deja, gime neisnesiotukas (32 sav., 7,5 men.). Tai, kai turiu 1 toki ir 1 toki, tai turiu su kuo palygint.
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 21, 16:43)
Ateis Visgi, turės ką skaityt O Spooorgai mes nepatinkam? Pastebiu paskaito, bet nieko nepapasakoja.
Labai patinkat, bet nezinau, ka pridet Atostogos baigesi
Del vaiku, tai as irgi patenkinta, kad jau uzauge, nereik su kose ar pampersais paskui lakstyti.... Daugiau laiko sau yra
Nors labai norejau spurgytes, mazytes su kasytem, bet neduota, reikia su bernais kariauti...
oho kaip nuo temos nukrypta buvo.maniau as viena linkus i lankas nueit,ne apie filmus rasinet.na,jei metus rasot,tai man vasari bus 35-eri ir tikiuosi ziemai besibaigiant-pavasariui beprasidedant sulaukt laimingai treciojo vaikelio.ne viskas tvarkoj,kaip turetu buti,bet tikekimes Dievulis pades ir viskas gerai baigsis.nuo 3-ju karaliu sedesiu namie ir ziuresiu melodramas,kurias rekomenduojate.
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 21, 21:03)
aciu uz palinkejimus,butu gal ir viskas gerai,bet leliukui kazkoki darini mato,lyg ir i cista panasu.genetike itare padidejusia tulzies pusle,o mano gine sako nepanasu,per zemai,kad butu tulzies pusle.nuramino tik tiek kol kas,kad tas darinys lygus, grazus,tai nepanasus i piktybini.be to sake buna ir isnyksta jie.tai va,pasiguodziau
Viskas bus gerai, pamatysit Tie gydytoju gasdinimai anksciau laiko tai mane nervina, mamas ir visus artimuosius is proto gali isvaryti Susidurem su tuo, bet viskas aisku baigesi gerai.
Na, o man, jei cia visos pasisakot, tai kitais metais 40
Pradejau ziureti Нюхач, kol kas po triju seriju patinka.
QUOTE(spoorga @ 2013 11 21, 21:34)
Labai patinkat, bet nezinau, ka pridet
Del vaiku, tai as irgi patenkinta, kad jau uzauge, nereik su kose ar pampersais paskui lakstyti.... Daugiau laiko sau yra
Nors labai norejau spurgytes, mazytes su kasytem, bet neduota, reikia su bernais kariauti...
Ir man jūs patinkat. Tik aš paskaitau ir jūsų rekomendacijom pasinaudoju
O pati pasiūlyt nespėju
Spoorga tai marčių turėsi. Va mano anyta užaugino keturiis sūnus. Tai va kiek marčių turi, Ir sako visos labai geros. O aš sau pasijuokiu, kad tada labai maži jos poreikiai, jei mes tokios geros
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 21, 20:39)
Na, o man, jei cia visos pasisakot, tai kitais metais 40
Man siais 40 suejo.. Seniai jau pastebejau, kad daugelis mazdaug bendraamzes...
Papildyta:
QUOTE(Amiala @ 2013 11 21, 20:43)
Spoorga tai marčių turėsi.
Turesiu, bet man D atlygins su kaupu, nes as su anyta nesutariu ir ne be mano kaltes
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 21, 21:03)
O trecios nuomones nera galimybes pasiklausti?
Linkiu, kad viskas issisprestu sekmingai
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 21, 21:39)
Pradejau ziureti Нюхач, kol kas po triju seriju patinka.
Man nuo pirmos serijos kaip uzkabino, taip visa sezona perpyliau be sustojimo
Dar nesibloginu ziuredama "Vyzit posle". Ziuriu ir rusu naujaji "Serloka Homsa", bet tokio uch ach nera man Keistas diedukas Bojarskis O Votsono aktorius(Paninas?) taip nerisliai kalba, kad turiu itempti ausis, noredama isgirsti, ka jis ten slebizavoja Negi nerado tam vaidmeniui geresnio aktoriaus? Dapkunaite kaip visada
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 21, 18:58)
.ne viskas tvarkoj,kaip turetu buti,bet tikekimes Dievulis pades ir viskas gerai baigsis.nuo 3-ju karaliu sedesiu namie ir ziuresiu melodramas,kurias rekomenduojate.
Viskas bus gerai
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 21, 20:03)
Va dėl tokių dalykų aš ir atsisakiau visų genetinių tyrimų.Tiesiog pasinaudojau kolegės,kuri pagimdė dviem metais anksčiau,patarimu ir patirtim. Jos leliuko galvytėj matė 2 kažkokius darinius. Sakė kiek išverkta,kiek išbijota,kiek prisigalvota,kad "turiu 2 sveikus vaikus,kam čia reikėjo to trečio",o tas vaikelis sveikut sveikutėlis jau penktus metukus skaičiuoja
Na o aš pradėjau Bratja po obmienų Visai nieko,nors su Svotai nesulyginsi,bet einasi gerai
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 21, 21:39)
tai kitais metais 40
tai, jei ne paslaptis, koki men.?